Lánybúcsú helyszín: mutatjuk a legjobb helyeket lánybúcsú tartására

Lánybúcsú helyszín: mutatjuk a legjobb helyeket lánybúcsú tartására

Legjobb barátnőd elkelt „végre”, és tiéd a megtiszteltetés, hogy megszervezd lánybúcsúját? Szükséged lesz egy jó helyre! Mutatjuk a legjobb lánybúcsú helyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás!

Egy eljegyzés, a házasság minden pár életében rendkívüli fontossággal bír, hiszen ez a „közös jövő első állomása”, amely méltó ünneplést kíván meg. A hagyomány szerint a házasságkötés előtt a menyasszony és a vőlegény is külön-külön ünnepel: lánybúcsún és legénybúcsún „búcsúztatják” el hajadon korukat a barátok, haverok, akár rokonok körében. Ugyan így hazánkban is hagyománnyá vált, hogy a lánybúcsút a menyasszony legjobb barátnője, vagy barátnői szervezik! Ha úgy alakult, hogy ez a szuper izgalmas feladat Neked jutott, segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt!

Az alábbi űrlap kitöltésével felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre az igényeiteknek megfelelő lánybúcsú helyszín megtalálásában. Ha pedig még tájékozódnál egy picit, az űrlap alatt bemutatjuk a legjobb lánybúcsú helyszíneinket az ünneplésre! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Lánybúcsú helyszín egy hatalmas bulihoz: Spíler Original

A legtöbb lánybúcsú buliba torkollik, és ez így is van rendjén. Ha Ti is szeretnétek egy kicsit bevadulni, elengedni, és belevetnétek magatokat a budapesti éjszakai életbe, a Spíler Original tárt karokkal vár a Gozsdu udvarban! Ez a lánybúcsú helyszín ugyan nem zártkörűsíthető, de vendégeink többsége erre nem is vágyik – hiszen hozzánk csak a legmenőbb pasik, és a legjobb csajok járnak! A jó hangulat, a fergeteges társaság garantált, ráadásul a Gozsdu környékén mindent megtaláltok, amire egy szuper lánybúcsúhoz szükségetek lehet! 

 

Ismerd meg a Spíler Original-t mint lánybúcsú helyszínt IDE kattintva.

 

Lánybúcsú helyszín egy hatalmas, de zártkörű bulihoz: Spíler Shanghai Secret Bar

Persze van az úgy – főleg, ha nagyobb társaság gyűlik össze a lánybúcsúra – hogy szeretnétek mégis inkább zártkörűen, a többi vendégtől távol ünnepelni, és csak magatok lenni az eseményen. Ha a bulihoz ragaszkodtok, de inkább egyedül ünnepelnétek, a Spíler Original-lal szemben lévő Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás lesz erre a lánybúcsúra! DJ-vel, saját bárpulttal, finom falatokkal és táncparkettel is szolgálhatunk, így tuti emlékezetes lesz ez az este a menyasszonynak, és a vendégeknek is.

 

Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint lánybúcsú helyszínt IDE kattintva

 

Lánybúcsú helyszín egy vagány, koktélozós estéhez: Spíler Buda

Buli és buli között is rengeteg különbség van, így a lánybúcsúk között is találunk visszafogottabbat és vadabbat egyaránt. Ha Ti az arany középutat választanátok, és leginkább egy vagány koktélozós helyet keresel, ahol a hangos nevetés és fecsegés senkit nem zavar, a MOM Parknál lévő Spíler Buda tökéletes megoldást kínál számotokra a lánybúcsú megszervezéséhez. A legjobb steak ételek, ínycsiklandó saláták, tuti koktélok és borok, kézműves sörök várnak Titeket ezen a menő helyen.

 

Ismerd meg a Spíler Budát mint lánybúcsú helyszínt IDE kattintva

 

Lánybúcsú helyszín egy elegáns, kifinomult vacsorához: Pierrot

Bár a legtöbb lánybúcsú inkább a bulizásról, a féktelenségről szól, azért előfordul hogy a menyasszony és barátai inkább egy elegáns, kellemes hangulatú vacsorát költenének el a nagy esemény megünneplésére. Ha Ti is inkább egy exkluzív, kifinomult eseményben gondolkodtok, a Pierrot éttermünk tökéletes választás egy ínycsiklandó fine dining fogás elfogyasztásához, és egy pezsgős koccintáshoz!

 

Ismerd meg a Pierrot-t mint lánybúcsú vacsora helyszínt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café