Kis esküvői éttermet keresel? Mutatjuk a főváros legjobb helyszíneit esküvői vacsorákhoz!

Kis esküvői éttermet keresel? Mutatjuk a főváros legjobb helyszíneit esküvői vacsorákhoz!

Meghitt hangulatú kis esküvői étterem, vagy egy bulisabb lagzi helyszín a szűk családi, baráti körnek? Mutatjuk a legnépszerűbb helyszíneinket, ahol Te is megtarthatod életed Nagy Napját!

Szeretettel gratulálunk Neked és párodnak, hiszen ha ezt a cikkünket olvasod, nagy valószínűséggel éppen életetek legszebb napjára készültök. Biztosan tudod, hogy az ördög a részletekben rejlik – így az esküvői étterem kiválasztása is fontos szempont – ebben azonban segítségedre lehetünk. Éttermeket és rendezvényhelyszíneket üzemeltető cégcsoportként megannyi kedves párnak találtuk már meg együtt a legjobb esküvőhelyszínt, és segítettünk a részletek megszervezésében is – a Te jelentkezésed is szeretettel várjuk! Addig is pedig, ha még csak tájékozódnál, engedd meg hogy röviden bemutassuk legnépszerűbb esküvői éttermeinket, vacsorahelyszíneinket stílusra bontva, hogy könnyebben átlásd kínálatunkat.

Kis esküvői étterem romantikus, elegáns kivitelben: a Pierrot

Kétség sem férhet hozzá, hogy minden éttermünk közül a Pierrot az egyik legjobb esküvői éttermünk. A maga elegáns, romantikus hangulatával, a Budai Vár falai között meghúzódó kellemes hangulatú kerthelyiségével rengeteg pár választotta már ezt a helyszínt, és számotokra is elérhető! 


Egy igazi ékszerdobozról beszélünk, amelyet akár teljes egészében, exkluzívan is kibérelhettek a Nagy Napra, de ha még kisebb létszámban érkeznétek a több részre tagolt elrendezésünk miatt arra is van lehetőségetek. Az esküvői étterem nemzetközi fine dining fogásai Titeket is le fognak nyűgözni! 


Ismerd meg jobban a legromantikusabb kis esküvői éttermünket, a Pierrot-t, IDE kattintva

 

Kis esküvői étterem családias hangulattal: a Pest-Buda Bistro

Azok körében, akik számára az esküvő egy igazi meghitt családi ünnepségként jelenik meg, a Pest-Buda Bistro tökéletes választás. Szintén a csodálatos Budai Várnegyedben található ez az éttermünk, amely minden ízébe a házias, otthonos hangulatot sugározza. 


A legjobb magyar ételek autentikusan elkészítve, a nagymama főztjének házias ízvilágát felelevenítve tökéletes választásnak bizonyulnak az egész család számára. 


Fedezd fel családias hangulatú kis esküvői éttermünket, a Pest-Buda Bistro-t IDE kattintva! 

 

Kis esküvői étterem ha buliznátok egy jót a lagzin: Spíler Shanghai Secret Bar

Van aki a romantikára, van aki az otthonos hangulatra vágyik az esküvője során, és olyanok is akadnak, akik buliznának egy fergetegeset. Ha Te is ezutóbbi csoportba tartozol, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás lesz! A Gozsdu udvar pezsgő forgatagában egy kifejezetten rendezvények számára fenntartott hely ez, amely rugalmasan alkalmazkodik elvárásaitokhoz: ha szeretnéd, visszafogottabb köntöst vesz fel, de ha úgy kívánjátok, jöhet a DJ, a zene és a szórakozás! 


Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint zártkörű kis esküvői éttermet IDE kattintva! 

 

Kis esküvői étterem stílusos helyszínen: a Baltazár Grill 

A Baltazár Grill éttermünk a Budai Várnegyed egy eldugott kis sarkában vár szeretettel, stílus berendezésével, hangulatos macskaköves teraszával és akár borospincéjével is. Ez a kis esküvői étterem kétség kívül rendhagyó: az industrial stílusú megjelenés, a vagány BBQ és steak ételek azonban kompromisszumok nélkül hozzák nálunk azt a minőséget, amit a Nagy Napon is szívesen látnál.


Fedezd fel a Baltazár Grill-t mint kis esküvői éttermünket IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner