Pierrot

Pierrot

Célunk a legmagasabb minőség elérése, nem csupán a kínált étkek terén, melyről híresek vagyunk, hanem az étkezési élmény minden aspektusában. A hangulat, a szolgáltatási színvonal, a válogatott borok mind a nálunk eltöltött időt gazdagítják. Modern európai és magyar konyha, figyelemmel válogatott borok, élő zongora, romantikus, ugyanakkor korszerű atmoszféra egy XIII. századi épületben.


A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol Lutz Lajos séf vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Lajos és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

A Pierrot étterem mint rendezvényhelyszín

Gasztronómiai és rendezvényszervező tapasztalatunkat egyesítve éttermeinken kívül is örömmel vállaljuk családi vagy céges rendezvényéhez kapcsolódó catering lebonyolítását. Legyen szó egy Ön által választott vagy egy általunk ajánlott helyszínről, saját személyzetünkkel a tőlünk megszokott professzionális színvonalon látjuk vendégül családját, barátait vagy kiemelten fontos üzleti partnereit.

 

Éttermeinkből ihletet merítve olyan fogásokat és menüsorokat álmodtunk meg, mellyel rendezvényét a már jól ismert íz- és hangulatvilággal ruházhatja fel, 15 fős baráti összejöveteltől kezdve az 500 fős vállalati piknikig. Igény esetén örömmel gondoskodunk az alkalomhoz illeszkedő bútorzatról és dekorációról, valamint a szükséges technikai eszközökről. Személyes, egyedi ajánlat miatt lépjen kapcsolatba velünk az alábbi form kitöltésével.

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten

 

Befogadóképesség

Az étterem több részre osztott, szeparált elrendezése kiváló rendezvényhelyszínné teszi. A 1. terem, a hátsó terem és a kapualj mellett a kerthelyiség is igénybe vehető rendezvények alkalmával is, így a természetes zöld növényzet, a környezet páratlan hangulatot biztosíthat.

 

Az étterem befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

1. terem: 10-40 fő befogadására alkalmas

Hátsó terem: 10-30 fő befogadására alkalmas

Kapualj: 10-40 fő befogadására alkalmas

Kerthelyiség: 10-80 fő befogadására alkalmas

 

Az étterem részleteiben, vagy teljes egészében zártkörűsíthető igény szerint.

 

Javasolt rendezvénytípusok a Pierrot étteremben:

 • esküvő
 • gálavacsora
 • eljegyzés
 • házassági évforduló
 • lánykérés
 • születésnap
 • céges vacsora
 • céges karácsonyi vacsora
 • családi ebéd
 • konferencia záróvacsora
 • dimplomáciai esemény
 • protokoll esemény
 • állófogadás
 • privát rendezvény
 • családi vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

A Pierrot étterem rendezvényhelyszínként első sorban ültetett ebédre, ültetett vacsorára vagy állófogadásra alkalmas.

Pierrot - ünnepélyes rendezvényhelyszín Budapesten privát rendezvényekre, esküvőkre és céges rendezvényekre, vacsorákra egyaránt.

Javasolt étkeztetés

Az a la carte étkeztetés mellett rendezvényéhez lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni, de a megállapodás keretein belól választhat finger food-ot, kanapés fogadást vagy falatkákat is.

 

Felszereltség, egyéb információ

A Pierrot étteremben lehetőség van a kizárólagos teremhasználatra, és a kerthelyiség bérlésére is. A hangulatot élő zongora zenével tudjuk még varázslatosabbá tenni rendezvénye számára.

WiFi biztosított.

 

A Pierrot étterem történelme:

A Pierrot Étterem egy kifinomult étterem a Budai Várban. Az étterem műemlék épülete eredetileg a XIII. századból származik, és a következő évszázadokban többször átépítették. A földszinten évszázadokon át pékség működött, majd 1982-ben megnyitott a Café Pierrot, a Világháború utáni első privát kávéház Budapesten.

 

1982 óta a Pierrot Étterem számos megújuláson ment keresztül és intézménnyé lett. Szívesen járnak hozzánk hazai- és nemzetközi művészek, üzletemberek, politikusok és más hírességek is.

 

A Pierrot alapjaiban megújult és átalakult, és 2004 májusában nyílt újra, Budapest egyik legjobb kifinomult éttermeként. Az elmúlt évek során egy valamin nem változtattunk: a legjobb szolgáltatás és minűség iránti fáradhatatlan elkötelezettségünkön.

 

Design: Design-filozófiánkat legjobban egy, Lady Henriette Spencer Churchill-től származó idézet világítja meg: “A klasszikus nem egyenlő a régivel, vagy a történelmi értékűvel, a klasszikus sokkal inkább az időtlenséget, az aktuális divattrendek mellőzését jelenti.”

 

A Pierrot Étterem korszerű, figyelmes és magas színvonalú megtervezésénél kettős szempontot vettünk figyelembe: egyrészt meg kívántuk őrizni a műemlék környezet értékeit, másrészt növelni kívántuk azt a korszerű- és szokatlanul magas minőségű kialakítással.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a Pierrot-ról!
X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten