Karácsonyi céges party: mutatjuk a legjobb helyszíneket stílusok szerint!

Karácsonyi céges party: mutatjuk a legjobb helyszíneket stílusok szerint!

Karácsonyi céges party helyszínt keresel az éves ünneplésre? Összegyűjtöttük a legjobb rendezvényhelyszíneket és éttermeket stílus szerint válogatva, hogy könnyebb legyen a választás!

A karácsonyi céges party egyre több vállalat életében játszik fontos szerepet: csapatépítő jellegű tevékenységként a HR-es kollégák és cégvezetők gyakran ragaszkodnak hozzá, nagyon helyesen. 

Ez az ünnep kiváló alkalmat kínál arra, hogy a kollégák egy kis időt tölthessenek együtt, kivételesen informális környezetben, az irodától és a kötelezettségektől távol. A legtöbb cég életében a karácsonyi időszak a pihenésről, a leállásról szól – de még a szezonálisan ilyenkor elfoglalt vállalatok számára is jó lehetőség akár januárban megtartani ezt a rendezvényt. 


Ti már megtaláltátok a tökéletes helyszínt hozzá? Mutatjuk Budapest legjobbjait! 

 

Karácsonyi céges party családias hangulatban egy kellemes vacsorával: a Pest-Buda Bistro-ban

karácsonyi céges party

Amennyiben kisebb létszámú, kifejezetten családias karácsonyi céges party-t terveztek a kollégákkal, ahol egy kellemes vacsora keretén belül ünnepelhetitek meg az idei év sikereit, a Pest-Buda Bistro szeretettel vár Titeket! 
A nagymama konyhájának házias ízvilágával, magyar ételekkel és ínycsiklandó borokkal, meghitt hangulattal tudunk hozzájárulni a jó hangulathoz a Budai Várban elhelyezkedő éttermünkben, ahol akár zártkörű rendezvényre is várunk Titeket. 


Kattints IDE, és ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint karácsonyi céges party helyszínt. 

 

Karácsonyi céges party zártkörű bulival a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

karácsonyi céges party

Ha a karácsonyi céges party-t valóban egy buliként képzelitek el, arra is van megoldásunk! A belváros nyüzsgő forgatagában, a Gozsdu udvarban várunk szeretettel a Spíler Shanghai Secret Bar-ban, amely egy kifejezetten rendezvények számára fenntartott termünk az ikonikus Spílerek hangulatával. 


Itt a party-t személyre szabhatjátok! DJ pulttal, tánccal, finom fogásokkal és ütős italokkal is apellálhattok, hiszen ez valóban egy party-helyszín! 


Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bart IDE kattintva. 

 

Karácsonyi céges party stílusos környezetben, koktélokkal dúsítva a Spíler Budában

karácsonyi céges party

Ha a Spíler-élményt nem hagynátok ki, de a létszám vagy a karácsonyi céges party jellege nem követeli meg a zártkörű helyszínt, a Spíler Buda is kiváló választás lehet. Ez az éttermünk a Budai hegyek lábánál, a MOM Park bejáratánál várja kedves vendégeit. 


Vagány, stílusos megjelenése, szuper ételei és rendkívüli koktéljai tökéletes hátteret  biztosítanak egy céges koccintáshoz, falatozáshoz is, akár karácsonyi céges party keretén belül. 


IDE kattintva tudhatsz meg többet a Spíler Budáról mint rendezvényhelyszínről!

 

Elegáns karácsonyi céges party egy kifinomult étteremben, a Pierrot-ban

karácsonyi céges party

Hogyha pedig a karácsonyi céges party-t egy kifinomult étteremben képzelitek el, ahol elegáns vacsorával, fine dining fogásokkal kényeztetheted kollégáid, a Pierrot-ban a helyetek.

 
A Budai Vár egyik leghangulatosabb éttermeként nem csak romantikus alkalmakra, esküvőkre bérelik ki sokszor ezt a helyet, de vállalati rendezvényeknek is gyakran otthont ad. Nemzetközi fogások, kiváló pezsgők, hangulatos zongoraszó a vacsora alatt… mi kellhet még egy tökéletes karácsonyi céges party-hoz? Kattints IDE, és ismerd meg jobban a Pierrot éttermet, mint rendezvényhelyszínt! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café