Rendezvény ajánlatkérés

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény keretében

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény keretében

A meglepetés születésnapi party Budapesten mindig kedves ajándék! Ha Te is ilyet szerveznél szerettednek, barátodnak - engedd meg, hogy elmeséljük Emese party-ját inspirációként.

A születésnap – főként, ha egy olyan szép, kerek számról van szó mint Emese esetében – kiváló alkalom az ünneplésre. Így gondolta ezt Emese (30) vőlegénye Feri is, aki menyasszonyának meglepetés születésnapi party-t rendezett Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban! Mutatjuk az ő szülinapi bulijuk részleteit inspirációként, ha Te is hasonlót szerveznél.

Meglepetés születésnapi party Budapesten: a szervezés lépései

Feri még 2019 év végén vette fel velünk a kapcsolatot online, ajánlatkérésében pedig egy olyan születésnapi party helyszínt keresett Budapesten, ami tökéletes lenne párja, Emese meglepetés bulijára. 


Mivel Feri és Emese a belváros nyüzsgését imádják a legjobban egy-egy buli alkalmával, ezért egy frekventált helyen lévő, igazán vagány helyszínt kerestünk – azonban Feri ezúttal egy zártkörű rendezvény álmodott meg menyasszonyának. Ezek alapján közösen úgy döntöttünk, a Spíler Shanghai Secret Bar lesz a tökéletes meglepetés szülinapi party helyszín az ünnepelt és vendégei számára.

 

Meglepetés születésnapi party Budapesten: a részletek

Feri a meghívottak pontos számát csak tól-ig tudta megsaccolni, hiszen Emese barátai akár kísérőt is hozhattak az eseményre. Végül a meglepetés születésnapi party-n 34 fő vett részt az ünnepelttel együtt, így bár fenntartottuk a lehetőségét annak is, hogy a Secret Bar mellett a Hidden Room-ot is megnyissuk, erre nem került sor.

 

A vendégek számára Feri gondoskodott az ételekről, illetve a welcome drinkként felszolgált pezsgőről, a további fogyasztást pedig mindenki maga rendezhette az est során a pultnál.

 

Meglepetés születésnapi party DJ-vel, hajnalig tartó bulival

A születésnapi party-ra Feri DJ-t is igénybe vett, így a szórakozást a jó társaság mellett a kiváló zene biztosította, amelyből hamar fergeteges buli is kerekedett. A Secret Bar hamarosan átalakult táncparketté, ahol az ünnepelt és barátai kedvükre mulathattak körülbelül hajnali 2-ig.

 

Meglepetés születésnapi party meglepetés tortával

Természetesen ha születésnap, akkor torta is van! Feri is így gondolta, így éjfélkor felszolgálhattuk a vendégek – és természetesen az ünnepelt – számára a Zsidai Cukrászműhelyből érkezett sós karamelltortát, amely hatalmas sikert aratott.

 

Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk, Emese! 

 

Ha Te is hasonlóan felejthetetlen meglepetés születésnapi party-t rendeznél szerettednek, barátodnak, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi form kitöltésével, és találjuk meg a számotokra tökéletes születésnapi helyszínt! 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 Kapcsolódó

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az...

Ez az időszak – bár valóban az esküvő megtartására és a bejárásokra nem alkalmas – rengeteg szuper lehetőséget tartogat számodra is. Az alábbiakban felsoroltunk 5 dolgot, amit érdemes elvégezned a karantén ideje alatt is – hogy a zárlatok feloldásával a lehető leghamarabb rendezhesd meg életed Nagy Napját!

Tovább
Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább
Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria