Kis létszámú esküvő helyszín: mutatjuk a legjobbakat!

Kis létszámú esküvő helyszín: mutatjuk a legjobbakat!

Kis létszámú esküvőt szervezel, és még nem találtad meg a tökéletes helyszínt? Fedezd fel a Zsidai Csoport legszebb éttermeit és rendezvénytermeit a nagy napra!

A kis létszámú esküvők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek: az elmúlt néhány évben egyre több pár választotta ezt az opciót, a pandémia ideje alatt pedig még többen tartották meg életük legszebb napját szűk családi körben, csak a legfontosabbak jelenlétében. 

Míg egy évtizeddel ezelőtt még minden lány óriási, világra szóló lagziról álmodott, addig ma már a legtöbben azt szeretnék, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott környezetben, a legjobb barátok és szeretett rokonok körében mondhassák ki a boldogító igent. Nem is csoda: a kis létszámú esküvők előnyei megkérdőjelezhetetlenek: nem csak a szervezés egyszerűbb (és nem utolsó sorban olcsóbb), de maga a rendezvény is jóval meghittebb lehet, ha nem kell a távoli rokonokkal, húsz évente egyszer látott nagynénivel is koccintani. 

 

Amennyiben Te is kis létszámú esküvő helyszínt keresel, engedd meg, hogy röviden bemutassunk éttermeinket és rendezvénytermeinket! 

 

Kis létszámú esküvő helyszín romantikus, elegáns környezetben: a Pierrot-ban

Kis létszámú esküvő helyszín

Ha egy klasszikusan szép, romantikus, elegáns kis esküvőt álmodtál meg akár egy hollywoodi filmben, a Pierrot éttermet mindenképp érdemes megismerned! Lezser elegancia, gyönyörű környezet és egy varázslatos zöld kert vár rád ebben az étteremben, amely az egyik legnépszerűbb helyünk, ha kis létszámú esküvő helyszínekről van szó. 

 

A Pierrot étterem lágy zongoraszóval, nemzetközi finedining fogásokkal és ínycsiklandó pezsgőkínálattal várja vendégeit, amelyet akár kis esküvődön is élvezhetsz! Kattints IDE, és ismerd meg jobban ezt a helyet mint kis létszámú esküvő helyszínt! 

 

Kis létszámú esküvő helyszín családias hangulatban: a Pest-Buda Bistro-ban

Kis létszámú esküvő helyszín

Amennyiben az esküvő számodra inkább egy kellemes, családias és meghitt hangulatú esemény ahol a nagyi is tökéletesen otthon érzi magát, a Pest-Buda Bistro-ban várunk szeretettel. 


Ez az éttermünk a vasárnapi ebédek hangulatát hozza el kis létszámú esküvő helyszínként is: a nagymama főztjének házias ízvilágát idézik meg fogásaink, amelyet az étterem belső terének hangulata tesz teljessé. 


Ismerd meg jobban meghitt, családias kis létszámú esküvő helyszínünket, a Pest-Buda Bistro-t IDE kattintva

 

Kis létszámú esküvő helyszín baráti körben, bulis hangulattal: a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Kis létszámú esküvő helyszín

Akár magáról a kis esküvőről van szó, akár előtte vagy utána a baráti buliról, a megfelelő bulihelyszín elengedhetetlen! A Spíler Shanghai Secret Bar nem egy klasszikus és elegáns kis létszámú esküvő helyszín,  sokkal inkább egy fergeteges party-hely, ahol kibulizhatjátok magatokat! 


Amennyiben ilyen helyszínt keresel, kattints IDE és ismerd meg a részleteit! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café