Osztálytalálkozó helyszínek: mutatjuk a legjobb éttermeket, ha osztálytalálkozót szerveznél!

Osztálytalálkozó helyszínek: mutatjuk a legjobb éttermeket, ha osztálytalálkozót szerveznél!

Összegyűlnétek a régi osztálytársakkal, megvitatni kinek hogy megy a sora? Mutatjuk a legjobb osztálytalálkozó helyszíneket Budapesten, ahol nyugodtan beszélgethettek, vagy akár bulizhattok is egyet!

Az osztálytalálkozó események fontos mérföldkövek az ember életében – hiszen, akárcsak egy születésnap, az újabb eltelt éveket számolja egy-egy fontos esemény (az érettségi, a diploma, stb.) után. A régi osztálytársak anno éveken keresztül életünk részei voltak, és bár mindegyikükkel biztosan nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, azért jó néha visszacsatolást nyerni, hogy kinek hogy megy a sora, mire „jutott” az életben. Éppen ezért az osztálytalálkozót érdemes egy arra méltó helyszínen megtartani – persze, a tervezett programok függvényében. 


Hiszen attól függően, hogy a résztvevők milyen stílusú ünnepségre vágynak és milyen programokat terveznek, az osztálytalálkozó helyszínek megtalálása nem feltétlen könnyű feladat! Elegáns étterem egy kerek évfordulóra? Bulis helyszín egy fiatalos osztálytalálkozóra? Vagy éppen csak egy klassz, beszélgetős hely a következő osztálytalálkozóra? Mutatjuk, hova érdemes mennetek! 

 

Osztálytalálkozó helyszínek: elegáns étterem, kifinomult környezet egy kerek évfordulóra | Pierrot

Mint minden fordulópont esetében, úgy az osztálytalálkozóknál is ismerünk kerek, nagyobb ünnepet igénylő alkalmakat, és kevésbé impozáns alkalmakat is. A 10. 20. vagy akár a 30. osztálytalálkozó pedig bizony különleges, ezért érdemes arra egy kicsit jobban is készülni. 


Pierrot éttermünk a maga bájos eleganciájával, fine dining fogásaival, kifinomult stílusával tökéletes osztálytalálkozó helyszínként szolgál, ha kiemelkedő eseményt szerveznétek! Akár a kertben, akár az étterem belső terében is jól érezhetitek magatokat ezen a nívós eseményen, ahol végre újra láthatjátok a gyerekkori barátokat. 


IDE kattintva többet is megtudhatsz  a Pierrot-ról, mint elegáns és kifinomult osztálytalálkozó helyszínről!

 

Osztálytalálkozó helyszínek: ha egy jó bulira vágytok… | Spíler Shanghai Secret Bar

Mintha csak tegnap lett volna az érettségi utáni buli, nem igaz? Olyan szívesen összejönnétek még egyszer – vagy akár többször – egy-egy nagy bulira, felidézve a tinédzser évek koccintásait… Ha egy igazán fiatalos, lendületes, akár vad buliba torkolló osztálytalálkozó helyszínt kerestek, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja tökéletes választás!


A Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában ez a zártkörű bulihelyszín teljes egészében kibérelhető, így biztosak lehettek benne, hogy a többi vendég nem zavarja meg az emlékek felidézését, és az új erőre kapott osztály-bulit! 


Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-jat mint osztálytalálkozó helyszínt, IDE kattintva! 

 

Osztálytalálkozó helyszínek: egy kellemes, családias hangulatú beszélgetős délutánhoz | Pest-Buda Bistro

Ha a fényűzést és az eleganciát meghagynátok másnak, és ezúttal nem is a bulizáon, sokkal inkább a beszélgetésen, a közös nevetéseken és az emlékek felidézésén van a hangsúlyt az idén aktuális osztálytalálkozótokon, a Pest-Buda Bistro tökéletes választás. 


A maga családias, meghitt hangulatával, a hatalmas terasszal és az ínycsiklandó ételekkel és frissítőkkel biztosra mehetsz: ezt a helyszínt mindenki szeretni fogja, és kötetlenül beszélgethettek a korábbi évek emlékeiről.


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint osztálytalálkozó helyszínt IDE kattintva. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café