Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Legjobb barátnőd férjhez megy, és szeretnétek megünnepelni ezt az alkalmat? Rendezz egy fergeteges lánybúcsúztató számára, mutatjuk hozzá a legjobb lánybúcsú helyszíneket!

Minden nő számára különleges alkalom, amikor életük Nagy Napjához közelítenek. A hagyomány szerint ilyenkor összegyűlnek a barátnők, esetleg a kedvenc családtagok, és egy szuper emlékezetes buli alkalmával búcsúztatják el a leányéveket! Megannyi szokás és hagyomány, lánybúcsús játékok kerülnek ilyenkor előtérbe – de egy biztos: a megfelelő lánybúcsú helyszín elengedhetetlen, hogy valóban felhőtlenül érezhessétek magatokat. 

Éttermek és rendezvénytermek üzemeltetőjeként számos olyan helyszínnel állhatunk rendelkezésedre amelyből válogathatsz: különböző stílusú és intenzitású lánybúcsúknak is tudunk helyet adni! Ismerd meg az alábbi leírásból legnépszerűbb lánybúcsú helyszíneinket, és kezdjétek meg a szervezést! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Lánybúcsú helyszín zártkörű bulihoz, ahogy Ti szeretnétek: Spíler Shanghai Secret Bar

A belvárosi élet nyüzsgő forgataga tökéletes helyet biztosít egy lánybúcsúnak, ám sok csapat esetében merül fel az igény egy zártkörű teremre, ahol a party-t megkezdhetik. Ha Ti is úgy gondoljátok, hogy mielőtt belevetitek magatokat az éjszakába szeretnétek egy kicsit magatok ünnepelni, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választás! 


A Gozsdu udvar méltán népszerű területén elhelyezkedő, kifejezetten rendezvények számára fenntartott különtermünk olyan lesz, amilyen megálmodjátok: ha szeretnétek, elegáns és kellemes hangulatot varázsolunk, de ha úgy gondoljátok, egy DJ-vel és italpulttal megspékelve segítünk beindítani a bulit!


Ismerd meg az egyik legjobb zártkörű lánybúcsú helyszínünket, a Spíler Shanghai Secret Bar-t IDE kattintva

 

Lánybúcsú helyszín egy vagány koktélozós helyen: Spíler Buda

Ha a belvárosi forgatag kevésbé vonzó számotokra, mégis szeretnétek egy pezsgő, vidám és menő helyen ünnepelni, a Spíler Buda tökéletes lánybúcsú helyszínként vár Titeket. A budai oldalon, a MOM Park lábánál elhelyezkedő éttermünk szolgálja a csillogást, a jó zenét és a fergeteges hangulatot – no meg persze a legvagányabb street food ételeket és a legütősebb, különleges koktélokat is.


Itallapunkon számos ínycsiklandó koktélt találtok, de ha valami másra vágytok, kollégáink készséggel állnak rendelkezésetekre – hiszen nincs olyan ital, amit ne tudnának nagyszerűen bekeverni! Ráadásul az étterem zöldnövényekkel teli teraszán biztosan mindenkinek jut hely, aki számít.


Fedezd fel vagány és trendi lánybúcsú helyszínünket Budán, IDE kattintva! 

 

Lánybúcsú helyszín a legmenőbb társasággal: Spíler Original

Ha a vidám koktélozáson is túllőnétek és egy vérbeli bulis, „ereszdelahajamat” party a cél a lánybúcsú alkalmából, a Spíler Original-nál nem találtok jobb helyet. A Gozsdu udvar éjszakai élete egyébként is kiváló akár a lánybúcsús feladatok és játékok elvégzéséhez is, ikonikus bárunk és éttermünk pedig fergeteges hátteret biztosít a lánybúcsúztatónak.


Ez a helyszínünk nem zártkörűsíthető ugyan, de meglátjátok, erre nem is lesz szükség. A legvagányabb srácok mind nálunk buliznak, és ők elengedhetetlen részei egy vad lánybúcsúnak, nem igaz?! 


Ismerd meg jobban bulis lánybúcsú helyszínünket a Spíler Original-t IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner