Rendezvény ajánlatkérés

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb esküvői éttermeit!

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb esküvői éttermeit!

Életed Nagy Napjának keresed a tökéletes rendezvényhelyszínt? Fedezd fel Budapest legszebb részén lévő kis esküvőhelyszíneinket a Budai Várban, és kezdjük el álmaid esküvőjének szervezését együtt!

A legtöbb nő gyermekkora óta álmodozik arról, hogy milyen is lesz pontosan a Nagy Nap…. Esküvőnk napjának pedig a lehető legszebb helyszínt képzeljük el: egy idilli környezetet, egy csodálatos helyet, amely pontosan illik a megálmodott stílushoz, az ifjú pár elképzeléseihez.

Persze ahány menyasszony, annyi féle elképzelés létezik a tökéletes esküvőről. Ki-ki egy páratlanul elegáns, romantikus helyszínről, ki egy vagány, igazán belevaló stílusú esküvőről, ki pedig egy családias, meghitt hangulatú rendezvényről álmodozik. Mi a Zsidai Csoportnál pontosan tudjuk, hogy a Nagy Nap tőletek lesz tökéletes – de azt is értjük, mennyire fontos, hogy minden részlet passzoljon! Éppen ezért változatos rendezvényhelyszíneinket, kis esküvőhelyszíneinket a Budai Várban most egy csokorba gyűjtöttük – hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt! 


Ha szeretnéd, még segítünk is a választásban! Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi form kitöltésével felvenni velünk a kapcsolatot. 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Kis esküvőhelyszín a Budai Várban, családias, meghitt hangulatban: a Pest-Buda Bistro-ban

Azok számára, akiknek a kis esküvő egy valódi meghitt, családi körben tartott rendezvény, és a hangulatban is egy ilyen kellemes, belsőséges környezetet szeretne megteremteni, a Pest-Buda Bistro tökéletes választás egy kis esküvői vacsora megszervezéséhez.


A nagymama házias főztjének ízvilága, a kellemes meghitt hangulat adott – már csak Ti kelletek hozzá! Éttermünk szeparált elrendezése biztosítja a privát szférát, de természetesen ha úgy szeretnétek, akár zártkörű esemény lebonyolítására is van lehetőségetek. 

 

Fedezd fel a Pest-Buda Bistro-t mint kis esküvőhelyszínt a Budai Várban IDE kattintva!

 

Romantikus és elegáns kis esküvőhelyszín a Budai Várban: a Pierrot 

Egy álom-szerű, filmbe illő kis esküvőhelyszín a Budai Várban, varázslatos belső kerttel, élő zongoraszóval, gyönyörű és ínycsiklandó ételekkel… Kell ennél több? Ha már gyermekkorodban is tátott szájjal nézted a különböző esküvős műsorok mágikusan romantikus és kifinomult helyszíneit, a Pierrot éttermünk szertettel vár Titeket! 


Ez a kis esküvőhelyszín a Budai Várban tökéletes választás mindenki számára, aki a klasszikus eleganciát és a romantikát keresi élete Nagy Napjára, vagy akár szeretne egy zártkörű, mégis szabadtéri esküvőhelyszínt találni.


Fedezd fel a Pierrot-t mint kis esküvőhelyszínt a Budai Várban IDE kattintva! 

 

Stílusos és kiforrott is esküvőhelyszín a Budai Várban: a Baltazár Grill

Egy fiatalos, modern, megkapó stílusú rendezvényhelyszínt keresel kis esküvődnek a Budai Várban? A Baltazár Grill kiváló lehetőségeket tartogat a belevaló pároknak! 


A csendes kisutca végén elhelyezkedő macskaköves terasz, a Josper faszén grill, a kandallós terem és a borospince már önmagában is nagyszerű lehetőségeket tartogat – de csak várj, míg meglátod a Baltazár valódi arcát! Ráadásul ha szeretnétek, Boutique Hotelünkben akár meg is szállhattok a kis esküvő után – így a hazaútról sem kell gondoskodnotok.

 

Fedezd fel a Baltazár Grillt mint kis esküvőhelyszínt a Budai Várban IDE kattintva! 
 

 Kapcsolódó

2021 esküvői helyszínek Budapesten

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Tovább
Kis esküvő a Budai várban

Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Ismerd meg legszebb esküvői helyszíneinket és éttermeinket ezen a környéken, és ünnepeljétek nálunk a Nagy Napot! 

Tovább
Eljegyzési buli Budapesten

Eljegyzési buli Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket és...

Feltette a nagy kérdést, és Te igent mondtál? Szeretettel gratulálunk! Ünnepeljétek meg ezt a nagyszerű eseményt egy eljegyzési bulival Budapesten, méltó környezetben a családdal, vagy épp a barátokkal. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria