Rendezvény ajánlatkérés

Osztálytalálkozó helyszín: mutatjuk a legjobb osztálytalálkozó helyszíneket Budapesten!

Osztálytalálkozó helyszín: mutatjuk a legjobb osztálytalálkozó helyszíneket Budapesten!

Idén Te vállaltad a nemes feladatot, hogy megszervezd a soron következő osztálytalálkozót Budapesten? Szükséged lesz egy fantasztikus helyszínre! Az alábbiakban bemutatjuk legjobb osztálytalálkozó helyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás.

Az osztálytalálkozó szervezése nem könnyű feladat, hiszen akár 30-40 emberrel is kalkulálnod kell. Mindenki igényeire ügyelni, mindenki stílusához, étkezési szokásaihoz alkalmazkodni – de egyáltalán, mindenkit felkutatni is kihívást jelentő feladat lehet! Ha mégis elvállaltad ezt a hálás feladatot, egy biztos: az egyik legfontosabb lépés, hogy megtaláld a megfelelő osztálytalálkozó helyszínt. Ha pedig Budapesten tartanátok ezt az eseményt, jó hírünk van! Számos éttermünk és rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésedre különböző stílusban, és még a választásban is segítünk, ha szeretnéd!

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal az alábbi form kitöltésével, és szervezzük meg együtt a tökéletes osztálytalálkozót Budapesten! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Vagy inkább tájékozódnál még egy kicsit? Semmi probléma! Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb osztálytalálkozó helyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás!

 

Osztálytalálkozó helyszín, ha buliznátok egy jót: Spíler Shanghai

Ha a régi osztálytársakkal való újra egyesülést egy fergeteges buli keretein belül képzelitek el, és szeretnétek ha az osztálytalálkozón csak ti lennétek a vendégek, a Spíler Shanghai tökéletes választást nyújt! A Gozsdu udvarban lévő rendezvénytermünk kifejezetten az ilyen ünnepségekre került kialakításra: zártkörűsíthető, így a zavartalan szórakozás garantált, ráadásul akár DJ-vel, koktélbárral is szolgálhatunk az osztálytalálkozó hangulatát garantálva!


Ismerd meg a Spíler Shanghai-t mint osztálytalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva!

 

Osztálytalálkozó helyszín, ha egy vagány, koktélozós, stílusos helyet kerestek: Spíler Buda

Ha a féktelen bulizásból már „kinőttetek”, mégis egy vagány, vidám osztálytalálkozó helyszínt keresel, ahol a hangos nevetés, a koktélozás és a visszafogottabb bulizás azért megoldható, a Spíler Buda a tökéletes megoldás! A budai hegység lábainál, a MOM Park bejáratánál várunk Titeket szeretettel, a legjobb koktélokkal és fantasztikus steak húsokkal.


Fedezd fel a Spíler Budát mint osztálytalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Osztálytalálkozó helyszín, ha inkább visszafogottan vacsoráznátok: Pest-Buda Bistro

Ahogy az idő telik, úgy válunk egyre visszafogottabbá, és úgy keressük egyre inkább a nyugodtabb megoldásokat. Ha bulizás helyett az osztálytalálkozón inkább egy visszafogott, már-már meghitt vacsorát képzeltek el, a Budai Várnegyedben található, családias hangulatú éttermünk, a Pest-Buda Bistro szeretettel vár Titeket! A nyári hónapokban akár hatalmas teraszunkat is birtokba vehetitek!


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint osztálytalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva.

 

Osztálytalálkozó helyszín, ha egy igazán elegáns éttermet kerestek: Pierrot

A nagyobb évfordulók nagyobb ünnepségeket követelnek meg. Ha az idei osztálytalálkozón valamilyen szép, kerek számot ünnepeltek, szükség lehet egy igazán elegáns, kifinomult, mégis lezser helyre, ahol összeülhettek. A Pierrot éttermünk a Budai Várnegyedben éppen ezt kínálja számotokra: itt egy igazán különleges osztálytalálkozó ünnepséget szervezhettek, az elegancia nevében.


Ismert meg a Pierrot-t mint osztálytalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva
 Kapcsolódó

Lánybúcsú helyszín

Lánybúcsú helyszín: mutatjuk a legjobb helyeket lánybúcsú tartására

Egy eljegyzés, a házasság minden pár életében rendkívüli fontossággal bír, hiszen ez a „közös jövő első állomása”, amely méltó ünneplést kíván meg. A hagyomány szerint a házasságkötés előtt a menyasszony és a vőlegény is külön-külön ünnepel: lánybúcsún és legénybúcsún „búcsúztatják” el hajadon korukat a barátok, haverok, akár rokonok körében. Ugyan így hazánkban is hagyománnyá vált, hogy a lánybúcsút a menyasszony legjobb barátnője, vagy barátnői szervezik! Ha úgy alakult, hogy ez a szuper izgalmas feladat Neked jutott, segítünk a szervezés minden lépésében...

Tovább
Eljegyzési vacsora Budapesten

Eljegyzési vacsora Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket eljegyzési...

Szeretettel gratulálunk Nektek, hiszen fontos mérföldkőhöz érkeztetek kapcsolatotokban. Szeretnétek megünnepelni ezt az alkalmat a család, vagy épp a barátok körében? Az eljegyzési vacsorák Budapesten nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen egy ilyen esemény mindenképp megkívánja a különleges ünneplést. Akár egy fiatalos, akár bulis eljegyzési vacsorát, akár egy meghitt hangulatú, családi körben elköltött eljegyzési vacsorát terveztek, éttermeink és rendezvényhelyszíneink között megtaláljátok a számotokra tökéletes helyet.

Tovább
Étterem születésnapra

Étterem születésnapra? Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapi...

A születésnapok minden ember életében jelentős fordulópontok, amelyek megérdemlik, hogy méltóképpen ünnepeljük meg őket! Ha Te is születésnapi ünnepséget szerveznél barátodnak, szerettednek vagy épp párodnak, és a tökéletes éttermet keresed a születésnapi vacsora megtartásához, az alábbiakban megtalálod a legjobb szülinapi éttermeinket és rendezvényeket. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria