Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Fedezd fel a legjobb kis esküvői helyszíneket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Ismerd meg legszebb esküvői helyszíneinket és éttermeinket ezen a környéken, és ünnepeljétek nálunk a Nagy Napot! 

Egy kis esküvő a Budai Várban, egy gyönyörű vacsora, akár a szabad ég alatt – akár egy rendkívül hangulatos étteremben… Bármilyen esküvőt tervezel is, változatos stílusú éttermeink között biztosan megtalálod azt a helyszínt, amelyre szívesen emlékeztek majd vissza évek múltán is, és amelyet boldogan mutathattok majd unokáitoknak fotókon, visszaemlékezve életed legszebb napjára! Fedezd fel legjobb kis esküvői helyszíneinket a Budai Várban, páratlan közegben – és engedd, hogy segítsünk a megszervezésben! 


Az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes kis esküvő megszervezésében. Vagy, ha még tájékozódnál, az alábbiakban bemutatjuk legszebb kis esküvői helyszíneinket a Budai Várban!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Klasszikus romantika: elegáns kis esküvő a Budai Várban, a Pierrot-ban

Ha a klasszikusan elegáns, romantikus elegancia híve vagy, és életed nagy napját és a „nagy könyv” szerint képzeled el, Pierrot éttermünk biztosan le fog nyűgözni. Ez a lezseren elegáns kis esküvői helyszínünk a Budai Várban kétség kívül a legnépszerűbb választás az ifjú párok között. A romantikus belső tér, az élő zongoraszó, a gyönyörű, parkosított hangulatú belső kert tökéletes választás, ha igazi hercegnői hangulatban szeretnéd tölteni a Nagy Napot! 


Fedezd fel a Pierrot-t, mind elegáns kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva

 

Családi körben: hangulatos, otthonos kis esküvő a Budai Várban, a Pest-Buda Bistro-ban

Nálatok az esküvő inkább egy meghitt hangulatú, családi esemény lesz? Ha odáig  vagytok a nagymama főztjéért, a kellemes, otthonos hangulatért és a Nagy Napot is ilyen hangulatban képzelitek el, egy kis esküvő a Budai Várban, a Pest-Buda Bistro-ban elfogyasztott esküvői vacsorával tökéletes megoldást nyújt majd! 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, mint családias hangulatú kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva!

 

Vagány és lendületes: stílusos kis esküvő a Budai Várban, a Baltazár Grill-ben

Vagy inkább egy stílusos, igazán belevaló, vagány esküvőt terveztek? Persze, ez nem zárja ki a családi kört – de a Baltazár Grill hangulatát imádni fogjátok! Josper faszén grill, macskaköves terasz, elszeparált elrendezés – sőt, még egy egész borospince is vár rátok! A különleges hangulatú étterem egyedi atmoszférája a modern romantikát tökéletesen támogatja, ráadásul erre a kis esküvőre a Budai Várban minden vendég örökké emlékezni fog!

 

Fedezd fel a Baltazár Grill-t, mint kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva.

 

Modern magyar szerelem: elegáns kis esküvő a Budai Várban, a 21 Magyar Vendéglőben

Ha mellőznétek a túlzásokat, és egy letisztult hangulatú, modern magyar helyet kerestek a kis esküvőre a Budai Várban, a 21 Magyar Vendéglő szeretettel vár. Ez az éttermünk pontosan az, aminek látszik: egy kliséket mellőző magyar hely, vérbeli magyar ételekkel, a legmagasabb minőségben. Laza eleganciája tökéletes hangulatot ad egy kellemes kis esküvőnek a Budai Várban – és ha úgy szeretnétek, akár a teraszra is kiülhettek!


Ismerd meg a 21 Magyar Vendéglőt mint kis esküvői helyszínt a Budai Várban, IDE kattintva!
 Kapcsolódó

esküvőhelyszín a buda várban

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és...

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

Tovább
Esküvői helyszínek 2021

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Biztosan Te is tudod, hogy a 2020-as év az esküvői helyszínek tekintetében is egy furcsa év volt. A járványhelyzet sok speciális igényt szült, és sajnos a korlátozások miatt sok párnak volt szükséges elnapolnia, áttennie az esküvője napját. 

Tovább
2021 esküvői helyszínek Budapesten

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria