Osztálytalálkozó helyszín Budapesten – Mutatjuk a legjobb éttermeinket erre az alkalomra!

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten – Mutatjuk a legjobb éttermeinket erre az alkalomra!

Eltelt 5, 10 vagy esetleg már 25 év is mióta érettségiztek? Itt az ideje megtudni, kit merre sodort az élet! Egy ✅osztálytalálkozó✅ alkalmával erre tökéletes lehetőség nyílik, és ha egy igazán különleges osztálytalálkozó helyszínt keres Budapesten, nálunk biztosan megtalálja!

A Zsidai Csoport éttermei és rendezvénytermei a Budai Várnegyedben és Budapest belvárosában is szeretettel várják az osztálytalálkozó helyszínt kereső régi barátokat, osztályokat. Változatos helyszíneink, különböző stílusú és adottságú éttermeink, bárjaink és különtermeink tökéletes megoldást biztosítanak, legyen szó akár teljes főiskolai évfolyamok, akár középiskolás vagy más osztályok összejövetelére.

Ha már (megint) eltelt egy bizonyos kerek év a végzettség megszerzése óta, és hagyományból – vagy épp hagyományteremtésből szeretnének összejönni volt osztály-, csoport-, vagy épp évfolyamtársaival egy kellemes vacsorára, ebédre, vagy éppen egy közös koktélozásra, akkor eljött az osztálytalálkozó ideje. Ennek a szép alkalomnak pedig érdemes megadni a módját, és megtalálni a hozzá passzoló tökéletes helyszínt!


Amennyiben kollégáink szakértelmére bízná magát, elég ha az alábbi form kitöltésével ajánlatunkat kéri – ők tudni fogják elmondása alapján, melyik éttermünk lesz a tökéletes osztálytalálkozó helyszín Budapesten.


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Amennyiben azonban szeretne tovább tájékozódni változatos osztálytalálkozó helyszíneink között, az alábbiakban néhány mondatban összefoglaljuk helyszíneink sajátosságait erre az alkalomra!

 

21 Magyar Vendéglő – a modern, magyar osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Egyik legnépszerűbb éttermünk az osztálytalálkozó helyszíneink körében a 21 Magyar Vendéglő. Modern, kötetlen hangulatú étteremként, mégis elegáns környezetben várja kedves Vendégeit a Budai Várnegyedben ez a helyszín, ahol a belső térben akár 60 fő ültetésére is lehetőség van. A helyszín terasszal is rendelkezik, ahol további 40 főt tudunk fogadni – így biztos, hogy az osztálytalálkozón minden régi barátnak lesz helye!


Mi teszi kiváló választássá a 21 Magyar Vendéglőt mint osztálytalálkozó helyszínt Budapesten? A legtöbb éttermünk karakteres megjelenése, stílusos dekorációja mellett a 21 Magyar Vendéglő egy igen kifinomult, univerzális megjelenésű hely. Itt biztosan mindenki otthon érezheti magát a régi osztályból – sodorta bármerre az élet!

 

További információt ide kattintva talál a 21 Magyar Vendéglőről, mint osztálytalálkozó helyszínről Budapesten!

 

Családias hangulatú osztálytalálkozó helyszín Budapesten – a Pest-Buda Bistro

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Amennyiben egy visszafogott, családias és bensőséges hangulatú osztálytalálkozó helyszínt keres Budapesten, a Pest-Buda Bistro tökéletes választás lesz. Az étterem első terme 30 fő, a hátsó pedig további 24 fő befogadására képes, így akár nagyobb létszámú osztálytalálkozóknak is otthont adhat.
A Hess András téren terasszal várjuk Vendégeinket, így a vacsora után egy kellemes borozgatásra, limonádézásra is lehetőség van igény szerint. Ez az osztálytalálkozó helyszín Budapesten akár teljes egészében is zártkörűsíthető, így biztos nem zavarja meg senki a régi emlékek felidézését!


További információt ide kattintva talál a Pest-Buda Bistro-ról, mint osztálytalálkozó helyszínről Budapesten!

 

Elegáns és ünnepélyes osztálytalálkozó helyszín Budapesten – a Pierrot

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Előfordul, hogy a régi osztály egy igen szép kerek évfordulót ünnepel, és ehhez egy komolyabb, ünnepélyes helyszínt keresnek. A Pierrot éttermünk a Budai Várban elegáns, kifinomult hangulatával, természetes növényzettel rendelkező kerthelyiségével és az élő zongora zenével tökéletes helyszínt biztosít a legszebb osztálytalálkozók számára is.


Az étterem zártkörűsíthető igény szerint, és több teremre bontható: egy-egy teremben 10-40 fő fér el kényelmesen, így érdemes olyan osztálytalálkozók helyszínéül választani ezt a helyszínt, amelynél nem haladják meg ezt a létszámot.


További információt ide kattintva talál a Pierrot-ról, mint osztálytalálkozó helyszínről Budapesten!

 

Fiatalos, modern osztálytalálkozó helyszín Budapesten – a Baltazár Grill

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Az örök fiatalos osztálynak, vagy azoknak, akiknek a záró vizsga még élénken él az emlékezetükben. A Baltazár Grill modern, karakteres hangulatával, borospincéjével és kandallós termével tökéletes választás modern hangulatú osztálytalálkozó helyszínként Budapesten.


A borospincének köszönhetően, amennyiben az osztály többi tagja is úgy gondolja – akár borvacsorára is van lehetőség az osztálytalálkozó ünneplésekor!  A teremben projektor és vászon segíti a visszaemlékezést.


További információt ide kattintva talál a Baltazárról, mint osztálytalálkozó helyszínről Budapesten!

 

Bulis osztálytalálkozó helyszín Budapesten – a Spíler Shanghai Secret Bar-ja

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Amennyiben a csendes visszaemlékezés helyett (vagy mellett) egy vidám koktélozásra, akár esti iszogatásra is sor kerülne az osztálytalálkozó alkalmával, a legjobb választás a Spíler Shanghai – melynek Secret Bar-ra zártkörűsítve 40 fő befogadására alkalmas.


Amennyiben ennél többen érkeznének az osztálytalálkozóra, az sem probléma, hiszen a Hidden Room 80 főt képes leültetni! DJ pult, projektor és vászon található a termekben – így a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes osztálytalálkozó helyszín Budapesten, ha buliznának újra egyet közösen!

 

További információt ide kattintva talál a Spíler Shanghai Secret Bar-ról, mint osztálytalálkozó helyszínről Budapesten!

 

Modern, olaszos, mégis visszafogott osztálytalálkozó helyszín Budapesten – A Jamie Oliver’s Italian Private Dining Room-ja

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten

Szeretné lenyűgözni szervezésével volt osztálytársait? Jamie Oliver első budapesti éttermével ez biztosan sikerülni fog. A Jamie Oliver’s Italian pár lépésre a Mátyás templomtól várja Önöket bérelhető különtermével, ahol 27 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. Talán véletlen, hogy a legtöbb osztály épp ezt a létszámot számolta?


Nem hisszük. a Jamie Oliver’s Italian tökéletes osztálytalálkozó helyszín Budapesten, ha egy olaszos, vidám hangulatú és kötetlen, mégis modern helyszínt keres!


További információt ide kattintva talál a Jamie Oliver’s Italian-ról, mint osztálytalálkozó helyszínről Budapesten!

 

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten – Tippek a szervezéshez

 


Egy mozgalmas, felgyorsult világban sok ember számára kihívást jelent a közeli barátokkal való kapcsolattartás, a családdal való rendszeres látogatás és a régebbi kapcsolatok fenntartása. Mikor láttad utoljára régi osztálytársaidat, vagy mikor találkoztál újra gyerekkori barátaiddal? Ha nem emlékszel az utolsó alkalomra, akkor nem vagy egyedül, de már túl régóta. Egy osztálytalálkozó helyszín Budapesten tökéletes alkalmat teremt arra, hogy a régi barátok, ismerősök és osztálytársak összejöjjenek, felzárkózzanak és újra kapcsolatba kerüljenek.

 

Amellett, hogy segítünk megtalálni a tökéletes osztálytalálkozó helyszín Budapesten, adunk néhány tippet is a teljes folyamat leszervezéséhez az elejétől a végéig! 

 

Hogyan tervezz meg egy osztálytalálkozót – osztálytalálkozó helyszín Budapesten a Zsidai csoport jóvoltából! Találd meg nálunk a megfelelő helyszínt, ahol jólérezhetitek magatokat a régen látott barátokkal! Nézz körül ajánlásunkban és kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten kis és nagy létszámban - Keresd fel a volt osztálytársakat, a pontos létszám érdekében!

 


Általában a végzős osztály frontembere felelős a jövőbeli összejövetelek tervezéséért és lebonyolításáért. Ha nem érdekli őket, vagy nem elérhetők, vagy észrevetted, hogy közeleg az összejövetel időpontja esemény bejelentése nélkül, akkor lehet, hogy magadra kell vállalnod a tervezést. Fel kell keresned az osztálytársakat, tudd meg hányan jönnének el, majd kérj ajánlatot, ha az osztálytalálkozó helyszín Budapesten lenne.


Tervezési tipp: Mindenkivel vedd fel a kapcsolatot a közösségi médiában, akivel csak tudod, akit nem találsz kérd meg a többieket, hogy segítsenek!

 

Mérd fel az érdeklődést az esemény iránt

 

Függetlenül attól, hogy egy hatalmas, több ezres végzős osztályú középiskolába jártál, vagy egy kicsi, helyi iskolába, ahol kevesebb, mint 30 osztálytársad van, akkor is el kell érned mindenkit, hogy igazold a találkozó megtervezésének költségeit és erőfeszítéseit. A célközönségnek érdeklődnie kell az esemény iránt, hogy tudd, mennyi időt, energiát és pénzt kell belefektetni a találkozó megtervezésébe. Az osztálytalálkozó helyszín Budapesten kiválasztása is ezektől a feltételektől függ!


Ne felejts el érdeklődni az utazási szándékaikról sem, mivel lehet, hogy már sokkal messzebb laknak a fővárostól, így érdemes az osztálytalálkozó helyszín Budapesten belül is központi helyre foglalni, amit könnyű megközelíteni akár autóval, akár tömegközlekedéssel is.

 

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten foglalt dátumra

 

Számíthatsz arra, hogy a találkozás során különféle vélemények és elképzelések lépnek életbe, gyakran ellentétes véleményekkel. Ennek eredményeként felügyelned kell mi történik, biztosítsd a helyszínt minél előbb, a többit már közösen, az esemény napjáig is alakíthatjátok.

 

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten költségkímélően

 

A foglalási folyamat megkezdése előtt készíts előzetes költségvetést az összejövetelre. A költségvetés létrehozása a folyamat korai szakaszában segít meghatározni, hogy mire mennyi pénzt tudtok szánni. 

A résztvevők számának közelítése kiindulópontot ad a rendezvény költségvetésének elkészítéséhez. Az eseményen való részvétel becslése után határozd meg, hogy az osztály hogyan fogja finanszírozni az eseményt. Beszéljétek meg közösen a költségvetés különböző részleteit, hogy elkerüljétek a kellemetlenségeket!

 

Még a részletek egyeztetése előtt tudsz tőlünk ajánlatot kérni, hogy kész tervekkel állhass a többiek elé!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café


 

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik éttermeinkről, amelyek kiváló választást biztosítanak osztálytalálkozó helyszínként Budapesten!Kapcsolódólegjobb éttermek a Budai Várnál

Legjobb éttermek a Budai Várnál - Kedvenc Zsidai éttermeink a Várnegyedben

Fedezd fel a legjobb éttermeket a Budai Várnál a Zsidai család kiváló vendéglátóhelyein, ahol a hagyományos és modern ízek találkoznak egyedülálló gasztronómiai élményekkel!

Tovább
Magyaros éttermek

Magyaros éttermek - Próbáld ki a legfinomabb magyaros ízeket a Zsidai...

Fedezd fel Budapest legfinomabb magyaros ízeit a Zsidai család éttermeiben, ahol a hagyományos receptek és modern konyhatechnológiák találkozása egyedülálló gasztronómiai élményt kínál!

Tovább
Látogatás a Budai Várba

Látogatás a Budai Várba

A Budai Vár és a Várnegyed Budapest egyik legjelentősebb és legszebb területe, amely gazdag történelmével, lenyűgöző építészetével és kulturális látnivalóival elvarázsolja a látogatókat.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café