Lagzi helyszín Budapesten: itt érdemes megtartani a lakodalmat a fővárosban

Lagzi helyszín Budapesten: itt érdemes megtartani a lakodalmat a fővárosban

Lagzi helyszínt keresel Budapesten, ahol méltó környezetben ünnepelhetitek meg az egybekeléseteket? Mutatjuk a legjobb helyeket lakodalmakra, lagzikra és esküvői vacsorákra!

Életetek egyik legfontosabb napja közeleg, amely megérdemli, hogy méltó helyen legyen megtartva! Ha a részletek már körvonalazódnak, és csak egy szuper lagzi helyszínre van már szükségetek Budapesten, segítünk a választásban: az alábbiakban összegyűjtöttük legnépszerűbb éttermeinket és rendezvénytermeinket, amelyeket gyakran adunk bérbe lagzi helyszínként is. 

Romantikus lagzi helyszín Budapesten, egy kellemes esküvői vacsorához: a Pierrot étteremben

Ha egy valódi film-béli álomesküvőre vágysz, és szeretnél hozzá egy romantikus lagzi helyszínt találni Budapesten, a Pierrot étteremmel érdemes megismerkedned. Ez az éttermünk a Budai Várnegyed páratlan szépségű környezetében található, így már az odaút is fantasztikus lesz! 

 

Az étterem több részre tagolt belső tere és varázslatos, zöld növényzettel teli zárt kerthelyisége tökéletes választássá teszi lagzi helyszínként: a nemzetközi fine dining fogásokra, pezsgőkülönlegességeinkre egyik vendégednek sem lesz panasza! 

 

Ismerd meg jobban a Pierrot éttermet mint lagzi helyszínt Budapesten, IDE kattintva

 

Bulis lagzi helyszín Budapesten saját rendezvényteremben: a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Ha a csendes, romantikus hangulatú lagzi helyett Te inkább egy szuper bulit képzelsz el, a Spíler Shanghai Secret Bar-t ajánljuk lagzi helyszínként Budapesten. A Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában ezt a helyet rendezvényteremként tartjuk fenn éppen azért, hogy az ilyen típusú ünnepségeket is megtarthassátok a Spílerek ikonikus hangulatát élvezve. 


Itt a lagzi valódi party-vá avanzsálhat: akár DJ-vel, koktélokkal, falatkákkal is várhatod a vendégeket, ha egy kevésbé tradicionális ünnepséget tervezel! 


Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint lagzi helyszín Budapesten, IDE kattintva

 

Családias, meghitt lagzi helyszín Budapesten: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha sem a hangos bulizás, sem a hollywood-i romantika nem a Te asztalod, helyette egy szűk családi körben tartott meghitt, otthonos esküvőt képzeltél el, akkor lagzi helyszínnek Budapesten a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk számodra. A Budai Várban lévő éttermünket a nagymama konyhája inspirálta: házias ízek, magyar ételek, a vasárnapi ebédek utánozhatatlan hangulata jellemzi, de természetesen egy kis dekorációval és ünnepi kedvvel bármikor szuper lagzi helyszín is kerekedhet belőle. 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint lagzi helyszínt Budapesten IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café