Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Fedezd fel a legjobb kis esküvői helyszíneket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Ismerd meg legszebb esküvői helyszíneinket és éttermeinket ezen a környéken, és ünnepeljétek nálunk a Nagy Napot! 

Egy kis esküvő a Budai Várban, egy gyönyörű vacsora, akár a szabad ég alatt – akár egy rendkívül hangulatos étteremben… Bármilyen esküvőt tervezel is, változatos stílusú éttermeink között biztosan megtalálod azt a helyszínt, amelyre szívesen emlékeztek majd vissza évek múltán is, és amelyet boldogan mutathattok majd unokáitoknak fotókon, visszaemlékezve életed legszebb napjára! Fedezd fel legjobb kis esküvői helyszíneinket a Budai Várban, páratlan közegben – és engedd, hogy segítsünk a megszervezésben! 


Az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes kis esküvő megszervezésében. Vagy, ha még tájékozódnál, az alábbiakban bemutatjuk legszebb kis esküvői helyszíneinket a Budai Várban!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Klasszikus romantika: elegáns kis esküvő a Budai Várban, a Pierrot-ban

Ha a klasszikusan elegáns, romantikus elegancia híve vagy, és életed nagy napját és a „nagy könyv” szerint képzeled el, Pierrot éttermünk biztosan le fog nyűgözni. Ez a lezseren elegáns kis esküvői helyszínünk a Budai Várban kétség kívül a legnépszerűbb választás az ifjú párok között. A romantikus belső tér, az élő zongoraszó, a gyönyörű, parkosított hangulatú belső kert tökéletes választás, ha igazi hercegnői hangulatban szeretnéd tölteni a Nagy Napot! 


Fedezd fel a Pierrot-t, mind elegáns kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva

 

Családi körben: hangulatos, otthonos kis esküvő a Budai Várban, a Pest-Buda Bistro-ban

Nálatok az esküvő inkább egy meghitt hangulatú, családi esemény lesz? Ha odáig  vagytok a nagymama főztjéért, a kellemes, otthonos hangulatért és a Nagy Napot is ilyen hangulatban képzelitek el, egy kis esküvő a Budai Várban, a Pest-Buda Bistro-ban elfogyasztott esküvői vacsorával tökéletes megoldást nyújt majd! 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, mint családias hangulatú kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva!

 

Vagány és lendületes: stílusos kis esküvő a Budai Várban, a Baltazár Grill-ben

Vagy inkább egy stílusos, igazán belevaló, vagány esküvőt terveztek? Persze, ez nem zárja ki a családi kört – de a Baltazár Grill hangulatát imádni fogjátok! Josper faszén grill, macskaköves terasz, elszeparált elrendezés – sőt, még egy egész borospince is vár rátok! A különleges hangulatú étterem egyedi atmoszférája a modern romantikát tökéletesen támogatja, ráadásul erre a kis esküvőre a Budai Várban minden vendég örökké emlékezni fog!

 

Fedezd fel a Baltazár Grill-t, mint kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva.

 

Modern magyar szerelem: elegáns kis esküvő a Budai Várban, a 21 Magyar Vendéglőben

Ha mellőznétek a túlzásokat, és egy letisztult hangulatú, modern magyar helyet kerestek a kis esküvőre a Budai Várban, a 21 Magyar Vendéglő szeretettel vár. Ez az éttermünk pontosan az, aminek látszik: egy kliséket mellőző magyar hely, vérbeli magyar ételekkel, a legmagasabb minőségben. Laza eleganciája tökéletes hangulatot ad egy kellemes kis esküvőnek a Budai Várban – és ha úgy szeretnétek, akár a teraszra is kiülhettek!


Ismerd meg a 21 Magyar Vendéglőt mint kis esküvői helyszínt a Budai Várban, IDE kattintva!
 Kapcsolódóbudapest vár éttermek

Fedezd fel Budapest Várnegyedének Éttermeit – Budapest Vár Étterem

A Budai Várnegyedet fedezitek fel? Akkor most ajánlunk néhányat Budapest Vár éttermeink közül, amit a történelmi városrészben érdemes kipróbálnotok!

Tovább
Mit nézzünk meg Budapesten,

Mit nézzünk meg Budapesten, Magyarország fővárosában?

Üdvözlünk a Budapest látnivalóiról szóló útikalauzban, ahol felfedezheted Magyarország fővárosának lenyűgöző történelmi és kulturális kincseit, amelyek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak!

Tovább
esküvői trendek

Esküvői trendek 2024-re – Inspirálódj velünk!

Az esküvők mindig is a szerelem, romantika és kifinomultság ünnepei voltak. Ahogy haladunk a jövő felé, az esküvői trendek is folyamatosan alakulnak és változnak. Az esküvői szezon 2024 ígéretes újításokat hoz, egyedi stílusokkal és olyan elemekkel, amelyek még emlékezetesebbé teszik ezt az egyszeri eseményt.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café