Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Fedezd fel a legjobb kis esküvői helyszíneket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Ismerd meg legszebb esküvői helyszíneinket és éttermeinket ezen a környéken, és ünnepeljétek nálunk a Nagy Napot! 

Egy kis esküvő a Budai Várban, egy gyönyörű vacsora, akár a szabad ég alatt – akár egy rendkívül hangulatos étteremben… Bármilyen esküvőt tervezel is, változatos stílusú éttermeink között biztosan megtalálod azt a helyszínt, amelyre szívesen emlékeztek majd vissza évek múltán is, és amelyet boldogan mutathattok majd unokáitoknak fotókon, visszaemlékezve életed legszebb napjára! Fedezd fel legjobb kis esküvői helyszíneinket a Budai Várban, páratlan közegben – és engedd, hogy segítsünk a megszervezésben! 


Az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes kis esküvő megszervezésében. Vagy, ha még tájékozódnál, az alábbiakban bemutatjuk legszebb kis esküvői helyszíneinket a Budai Várban!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Klasszikus romantika: elegáns kis esküvő a Budai Várban, a Pierrot-ban

Ha a klasszikusan elegáns, romantikus elegancia híve vagy, és életed nagy napját és a „nagy könyv” szerint képzeled el, Pierrot éttermünk biztosan le fog nyűgözni. Ez a lezseren elegáns kis esküvői helyszínünk a Budai Várban kétség kívül a legnépszerűbb választás az ifjú párok között. A romantikus belső tér, az élő zongoraszó, a gyönyörű, parkosított hangulatú belső kert tökéletes választás, ha igazi hercegnői hangulatban szeretnéd tölteni a Nagy Napot! 


Fedezd fel a Pierrot-t, mind elegáns kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva

 

Családi körben: hangulatos, otthonos kis esküvő a Budai Várban, a Pest-Buda Bistro-ban

Nálatok az esküvő inkább egy meghitt hangulatú, családi esemény lesz? Ha odáig  vagytok a nagymama főztjéért, a kellemes, otthonos hangulatért és a Nagy Napot is ilyen hangulatban képzelitek el, egy kis esküvő a Budai Várban, a Pest-Buda Bistro-ban elfogyasztott esküvői vacsorával tökéletes megoldást nyújt majd! 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t, mint családias hangulatú kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva!

 

Vagány és lendületes: stílusos kis esküvő a Budai Várban, a Baltazár Grill-ben

Vagy inkább egy stílusos, igazán belevaló, vagány esküvőt terveztek? Persze, ez nem zárja ki a családi kört – de a Baltazár Grill hangulatát imádni fogjátok! Josper faszén grill, macskaköves terasz, elszeparált elrendezés – sőt, még egy egész borospince is vár rátok! A különleges hangulatú étterem egyedi atmoszférája a modern romantikát tökéletesen támogatja, ráadásul erre a kis esküvőre a Budai Várban minden vendég örökké emlékezni fog!

 

Fedezd fel a Baltazár Grill-t, mint kis esküvői helyszínt a Budai Várban IDE kattintva.

 

Modern magyar szerelem: elegáns kis esküvő a Budai Várban, a 21 Magyar Vendéglőben

Ha mellőznétek a túlzásokat, és egy letisztult hangulatú, modern magyar helyet kerestek a kis esküvőre a Budai Várban, a 21 Magyar Vendéglő szeretettel vár. Ez az éttermünk pontosan az, aminek látszik: egy kliséket mellőző magyar hely, vérbeli magyar ételekkel, a legmagasabb minőségben. Laza eleganciája tökéletes hangulatot ad egy kellemes kis esküvőnek a Budai Várban – és ha úgy szeretnétek, akár a teraszra is kiülhettek!


Ismerd meg a 21 Magyar Vendéglőt mint kis esküvői helyszínt a Budai Várban, IDE kattintva!
 KapcsolódóRomantikus esküvői helyszínek

Romantikus esküvői helyszínek – ha még nem találtad meg a tökéletes...

Életetek nagy napját szervezve bizonyára Te is rájöttél már, hogy ez az örömteli készülődés megannyi kihívást, izgalmas kérdést rejt magában… Milyen stílusú legyen az esküvő? Hány fő lenne az ideális létszám? Milyen dekorációt érdemes választanod, és egyáltalán, melyik lenne a legideálisabb romantikus esküvői helyszín az ünneplésre? Nos, a részletek kidolgozásában is szívesen segítünk ha nálunk találod meg álmaid helyszínét, de előbb engedd meg, hogy bemutassuk legjobb romantikus esküvői helyszíneinket a varázslatos Budai Várnegyedben! 

Tovább
esküvőhelyszín a buda várban

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és...

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

Tovább
Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb...

A legtöbb nő gyermekkora óta álmodozik arról, hogy milyen is lesz pontosan a Nagy Nap…. Esküvőnk napjának pedig a lehető legszebb helyszínt képzeljük el: egy idilli környezetet, egy csodálatos helyet, amely pontosan illik a megálmodott stílushoz, az ifjú pár elképzeléseihez.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner