Lagzi helyszín Budapesten: itt érdemes megtartani a lakodalmat a fővárosban

Lagzi helyszín Budapesten: itt érdemes megtartani a lakodalmat a fővárosban

Lagzi helyszínt keresel Budapesten, ahol méltó környezetben ünnepelhetitek meg az egybekeléseteket? Mutatjuk a legjobb helyeket lakodalmakra, lagzikra és esküvői vacsorákra!

Életetek egyik legfontosabb napja közeleg, amely megérdemli, hogy méltó helyen legyen megtartva! Ha a részletek már körvonalazódnak, és csak egy szuper lagzi helyszínre van már szükségetek Budapesten, segítünk a választásban: az alábbiakban összegyűjtöttük legnépszerűbb éttermeinket és rendezvénytermeinket, amelyeket gyakran adunk bérbe lagzi helyszínként is. 

Romantikus lagzi helyszín Budapesten, egy kellemes esküvői vacsorához: a Pierrot étteremben

Ha egy valódi film-béli álomesküvőre vágysz, és szeretnél hozzá egy romantikus lagzi helyszínt találni Budapesten, a Pierrot étteremmel érdemes megismerkedned. Ez az éttermünk a Budai Várnegyed páratlan szépségű környezetében található, így már az odaút is fantasztikus lesz! 

 

Az étterem több részre tagolt belső tere és varázslatos, zöld növényzettel teli zárt kerthelyisége tökéletes választássá teszi lagzi helyszínként: a nemzetközi fine dining fogásokra, pezsgőkülönlegességeinkre egyik vendégednek sem lesz panasza! 

 

Ismerd meg jobban a Pierrot éttermet mint lagzi helyszínt Budapesten, IDE kattintva

 

Bulis lagzi helyszín Budapesten saját rendezvényteremben: a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Ha a csendes, romantikus hangulatú lagzi helyett Te inkább egy szuper bulit képzelsz el, a Spíler Shanghai Secret Bar-t ajánljuk lagzi helyszínként Budapesten. A Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában ezt a helyet rendezvényteremként tartjuk fenn éppen azért, hogy az ilyen típusú ünnepségeket is megtarthassátok a Spílerek ikonikus hangulatát élvezve. 


Itt a lagzi valódi party-vá avanzsálhat: akár DJ-vel, koktélokkal, falatkákkal is várhatod a vendégeket, ha egy kevésbé tradicionális ünnepséget tervezel! 


Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint lagzi helyszín Budapesten, IDE kattintva

 

Családias, meghitt lagzi helyszín Budapesten: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha sem a hangos bulizás, sem a hollywood-i romantika nem a Te asztalod, helyette egy szűk családi körben tartott meghitt, otthonos esküvőt képzeltél el, akkor lagzi helyszínnek Budapesten a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk számodra. A Budai Várban lévő éttermünket a nagymama konyhája inspirálta: házias ízek, magyar ételek, a vasárnapi ebédek utánozhatatlan hangulata jellemzi, de természetesen egy kis dekorációval és ünnepi kedvvel bármikor szuper lagzi helyszín is kerekedhet belőle. 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint lagzi helyszínt Budapesten IDE kattintva
 

 

Ha már tudod melyik lagzi helyszín a legjobb számodra, akkor ne hezitálj és kérj ajánlatot még ma!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

5 ok, amiért megéri a lagzit a városközpontba szervezni

 

Ha egy menő városközponti lagzi helyszínt keresel cosmopolita hangulattal, akkor ne keress tovább, a Zsidai Csoportnál megtaláltad, amira vágysz, nézz körül lagzi helyszíneink között!

 

Egyik kedvenc belvárosi lagzi helyszínünk a Spíler Shanghai Secret Bar, ami mindent kínál a modern pároknak, akik valami kicsit mást keresnek, és ha az esküvőt a városközpontban rendezik meg, a lehetőségek világát nyitja meg számotokra. Még mindig nem vagy biztos benne, hogy egy városi esküvő neked való? Összegyűjtöttünk öt nagyszerű okot arra, hogy a lagzi helyszínnek a városban van a helye!

 

1/ A lagzi helyszín egyben minden

 

Ha a városközpontban tartasz esküvőt, akkor valószínűleg a külvárosban vagy a városban élsz, és sok vendéged is így van vele. Ez azonnal ismerős érzést kelt, és lehetővé teszi, hogy vendégeid jól érezzék magukat az esküvő napján. Emellett évek múlva is nagyszerű lesz, ha rendszeresen elmennek a helyszínre, és visszatérnek az esküvői emlékek.

 

A lagzi helyszín választása során fontos, hogy olyan helyet válasszunk, ami könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és magán úton is, valamint sétatávolságra vannak tőle a buszok, vonatok, villamosok és egyebek mellett. Könnyű tömegközlekedés a helyszínre és vissza, valamint számos parkolási lehetőség a vezetők számára csökkenti a vendégek utazási gondjait és a kapcsolódó költségeket. Azok az idős vendégek, akik számára az utazás nehézségekbe ütközik, nagyon megterhelőnek találhatják a távolabbi helyszínre való utazást, így a városi helyszín kényelmesebb és mindenki jobban fogja érezni magát a lagzi helyszínén.

 

Továbbá a távolabbról érkezők számára, mind a nemzetközi, mind a városon kívüli vendégek számára a városban sokféle szálláslehetőség áll rendelkezésre, minden pénztárcának megfelelő.

 

2/ Városi lagzi helyszín kortárs hangulattal

 

A belvárosi esküvőknek kortárs hangulatuk van. Minden kínálatunk egyedülálló, üres vászon a modern párok számára, akik modern felfogásból közelítik meg az esküvő fogalmát. Bármilyen legyen is a stílusod, a Zsidainál megtalálhatod az ízlésednek megfelelő lagzi helyszínt, a korabeli házaktól a modernebb hangulatú helyszínekig, a választási lehetőségeid végtelenek.
 

 

3/ Fotó lehetőségek a lagzi helyszínén

 

A belvárosi lagzi helyszín mellett úgy is érvelhetnénk, hogy az ország és a főváros legszebb látványosságainál készíthettek fotókat a nagy napról! A Zsidai lagzi helyszínek többségben a Budai Várnegyedben találhatóak, ahol a legszebb képek készülhetnek rólatok, valamint számos más fantasztikus fotóhely is közel van, amelyek mind gyalogosan elérhetőek ettől az elegáns esküvői helyszíntől.

 

Akár hagyományosabb esküvőre, akár valami másra vágytok, a belvárosi lagzi helyszín mindent kínál. Hagyományosabb képeket is készíthettek egy parkban környezetben, és mindezt sétatávolságra a helyszíntől. Ha valami kevésbé hagyományos és modern hangulatot keresel, akkor a városi utcák művészi, pörgős hátteret biztosítanak nagyszerű esküvői fotók készítéséhez, amelyek biztosan egyediek lesznek.

 

4/ Lagzi helyszín felfedezése

 

A sok tervezés mellett hasznos, ha könnyen megközelíthető a lagzi helyszín. Érdemes élőben is a helyszínre látogatni és felmérni a lehetőségeket a dekoráció és az étkeztetés terén is, valamint egyeztessük a ceremónia részleteit. Mindezek a munkák sokkal könnyebben elvégezhetők, ha órákig tartó vezetés helyett ebédidőben, munka után vagy hétvégén leugorhatsz! A Zsidai Csoport elkötelezett esküvői csapatával segít átvezetni a nagy nap megszervezésével járó stresszeken!

 

5/ Szolgáltatók a lagzi helyszínén

 

Ha városközponti esküvőt rendezünk, akkor nem korlátozódunk konkrét szolgáltatókra. Az, hogy mindennek a középpontjában áll a lagzi helyszín, azt jelenti, hogy a tárgyaknak a helyszínre szállítása nem jelenthet problémát, valamint a zenekar, a fotós és más szolgáltató is könnyen a helyszínre talál, és nem kérhetnek el plusz pénzt az utazásra.
 

Ha Te is egy hangulatos városi esküvőt szeretnél, akkor írj nekünk üzenetet és segítünk a választásban!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café