Karácsonyi vacsora Budapesten: cégeknek karácsonyi party-ra, vagy a családdal ünnepléshez egyaránt

Karácsonyi vacsora Budapesten: cégeknek karácsonyi party-ra, vagy a családdal ünnepléshez egyaránt

Karácsonyi vacsorára keresel helyszínt Budapesten kollégáid, családod számára? Mutatjuk a legjobb éttermeket karácsonyra, ahova érdemes ellátogatni enni egy jót az ünnepek alkalmából!

Ismét eltelt egy év, és mi ismét lelkesen készülünk éttermeinkben és rendezvényhelyszíneinken a karácsonyi vacsorákra Budapesten. Legyen szó akár egy céges évzáró party-ról, rendezvényként megszervezett karácsonyi vacsoráról, akár egy meghitt családi étkezésről valamelyik fantasztikus éttermünkben, garantáljuk, hogy mindenki jól lakottan, élményekkel telve távozik tőlünk! És hogy hova érdemes ellátogatni idén télen? Az alábbiakban röviden bemutatjuk kedvenc helyszíneinket, ahol a karácsonyi vacsora idén is vár rátok! 

2021-ben is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

Családias, meghitt karácsonyi vacsora Budapesten: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha a karácsonyi ünnepséget idén egy meghitt, kellemes hangulatú helyen, már-már családias hangulatban töltenétek, a Pest-Buda Bistro tökéletes megoldást kínál számotokra is. 15 fő alatt asztalfoglalással, nagyobb rendezvény, például céges karácsonyi ünnepség esetén pedig rendezvény ajánlatkéréssel tudjátok biztosítani helyeteket házias éttermünkben, ahol a nagymama házias főztjének ízvilágát felelevenítő fogásokkal várunk!


Otthonos hangulatú éttermünkben két teremben összesen 54 fő részére tudunk helyet biztosítani, így akár egy nagyobb céges karácsonyi vacsora megtartására is lehetőségetek nyílik nálunk. 


Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint karácsonyi vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Vagány, stílusos karácsonyi vacsora Budapesten: a Spíler Budában 

Ha a barátokkal, haverokkal, vagy fiatalos céges csapatoddal kerestek karácsonyi vacsorát Budapesten, a Spíler Buda a MOM Park bejáratánál szeretettel és fergeteges hangulattal vár Titeket! 


A Spíler Buda az ikonikus Spíler éttermekre jellemző csillogó, trendi megjelenésével, varázslatos koktélkínálatával és minőségi street food ételeivel, szuper salátáival tökéletes hátteret kínál egy karácsonyi vacsorának, akár bulizással összekötött rendezvénynek is. Ültetett rendezvény esetében 80 főig tudunk számotokra helyet biztosítani, de az étteremben akár állófogadást is szervezhettek, ahol mintegy 150 fő is kényelmesen elfér! 


Ismerd meg jobban a Spíler Budát mint karácsonyi vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Ünnepélyes, elegáns karácsonyi vacsora Budapesten: a Pierrot-ban

A karácsony az év legszebb időszaka, és ha karácsonyi vacsora gyanánt egy igazán elegáns, kifinomult helyszínt álmodtatok meg az idei céges rendezvénynek vagy családi összejövetelnek, a Pierrot étterem tökéletes választást biztosít.


A Budai Várnegyedben helyet foglaló éttermünk a maga lezseren elegáns stílusával, fine dining fogásaival és varázslatos boraival, pezsgőválogatásával egy igazán emlékezetes, stílusos karácsonyi vacsora ígéretét teszi számotokra. 


Ismerd meg a Pierrot éttermet mint karácsonyi vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva!  
 


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café