Rendezvény ajánlatkérés

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény keretében

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény keretében

A meglepetés születésnapi party Budapesten mindig kedves ajándék! Ha Te is ilyet szerveznél szerettednek, barátodnak - engedd meg, hogy elmeséljük Emese party-ját inspirációként.


A születésnap – főként, ha egy olyan szép, kerek számról van szó mint Emese esetében – kiváló alkalom az ünneplésre. Így gondolta ezt Emese (30) vőlegénye Feri is, aki menyasszonyának meglepetés születésnapi party-t rendezett Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban! Mutatjuk az ő szülinapi bulijuk részleteit inspirációként, ha Te is hasonlót szerveznél.

Meglepetés születésnapi party Budapesten: a szervezés lépései

Feri még 2019 év végén vette fel velünk a kapcsolatot online, ajánlatkérésében pedig egy olyan születésnapi party helyszínt keresett Budapesten, ami tökéletes lenne párja, Emese meglepetés bulijára. 


Mivel Feri és Emese a belváros nyüzsgését imádják a legjobban egy-egy buli alkalmával, ezért egy frekventált helyen lévő, igazán vagány helyszínt kerestünk – azonban Feri ezúttal egy zártkörű rendezvény álmodott meg menyasszonyának. Ezek alapján közösen úgy döntöttünk, a Spíler Shanghai Secret Bar lesz a tökéletes meglepetés szülinapi party helyszín az ünnepelt és vendégei számára.

 

Meglepetés születésnapi party Budapesten: a részletek

Feri a meghívottak pontos számát csak tól-ig tudta megsaccolni, hiszen Emese barátai akár kísérőt is hozhattak az eseményre. Végül a meglepetés születésnapi party-n 34 fő vett részt az ünnepelttel együtt, így bár fenntartottuk a lehetőségét annak is, hogy a Secret Bar mellett a Hidden Room-ot is megnyissuk, erre nem került sor.

 

A vendégek számára Feri gondoskodott az ételekről, illetve a welcome drinkként felszolgált pezsgőről, a további fogyasztást pedig mindenki maga rendezhette az est során a pultnál.

 

Meglepetés születésnapi party DJ-vel, hajnalig tartó bulival

A születésnapi party-ra Feri DJ-t is igénybe vett, így a szórakozást a jó társaság mellett a kiváló zene biztosította, amelyből hamar fergeteges buli is kerekedett. A Secret Bar hamarosan átalakult táncparketté, ahol az ünnepelt és barátai kedvükre mulathattak körülbelül hajnali 2-ig.

 

Meglepetés születésnapi party meglepetés tortával

Természetesen ha születésnap, akkor torta is van! Feri is így gondolta, így éjfélkor felszolgálhattuk a vendégek – és természetesen az ünnepelt – számára a Zsidai Cukrászműhelyből érkezett sós karamelltortát, amely hatalmas sikert aratott.

 

Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk, Emese! 

 

Ha Te is hasonlóan felejthetetlen meglepetés születésnapi party-t rendeznél szerettednek, barátodnak, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi form kitöltésével, és találjuk meg a számotokra tökéletes születésnapi helyszínt! 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 Kapcsolódó

Laci legénybúcsúja Budapesten

Laci legénybúcsúja Budapesten: inspirációként, ha Te is szervezésben vagy!

Legjobb barátod, haverod nemrég feltette a nagy kérdést barátnőjének? Ha a válasz IGEN volt – és miért ne lett volna az – akkor nagy eséllyel most rád hárult a legénybúcsú szervezésének izgalmas feladata! Ha kéne egy kis inspiráció, engedd meg, hogy elmeséljük Laci legénybúcsú(jának publikus) részét! 

Tovább
Welcome party András hazaköltözésére: baráti összejövetel Budapesten

Baráti összejövetel Budapesten, zárt körben: ismerd meg András történetét

A nagy visszatérés remek alkalmat biztosított Andrásék számára egy baráti összejövetelre Budapesten. Természetesen az egymást oly rég nem látott barátok zárt körben szerettek volna ünnepelni – így ezt valósítottunk meg. Ismerd meg Andrásék történetét és a baráti összejövetelt Budapesten, amit nálunk szerveztek!

Tovább
Házassági évforduló Budapesten

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

Bár hagyományosan a házassági évfordulót a pár egy romantikus vacsora keretein belül, kettesben ünnepli meg, egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten erre az alkalomra szervezett bulik, események is.

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria