Rendezvény ajánlatkérés

Meglepetés születésnapi party-t szerveznél? Mutatunk pár tippet, hogy emlékezetes legyen ez a nap!

Meglepetés születésnapi party-t szerveznél? Mutatunk pár tippet, hogy emlékezetes legyen ez a nap!

Barátodnak, szerettednek nemsokára születésnapja lesz? Nincs szebb ajándék egy igazán élményekkel teli meglepetésekkel teli születésnapi bulinál, ahol a hozzá közel álló rokonok, ismerősök, vagy épp barátok, haverok köszöntik fel.

Barátodnak, szerettednek nemsokára születésnapja lesz? Nincs szebb ajándék egy igazán élményekkel teli meglepetésekkel teli születésnapi bulinál, ahol a hozzá közel álló rokonok, ismerősök, vagy épp barátok, haverok köszöntik fel. Ha belecsapnál a szervezésbe, adunk néhány szuper ötletet a megvalósításhoz!

Hiszen a születésnapok fontos fordulópontjai az életnek, amelyet szebbé tenni egy különleges feladatkör. Bár a szervezés itt jócskán egyszerűbb, mint például egy esküvő esetében – azért az emlékezetes végeredményhez nem árt néhány trükköt bevetni. Mivel számos születésnapi party megrendezésében vettünk már részt mi is születésnapi helyszíneinknek köszönhetően, ezért összegyűjtöttünk néhány jó ötletet, amit érdemes lehet Neked is megfontolnod! 

 

Ha még nem találtad meg a tökéletes születésnapi helyszínt, IDE kattintva megismerheted a mi változatos éttermeinket és rendezvényhelyszíneinket! 

 

#1 Használd az online teret a megbeszélésre! 

Míg néhány évvel (évtizeddel) ezelőtt a meglepetés születésnapi party megrendezése bonyolult feladat volt a kommunikáció miatt, addig a modern kor vívmányai ezt jelentősen leegyszerűsítik. Ma már nem szükséges minden résztvevőt felhívnod és telefonon keresztül értesítened egy-egy változásról, hiszen egyszerűen, együtt is kommunikálhattok!


Kétség sem férhet hozzá, hogy az egyik legjobb felület erre a Facebook. Természetesen alapkövetelmény, hogy az ünnepelt erről semmit se sejtsen, ezért érdemes a meghívottaknak egy „Titkos csoportot” létrehozni – az ilyen csoportot csak azok láthatják, akiket Te megadsz, így bátran beszélhettek akár az ajándéklistáról is.

 

#2 Ajándéklista, profi módon

Apropo, ajándéklista. Ha szeretnétek megajándékozni is a születésnapost, úgy érdemes lehet ezt is szervezetten végezni – nehogy véletlen többen ugyan azt az ajándékot adjátok át. 


Ha kifejezetten közel áll hozzád az ünnepelt, akár Te magad is létrehozhatsz egy ajándéklistát – amelyről a meghívottak válogathatnak, de ötletbörzét is tarthattok erről. Egy a fontos, valahol legyen vezetve, hogy ki, mit vett ajándékba a szülinaposnak! Erre kiváló megoldást nyújtanak a Google Drive dokumentumai: ezek az online szerkeszthető táblázatok azonnali időben módosulnak, így kézen fekvő, hogy ezen keresztül rendszerezzétek a beszerzett tárgyak listáját.

 

#3 Egyeztess minden részletet a helyszínnel!

Jónéhány születésnapi party helyszínünkön mára már több száz meglepetés party szervezésében vettünk részt, így pontosan tudjuk, milyen fontos a jó időzítés. Nagyon fontos, hogy a helyszínnel és az esetlegesen résztvevő többi szolgáltatóval is pontos tervet állítsatok fel, és kommunikáljatok folyamatosan: mikor, hogyan szolgálják fel a tortát? Mikor kezdenétek, és meddig maradnátok? Milyen ételekre, italokra lesz szükségetek? Táncos, bulis születésnapot, vagy inkább csendes, beszélgetős bulit terveztek? 


A legjobb, ha szervezőként ezeket a kérdéseket Te magad menedzseled, és folyamatosan értesíted róla kollégáinkat is – még az esetleges változásokról is.

 

#4 Készítsetek emlékeket! 

Egy jól megszervezett születésnapi bulira az ünnepelt élete végéig emlékezni fog, de azért nem árt ha készültök is az emlékek készítésére. A költségvetéstől függően akár fotóst is megbízhattok ezzel, de ha erre nincs lehetőség, a résztvevőkkel együttműködve is dokumentálhattok!


Nagyon ötletes megoldás lehet például beszerezni néhány „instant fényképezőgépet”, amit körbe adtok a résztvevők között: mindenki lőhet néhány fotót ami ott, a helyszínen elkészül – és akár egy kis fényképalbumot is összeállíthattok együtt a napról!

 

#5 A meglepetésen a hangsúly: ügyelj az első percekre!

Bár maga a születésnapi meglepetés buli egész nap/éjjel tarthat, a legfontosabb része nyilvánvalóan az érkezés, maga a meglepetés. Ehhez egy kis kreativitásra lesz szükséged, hiszen barátod/szeretted valahogy a helyszínre kell csábítanod – míg a többiek csöndben lapulva várják a lelepleződést. 


Ehhez akár a helyszín kollégáinak segítségét is kérheted, de a legjobb, ha valamilyen furmányos, ám nem feltűnő okkal vezeted a helyszínre az ünnepeltet!

 

Szívből reméljük, hogy sikerül egy fergeteges, valóban felejthetetlen ünnepet szervezned – és életre szóló élményt ajándékoznod! 

 Kapcsolódó

Kiülős éttermek Budapesten

Kiülős éttermek Budapesten – fedezd fel a tavaszi-nyári időszak kedvenc...

A tavaszi-nyári időszakban a turizmusban minden kétséget kizáróan előnyt élveznek a kiülős éttermek Budapesten: a teraszon elfogyasztott ínycsiklandó ételek, a frissítők tökéletes hátteret biztosítanak, legyen szó akár egy randevúról, egy baráti beszélgetésről, vagy éppen egy családi összejövetelről, üzleti összejövetelről. Ha Te is ilyen kiülős éttermet keresel Budapesten, az alábbiakban megismerheted a legnépszerűbb opciókat a fővárosban!

Tovább
étterem terasszal

Étterem terasszal: a legjobb éttermek terasszal, ahova érdemes kiülni...

Nincs is annál kellemesebb elfoglaltság, mint egy hosszú nap után beülni egy teraszos étterembe egy íncsiklandó fogásra, vagy akár csak egy frissítőre, limonádéra vagy koktélra. A tavasz első napsugaraitól az ősz utolsó meleg áramlataiig teraszos éttermeink a leglátogatottabbak, nem is véletlen! Ha Ti is egy ilyen szuper kiülős éttermet kerestek terasszal, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb helyeinket a fővárosban! 

Tovább
Hangulatos éttermek Budapesten

Hangulatos éttermek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket, ha egy...

Hangulatos éttermek Pesten A főváros nyüzsgő utcáin sétálva megpihennél néhány percre egy hangulatos étteremben? A Jamie’s Pizzeria, vagy a Spíler Original szeretettel – és finom falatokkal – vár! Fedezd fel a Gozsdu udvar legjobb éttermeit!    Jamie’s Pizzeria – hangulatos étterem Budapesten a legjobb pizzával A pizza nem csupán egy street food! A pizza annál jóval több, persze csak akkor, ha akkora gonddal készítik mint nálunk, a Jamie’s Pizzeriában. A Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb, hangulatos éttermében ugyanis nem vesszük félvállról ezt az egyszerű, de...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria