Legszebb esküvői helyszínek, ahol valóságos álomesküvőt tarthatsz!

Legszebb esküvői helyszínek, ahol valóságos álomesküvőt tarthatsz!

Összegyűjtöttük egy cikkbe a legszebb esküvői helyszíneket Magyarországon, hogy megkönnyítsük a dolgod, ha éppen szervezésben vagy!

Ha Te is egészen kislány korod óta álmodoztál életed nagy napjáról, esküvőd tökéletes pillanatairól, akkor most, hogy már a szervezést végzed biztosan Te is tudod: rengeteg apróságra kell odafigyelni, még egy kisebb létszámú családi esküvőnél is. A legszebb esküvői helyszínek megtalálása csak egy lépés a sikeres szervezés felé, azonban ez az egyik legfontosabb is, hiszen maga a helyszín nagyban befolyásolja majd mind a hangulatot, mind a Nagy Nap stílusát, szépségét is. Bemutatjuk hát a mi kedvenceinket: jöjjenek a legszebb esküvői helyszínek, ami számodra is elérhető! 

A legszebb romantikus esküvői helyszín a fővárosban: a Budai Várnegyed és a Pierrot étterem kertje

legszebb esküvői helyszínek

Ha egy klasszikus értelemben vett romantikus, elegáns esküvőt álmodtál meg magadnak, a Pierrot étteremnél jobbat nem is találhatsz. A Budai Várnegyed páratlan szépségű környezetében található éttermünknek nem csak a belső tere valódi álom-helyszín, de az étterem mögött eldugott romantikus kis kerthelyiség is. Ez több mint egy terasz, több mint egy kültéri helyszín! A 13. századi várfalak között egy igazi kis oázis lapul, ahol minden részlet tökéletes lehet.

 

Ismerd meg jobban a legszebb esküvői helyszínünket, a Pierrot éttermet IDE kattintva

 

A legszebb esküvői helyszín, ha egy meghitt családi rendezvényre vágysz: a Pest-Buda Bistro

legszebb esküvői helyszínek

Ha a nagyfokú romantika, az elegáns kifinomultság nem annyira a Ti asztalotok, és helyette inkább egy igazán meghitt, családias hangulatú esküvői helyszínt kerestek, a Pest-Buda Bistro a legjobb választás. Ez az éttermünk is a Budai Várnegyedben található, azonban egy merőben más stílust képvisel: a nagymama konyhájának házias ízvilágát felelevenítő ételekkel, az otthonos hangulattal azok kedvence lesz, akik az esküvőt egy szűk családi eseményként képzelik el.

 

Ismerd meg jobb a legszebb családias esküvői helyszínünket, a Pest-Buda Bistro-t IDE kattintva

 

A legszebb esküvői helyszín, ha egy vagány, stílusos és bulis esküvőt tervezel: Spíler Shanghai Secret Bar

legszebb esküvői helyszínek

A fentiek mellett gyakran kapunk olyan megkereséseket, ahol a leendő pár inkább egy bulit, egy nagyszabású party-t képzel el esküvője napjára. Amennyiben Te is inkább baráti körben ünnepelve, egy fergeteges hangulatú estét képzelsz el, számodra a legszebb esküvői helyszín valószínűleg a Spíler Shanghai Secret Barunk lesz! Hangulatához híven ez a rendezvénytermünk a Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában található, közel a belvároshoz és a legnagyobb party-khoz, azonban kiváló arra is, ha zártkörűen ünnepelnétek egy vérbeli vagány helyen. 


Kattints IDE, és ismerd meg jobban legjobb vagány esküvői helyszínünket, a Spíler Shanghai Secret Bart! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café