Kis létszámú esküvői helyszín Budapesten: íme a legjobb helyszíneink!

Kis létszámú esküvői helyszín Budapesten: íme a legjobb helyszíneink!

Otthonos hangulatú, kis létszámú esküvői étterem Budapesten? Amennyiben nem szeretne több 10-100 fős esküvői lakomát, és egy családias hangulatú kis létszámú esküvőre vágyik, így is van megoldásunk! Ismerje meg a Zsidai Csoport legszebb éttermeit, amelyek akár kis esküvők helyszínéül is alkalmasak!

Esküvői étterem Budapesten? Kis létszámú esküvő Budapesten? Ha ezeket keresi, alighanem itt az ideje, hogy gratuláljunk! Élete nagy napjához hözelít, amely minden bizonnyal felejthetetlen lesz –  hiszen egy ilyen csodálatos esemény mindenki életében meghatározó szerepet tölt be.

 

Ha azonban még nem találta meg a tökéletes esküvői éttermet, engedje meg, hogy bemutassuk a Zsidai Csoport, legszebb, kis létszámú esküvők tartására is alkalmas éttermeit!

Esküvői étterem Budapesten – a jó választás alapjai

Egy esküvői étterem Budapesten, ami éppen az Ön ízlésének felel meg? A nagy nap kitűzését követően gőzerővel vetjük bele magunkat a szervezésbe; a legnagyobb körültekintéssel igyekszünk kiválasztani azt a helyet, amely otthont ad majd esküvőnknek. Minden apróságra nagy figyelmet fordítunk, beleértve a dekorációt és a meghívókat is.
Sok-sok tényező van azonban, amelyet figyelembe kell venned, hogy megtaláld azt a helyet, amely tökéletesen megfelel elvárásaidnak… Ebben szeretnénk most segíteni: hiszen kínálatunkban számos, más és más stílusú rendezvényhelyszín szerepel, amelyek a kis létszámú esküvők szervezésére is alkalmasak lehetnek!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 
Kis vagy nagy létszámú esküvőt tervez Budapesten? – Esküvői étterem a létszám tükrében

Már az esküvőszervezés legelején van egy elképzelése a létszámról, ám ezt a legjobb mihamarabb fixálni, és az alapján kiválasztani az esküvői éttermet Budapesten. Ha ugyanis a helyszín befogadóképessége nem felel meg, azt később igen nehéz korrigálni és sok kellemetlenséget okoz. Az se jó, ha túl nagy helyet bérel esküvője helyszínének – hiszen az indokolatlanul nagy költségeket hozhat, és a társaság is hamar szétszéledhet. Azt pedig talán nem is kell magyaráznunk, hogy milyen, ha a kiválasztott esküvői étterem befogadóképessége kisebb, mint amekkora esküvőt terveztek!

 

Éppen ezért szeretnénk azzal kezdeni a felsorolást, hogy mely éttermünk, rendezvényhelyszínünk hány fő befogadására képes. Ebből már leszűrheti, hogy mely helyszínek érdeklik – így folytathatja a kutatást azzal, hogy melyik éttermünk nyeri el tetszését!

 

 

Pierrot: a kis- és nagylétszámú esküvők legkedveltebb helye

Kis létszámú esküvő

A Pierrot a maga romantikus, ünnepi hangulatával kétség kívül a legkedveltebb helyünk, ha az esküvőket nézzük. A kerthelyiség természetes környezete, az élő zongorazene tökéletes környezetet biztosít a romantikus hangulathoz!

 

Bár maga az étterem összesen akár 110 fő befogadására is képes (amelyen felül további 80 fő kerülhet a teraszra), mégis alkalmas kis létszámú esküvők helyszínéül is. Termei ugyanis jól szeparálhatóak: az első terem 10-40 fő, a hátsó terem 10-30 fő, a kapualj pedig 10-40 fő befogadására képes.

 

További információkat a Pierrot étteremről itt találhat!

 

 

Pest-Buda Bistro – a családias hangulatú, kis létszámú budapesti esküvők tökéletes helyszíne

Kis létszámú esküvő

A Pest-Buda Vendéglő kitűnő választásnak bizonyul az esküvőt követő ebéd/vacsora lebonyolításához, hiszen hangulatos bel- és kültéri része, valamint impozáns környezete teszi az egyik legkiválóbb esküvői étteremmé Budapesten. Családias hangulatú, kuckós éttermünk házias magyar ételekkel, magyar borokkal várja kedves vendégeit, és esküvői étteremként is ezt tudjuk nyújtani.

 

Amennyiben szűkebb családi körben szeretnéd elkölteni az esküvői ebédet vagy vacsorát, igazi ízes, magyar ételekkel és borokkal megfűszerezve a Pest-Buda Vendéglő tökéletes esküvői étterem Budapesten. Éttermünk 55 fő befogadására alkalmas, de a hátsó terem is kibérelhető a nagy napra, melyben 26 fő foglalhat helyet. Az igényeket szem előtt tartva egyéni dekorációval is kedveskedhetünk vendégeinknek, hogy a jeles nap alkalmából vendégeink ünnepi díszben fogyaszthassák el a fenséges ételeket.

 

További részletek itt olvashat a Pest-Buda Vendéglőről.

 

 

Jamie Oliver’s Italian Private Dining Room – olaszos, vidám kis létszámú esküvő Budapesten

Kis létszámú esküvő

A Jamie Oliver’s Italian, Jamie Oliver első budapesti étterme önmagában nem bérelhető ugyan, de az összesen 27 fő befogadására képes Private Dining Room éppen ezt a célt szolgálja. Különleges, olaszos hangulata igen barátságos környezetet biztosít, ám ami a létszámot illeti a fentiek alapján elmondhatjuk, hogy itt komolyan gondoljuk a kis létszámú esküvő megnevezést.

 

Amennyiben azonabn igazán szűk családi, vagy épp baráti körben ünnepelnének, vagy csak egy szűk körű koccintásra keresnek helyszínt, a Jamie Oliver’s Italian Private Dining Room-ja így is tökéletes választás!

 

További részleteket itt olvashat a Jamie Oliver’s Italianról!

 

Kis létszámú esküvő Budapesten: tippek a helyszínválasztáshoz

Esküvői helyszíneket minden méretben és stílusban találhat Budapesten, a tökéletes választás pedig csak attólfügg, hogy milyennek álmodta meg a nagy napot. A fentiekben összegyűjtöttük a legnépszerűbb kis esküvői helyszíneinket, most pedig nézzünk néhány tippet a szervezéshez, ha családias, meghitt hangulatú eseményre vágyik! 


Kis létszámú esküvő Budapesten, szabadtéren

Ha egy kisebb körben tartott, hangulatos és meghitt napot tervezett esküvője alkalmából, a szabadtéri rendezvényhelyszínek kiváló választásnak bizonyulnak. A Pierrot éttermünk kerthelyisége tökéletes erre: elegáns, kifinomult, mégis lezser. Az ideális időpont a szabadtéri esküvőkre leginkábba tavasz és az ősz, amikor az időjárás is kellemes – de nagy forróság, se hideg nem fenyegeti a rendezvényt – de ebben a kerthelyiségben az árnyékolás is megoldott, így akár nyári lagzikra is tökéletes válastzásnak bizonyul. 

 

Kis létszámú esküvő Budapesten, esküvői étteremben

Esküvőhelyszínként a legkézenfekvőbb megoldás, ha egy esküvői éttermet választ ki. Kényelmes és praktikus is ez abból a szempontból, hogy egy étteremben mindent egyszerre megkaphat amire szüksége van az  esküvőszervezés során: kinti és benti helyszínt, ételeket, személyzetet, italokat. Ezen kívül nem kell aggódnia a rendezvény utáni takarítással, vagy az esküvői extra felszerelések behozatalával, mert a legtöbb esküvői étterem ezekkel már rendelkezik. 

 

Amellett, hogy kényelmes megoldás is egy éttermet bérelni erre az alkalomra, a kis esküvő egy étteremben a legtöbb  esetben megfizethető is: a legtöbb esküvői étterem különleges csomagokat kínál ezekre a bulikra, melyek kompakt megoldást nyújtanak a szervezés során. 

 

A kis esküvők előnyei

Végül, de nem utolsó sorban beszéljünk néhány szót arról, hogy miért ajánljuk a kis esküvők szervezését. Ha még nem döntötte el pontosan hány főt hívjon el erre az alkalomra vendégnek, érdemes ezeket a pontokat figyelembe venni:

- egy kis létszámú esküvő sokkal meghittebb, ahol minden szerettedre jut elég időd

- nem kell a távoli rokonokkal, a “muszájból” meghívott vendégekkel foglalkozni egész este

- a szervezés könnyebb, és a kis esküvő jóval olcsóbb is mint egy nagylétszámú lagzi

- így a költségkeretből több jut arra, ami számodra igazán fontos! 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café