Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a leghangulatosabb helyeket!

Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a leghangulatosabb helyeket!

A hetedhét országra szóló lagzik divatja a múlté! Sok szempontból praktikusabb és hangulatosabb egy szűk családi körben tartott menyegző egy hangulatos kis esküvői helyszínen – de mégis hol érdemes azt megrendezni? Ismerje meg a legjobb éttermeinket és rendezvénytermeinket!

Míg vidéken és a régi időkben az esküvőkre akár több száz fő is hivatalos lehetett, addig mára ez a trend leáldozni látszik. Nem is véletlen, hiszen a kis esküvőknek rengeteg előnye van a nagy lagzikkal szemben: a költségvetés jobban elosztható, és a szűk családi, baráti körre is több ideje lesz az ifjú párnak, mintha a szegről-végről rokonokkal, 10 évente egyszer látott ismerősökkel kellene foglalkozniuk.
 

Amennyiben Önök is úgy gondolják, hogy a kis esküvő jó választás lehet, úgy a helyszínválasztás is egyszerűbbé válik – ráadásul a költségkeret felosztása miatt akár az álom-helyszínt is könnyebben megengedheti magának mindenki. 

 

A Budai Várnegyed varázslatos panorámájával, gyönyörű épületeivel és rendkívüli hangulatával pedig tökéletes hátteret adhat élete nagy napjának. Az I. kerületi házasságkötő terem közkedvelt helyszín a kis esküvők körében is a ceremóniára, a környéken pedig több gyönyörű, hangulatos kis esküvői helyszínnel is várjuk!

 

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Amennyiben nincs elképzelésük, kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, rendezvényszervező csapatunk biztosan megtalálja a tökéletes kis esküvői helyszínt az Önök nagy napjára is.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Vagy szeretne inkább tájékozódni egy kicsit? Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a legjobb kis esküvői helyszíneinket Budapesten, a Budai Várnegyedben, és találja meg Ön álmai esküvői helyszínét! 

 

Romantikus, kifinomult és elegáns kis esküvői helyszín: a Pierrot étterem

kis esküvői helyszín Budapesten

Egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy a legtöbb menyasszony Pierrot éttermünket álom-szerű, tökéletes kis esküvői helyszínnek látja – és nem véletlen került listánk élére sem ez a helyszín.  A Pierrot étterem a maga elegáns és kifinomult stílusával tökéletes kis esküvői helyszín: a belső, zárt udvaron lévő festői zöld környezet pedig akár szabadtéri ünneplésnek is otthont adhat.

 

Ez a kis esküvői helyszínünk rendkívül rugalmas, ami a létszámot illeti. Az étterem elszeparált belső tere és a kerthelyiség külön-külön, vagy egyben is zártkörűsíthető, így a legkisebb létszámú esküvőktől kezdve a nagyobb, akár 100 fős lagzi megtartására is lehetőséget ad. 

 

Ismerje meg jobban legnépszerűbb kis esküvői helyszínünket, a Pierrot éttermet IDE kattintva.
 

Fiatalos, laza és vagány kis esküvői helyszín Budapesten: a Baltazár Grill

kis esküvői helyszín Budapesten

A macskaköves terasz, a stílusos, kreatív enteriőr és persze a varázslatos borospince tökéletes kis esküvői helyszínné teszi a Baltazár Grillt a Budai Várnegyed egy eldugott kis utcácskájában. Ez az esküvői helyszínünk szintén rendkívül praktikus elrendezéssel bír: a borospince és a kandallós terem akár külön-külön is zártkörűsíthető, míg az első terem és a terasz kiegészítőként, nagyobb létszám esetén áll rendelkezésükre. 


Kétség sem férhet hozzá, hogy a Baltazár Grill nem egy klasszikus kis esküvői helyszín. A maga karakteres megjelenésével olyan párok számára javasoljuk, akik a hétköznapi értelemben vett romantikát újra gondolva egy vagány, stílusos esküvőre vágynak! 

 

Ismerje meg jobban vagány kis esküvői helyszínünket, a Baltazár Grillt IDE kattintva!

 

Családias hangulatú, meghitt kis esküvői helyszín Budapesten: a Pest-Buda Bisztró

kis esküvői helyszín Budapesten

Van, aki álom-szerű romantikára, van, aki vagány és laza kis esküvőre vágyik, és olyan is akad aki a családias, meghitt hangulatot, az otthon érzését szeretné megteremteni élete nagy napján is. 


Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy a nagymama főztjének ízvilága, a finom magyar ételek és a családias hangulat teremtené meg a hangulatot amire vágyik, a Pest-Buda Bisztró tökéletes kis esküvői helyszínként várja a Fortuna utcában! A méltán népszerű „kockásterítős hangulat”, a házias ízek és a szeparált, „kuckós” elrendezés tökéletes megoldás egy kis, szűk családi körben tartott esküvő helyszínéül!


Fedezze fel a Pest-Buda Bisztrót mint kis esküvői helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Olaszos, vidám – mégis kifinomult kis esküvői helyszín Budapesten: a Jamie’s Italian Private Dining Room-ja

kis esküvői helyszín Budapesten

Jamie Oliver méltán híres éttermének különleges hangulata már kis esküvőjén is elérhető! Ezt a helyszínt azoknak ajánljuk, akik valóban kis létszámban gondolkodnak, az étterem ugyanis önmagában nem zártkörűsíthető. Nem kell azonban attól tartania, hogy ezen a kis esküvői helyszínen a többi vendéggel együtt kell ünnepelniük, hiszen a 27 fő befogadására képes Private Dining Room éppen az ilyen alkalmakra készült! 


Egy teljesen elzárt különteremről van itt szó, amely a kis esküvő során csak Önöknek elérhető – így egy kellemes esküvői vacsora elfogyasztására tökéletesen alkalmas.


Ismerje meg jobban a Jamie’s Italiant mint kis esküvői helyszínt Budapesten IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café