Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Szóval az egyik legjobb barátod beadta a derekát, és a legénybúcsú szervezése rád maradt? Van egy jó hírünk! Alább összegyűjtöttük a legjobb legénybúcsú helyeket, Neked már csak választanod kell!

Íme egy újabb fordulópont a haveri társaságban… A haverod feleségül veszi kedvesét! Gratulálj neki méltóképpen, és persze szervezd meg élete legnagyobb buliját még legényéveiben utoljára!  Először is meg kell találnod a legjobb legénybúcsú helyszínt, ami tökéletes hátteret biztosít majd az estéhez... 

Legénybúcsú helyszín egy fergeteges zártkörű partyhoz: Spíler Shanghai Secret Bar

Rendezvényhelyszínek üzemeltetőjeként pontosan tudjuk, hogy egy-egy fontos esemény megszervezésekor elengedhetetlen szempont lehet, hogy csak Ti magatok ünnepelhessetek, távol a világ zajától és a többi vendégtől. Éppen ezért tartjuk fenn különtermünket, a Spíler Shanghai Secret Bar-t a Gozsdu udvarban, ahol kifejezetten az ilyen zártkörű party-k megrendezése a célunk! 


A belváros nyüzsgő forgatagában ez a helyszín egy igazi kis sziget, amit úgy „rendeztek be” ahogy ti szeretnétek. Ha a legénybúcsú vad buliba torkollana, a DJ-t már el is kezdjük szervezni – de ha csak egy laza sörözős délutánra vágytok, annak sincs akadálya. 


Ismerd meg Spíler Shanghai Secret Bar-t mint legénybúcsú helyszínt Budapesten IDE kattintva! 
 

 

Legénybúcsú helyszín vagány környezetben: Spíler Original

Persze az is igaz, hogy sok legénybúcsúnak kifejezetten része, hogy a tömegben, a bulizó fiatalok közt lehessetek. Ha Ti sem szeretnétek elzárkózni az emberektől, sokkal inkább vágytok a belvárosi élet pezsgésére, a Gozsdu udvar ikonikus bárjában, a Spíler Original-ban is szeretettel várunk! A legjobb koktélok és legütősebb shot-ok itt adottak, ahogy a legvagányabb emberek és a legjobb csajok is bárpultunknál sorakoznak.


Ismerd meg a Spíler Original-t mint legénybúcsú helyszínt IDE kattintva! 

 

Legénybúcsú helyszín laza uraknak: Baltazár Grill

Ha pedig a vad bulizást másra hagynátok, és inkább egy visszafogottabb – de azért nem unalmas és egyhangú – legénybúcsú helyszínt kerestek, a Budai Várnegyed egyik ékköve, a stílusos Baltazár Grill szeretettel vár Titeket! 


Borospincénk kínálata a legnagyobb borrajongót is lenyűgözi, és akkor még a napjainkban ismét fénykorát élő Gin&Tonic-okról egy szót sem ejtettünk. Az étterem hangulatos, macskaköves teraszán a kerti party-k hangulatát élhetitek át, miközben a legjobb húsok a méltán híres Josper faszén grillen sercegnek és várják, hogy az asztalotokra kerüljenek! 


Ez az éttermünk több részre tagolt belső térrel (és a fentebb már említett borospincével is) rendelkezik, így ha magatok szeretnétek ünnepelni, a zártkörűsítés megoldható. 


Ismerd meg jobban hangulatos legénybúcsú helyszínünket a Baltazár Grillt, IDE kattintva! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café