Karácsonyi céges buli helyszínek: ünnepeljétek az év legszebb időszakát méltó helyen!

Karácsonyi céges buli helyszínek: ünnepeljétek az év legszebb időszakát méltó helyen!

Idén év végén végre újra összegyűlne a csapat egy karácsonyi céges bulira? Mutatjuk a legjobb éttermeket és rendezvényhelyszíneket, ahol méltóképpen ünnepelhettek!

Az év utolsó hónapja egyben az egyik legszebb is: a karácsonyi időszak csillogása, a téli táj pompás ragyogása és az ünnepi hangulat ilyenkor nem csak otthon kerít hatalmába, de a legtöbb cég életében is fontos dátum, hiszen hagyományosan rengeteg vállalat tartja meg ilyenkor az éves karácsonyi céges bulit. Ez lehet akár egy visszafogott vacsora, vagy egy szó szoros értelmében vett céges buli is, lehet hivatalos része évzáró beszédekkel és prezentációkkal, de szólhat csak a csapatépítésről, táncról és mulatságról is – csak rajtatok múlik!

Egy azonban biztos, a karácsonyi céges bulit érdemes a megszokott irodai környezettől távol, méltó helyszínen megünnepelni. Ehhez adunk most néhány ötletet! 

 

Vagány karácsonyi céges buli zártkörű helyszínen: a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Egy fiatalos, lendületes csapatnak olyan karácsonyi céges buli dukál, ahol egy kicsit kitombolhatják magukból az elmúlt egy év feszültségeit. A Spíler Shanghai Secret Bar éppen ezt kínálja: egy teljesen zártkörű rendezvényhelyszínként a Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában itt olyan bulit szervezhettek, amilyet csak szeretnétek – a helyet mi adjuk hozzá. 


A Spílerek ikonikus hangulatával, akár DJ pulttal, projekttorral és vetítővászonnal is szolgálhatunk, így a hangulat már tényleg csak rajtatok múlik! A két egybenyitható különteremben összesen akár 120 fő befogadására is képesek vagyunk, így biztosan nem kell választanod a meghívottak között. 


Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint karácsonyi céges buli helyszínt IDE kattintva
 

 

Családias, meghitt hangulatú karácsonyi céges buli egy vacsora keretében: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha a bulizás helyett inkább csak egy meghitt vacsorára vágytok karácsonyi céges buli gyanánt, a Pest-Buda Bistro családias hangulata és házias magyar konyhája tökéletes hátteret biztosít ennek. A Budai Várnegyedben, a Fortuna utcában helyet foglaló éttermünk diszkrét hangulata tökéletes alapot nyújt, ha átbeszélnétek az év legfontosabb állomásait, a következő év legfontosabb terveit, és közben ennétek egy jót. Az étterem összesen 30+24 fő befogadására képes két különteremben, és igény esetén zártkörű rendezvényekre exkluzívan bérelhető. 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint karácsonyi céges buli helyszínt IDE kattintva

 

Kis létszámú karácsonyi céges buli a Jamie Oliver’s Italian különtermében

Jamie Oliver brit sztárséf első budapesti éttermében is gondoltunk azokra, akik zártkörűen szeretnének ünnepelni – akár egy karácsonyi céges buli alkalmával – és egy 27 fő befogadására alkalmas különtermet alakítottunk ki számukra, ahol a többi vendégtől elszeparálva ünnepelhetnek. A népszerű olasz konyhával rendelkező étteremben ültetett fogadással várjuk rendezvényre érkező vendégeinket, akik tésztaételekből, olasz fogásokból és salátákból válogathatnak. 


Ismerd meg a Jamie Oliver’s Italian-t mint karácsonyi céges buli helyszínt IDE kattintva

 

Hangulatos karácsonyi céges buli a Baltazár Grill borospincéjében

A Baltazár Grill borospincéje méltán népszerű választás a karácsonyi céges bulit szervezők körében. A hangulatos pincehelyiségben borkóstolásra és vacsorára egyaránt van lehetőség, és a helyiség teljes egészében zártkörűsíthető, így körülbelül 40 fő számára kényelmes megoldást jelent, ha együtt ünnepelnétek. 


Ismerd meg a Baltazár Grillt mint karácsonyi céges buli helyszínt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café