Rendezvény ajánlatkérés

Pierrot

Pierrot

Célunk a legmagasabb minőség elérése, nem csupán a kínált étkek terén, melyről híresek vagyunk, hanem az étkezési élmény minden aspektusában. A hangulat, a szolgáltatási színvonal, a válogatott borok mind a nálunk eltöltött időt gazdagítják. Modern európai és magyar konyha, figyelemmel válogatott borok, élő zongora, romantikus, ugyanakkor korszerű atmoszféra egy XIII. századi épületben.

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Séfünk és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

A Pierrot étterem mint rendezvényhelyszín

Gasztronómiai és rendezvényszervező tapasztalatunkat egyesítve éttermeinken kívül is örömmel vállaljuk családi vagy céges rendezvényéhez kapcsolódó catering lebonyolítását. Legyen szó egy Ön által választott vagy egy általunk ajánlott helyszínről, saját személyzetünkkel a tőlünk megszokott professzionális színvonalon látjuk vendégül családját, barátait vagy kiemelten fontos üzleti partnereit.

 

Éttermeinkből ihletet merítve olyan fogásokat és menüsorokat álmodtunk meg, mellyel rendezvényét a már jól ismert íz- és hangulatvilággal ruházhatja fel, 15 fős baráti összejöveteltől kezdve az 500 fős vállalati piknikig. Igény esetén örömmel gondoskodunk az alkalomhoz illeszkedő bútorzatról és dekorációról, valamint a szükséges technikai eszközökről. Személyes, egyedi ajánlat miatt lépjen kapcsolatba velünk az alábbi form kitöltésével.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Befogadóképesség

Az étterem több részre osztott, szeparált elrendezése kiváló rendezvényhelyszínné teszi. A 1. terem, a hátsó terem és a kapualj mellett a kerthelyiség is igénybe vehető rendezvények alkalmával is, így a természetes zöld növényzet, a környezet páratlan hangulatot biztosíthat.

 

Az étterem befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

1. terem: 10-40 fő befogadására alkalmas

Hátsó terem: 10-30 fő befogadására alkalmas

Kapualj: 10-40 fő befogadására alkalmas

Kerthelyiség: 10-80 fő befogadására alkalmas

 

Az étterem részleteiben, vagy teljes egészében zártkörűsíthető igény szerint.

 

Javasolt rendezvénytípusok a Pierrot étteremben:

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

A Pierrot étterem rendezvényhelyszínként első sorban ültetett ebédre, ültetett vacsorára vagy állófogadásra alkalmas.

Javasolt étkeztetés

Az a la carte étkeztetés mellett rendezvényéhez lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni, de a megállapodás keretein belól választhat finger food-ot, kanapés fogadást vagy falatkákat is.

 

Felszereltség, egyéb információ

A Pierrot étteremben lehetőség van a kizárólagos teremhasználatra, és a kerthelyiség bérlésére is. A hangulatot élő zongora zenével tudjuk még varázslatosabbá tenni rendezvénye számára.

WiFi biztosított.

 

A Pierrot étterem történelme:

A Pierrot Étterem egy kifinomult étterem a Budai Várban. Az étterem műemlék épülete eredetileg a XIII. századból származik, és a következő évszázadokban többször átépítették. A földszinten évszázadokon át pékség működött, majd 1982-ben megnyitott a Café Pierrot, a Világháború utáni első privát kávéház Budapesten.

 

1982 óta a Pierrot Étterem számos megújuláson ment keresztül és intézménnyé lett. Szívesen járnak hozzánk hazai- és nemzetközi művészek, üzletemberek, politikusok és más hírességek is.

 

A Pierrot alapjaiban megújult és átalakult, és 2004 májusában nyílt újra, Budapest egyik legjobb kifinomult éttermeként. Az elmúlt évek során egy valamin nem változtattunk: a legjobb szolgáltatás és minűség iránti fáradhatatlan elkötelezettségünkön.

 

Design: Design-filozófiánkat legjobban egy, Lady Henriette Spencer Churchill-től származó idézet világítja meg: “A klasszikus nem egyenlő a régivel, vagy a történelmi értékűvel, a klasszikus sokkal inkább az időtlenséget, az aktuális divattrendek mellőzését jelenti.”

 

A Pierrot Étterem korszerű, figyelmes és magas színvonalú megtervezésénél kettős szempontot vettünk figyelembe: egyrészt meg kívántuk őrizni a műemlék környezet értékeit, másrészt növelni kívántuk azt a korszerű- és szokatlanul magas minőségű kialakítással.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a Pierrot-ról!Kapcsolódó

21 Magyar Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

21 Magyar Vendéglő

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.   Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

Tovább
Pest-Buda Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pest-Buda Vendéglő

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.   Magyarország legrégebbi szállodájának történelme az 1696-os évekre nyúlik vissza, hiszen a Pest-Buda (akkor még más néven) ekkor nyitotta meg először kapuit a Budai Várnegyedben. A későbbi években számos megpróbáltatáson és megújuláson esett át, mígnem 2016-ban a Zsidai Csoport keze alatt új életet nyert ez a csodálatos otthonos vendéglő, és újból megnyílt Vendégei előtt.

Tovább
Baltazár - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Baltazár

Az étterem hangulatát a macskaköves terasz, a vagány design, és a faszén grill határozza meg. Az ételek elkészítése során hitvalássunk az őszinte, hiteles alapanyagok használata, amelyeket a kézzel készítetett Josper faszén grillben varázsol tökéletesre a Baltazár csapata. Egy valódi gourmet street food élményben lehet itt része a közösen fogyasztható ételek, a komoly húsok és a nagyszerű vegetáriánus választéknak köszönhetően. Pár szóban: egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.   Borkínálatunkban megtalálhatóak a legfigyelemre méltóbb borok eslősorban a Kárpát-medence...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria