Rendezvény ajánlatkérés

Pierrot

Pierrot

Célunk a legmagasabb minőség elérése, nem csupán a kínált étkek terén, melyről híresek vagyunk, hanem az étkezési élmény minden aspektusában. A hangulat, a szolgáltatási színvonal, a válogatott borok mind a nálunk eltöltött időt gazdagítják. Modern európai és magyar konyha, figyelemmel válogatott borok, élő zongora, romantikus, ugyanakkor korszerű atmoszféra egy XIII. századi épületben.


A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol Lutz Lajos séf vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Lajos és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

A Pierrot étterem mint rendezvényhelyszín

Gasztronómiai és rendezvényszervező tapasztalatunkat egyesítve éttermeinken kívül is örömmel vállaljuk családi vagy céges rendezvényéhez kapcsolódó catering lebonyolítását. Legyen szó egy Ön által választott vagy egy általunk ajánlott helyszínről, saját személyzetünkkel a tőlünk megszokott professzionális színvonalon látjuk vendégül családját, barátait vagy kiemelten fontos üzleti partnereit.

 

Éttermeinkből ihletet merítve olyan fogásokat és menüsorokat álmodtunk meg, mellyel rendezvényét a már jól ismert íz- és hangulatvilággal ruházhatja fel, 15 fős baráti összejöveteltől kezdve az 500 fős vállalati piknikig. Igény esetén örömmel gondoskodunk az alkalomhoz illeszkedő bútorzatról és dekorációról, valamint a szükséges technikai eszközökről. Személyes, egyedi ajánlat miatt lépjen kapcsolatba velünk az alábbi form kitöltésével.

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786

 

Befogadóképesség

Az étterem több részre osztott, szeparált elrendezése kiváló rendezvényhelyszínné teszi. A 1. terem, a hátsó terem és a kapualj mellett a kerthelyiség is igénybe vehető rendezvények alkalmával is, így a természetes zöld növényzet, a környezet páratlan hangulatot biztosíthat.

 

Az étterem befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

1. terem: 10-40 fő befogadására alkalmas

Hátsó terem: 10-30 fő befogadására alkalmas

Kapualj: 10-40 fő befogadására alkalmas

Kerthelyiség: 10-80 fő befogadására alkalmas

 

Az étterem részleteiben, vagy teljes egészében zártkörűsíthető igény szerint.

 

Javasolt rendezvénytípusok a Pierrot étteremben:

 • esküvő
 • gálavacsora
 • eljegyzés
 • házassági évforduló
 • lánykérés
 • születésnap
 • céges vacsora
 • céges karácsonyi vacsora
 • családi ebéd
 • konferencia záróvacsora
 • dimplomáciai esemény
 • protokoll esemény
 • állófogadás
 • privát rendezvény
 • családi vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

A Pierrot étterem rendezvényhelyszínként első sorban ültetett ebédre, ültetett vacsorára vagy állófogadásra alkalmas.

Pierrot - ünnepélyes rendezvényhelyszín Budapesten privát rendezvényekre, esküvőkre és céges rendezvényekre, vacsorákra egyaránt.

Javasolt étkeztetés

Az a la carte étkeztetés mellett rendezvényéhez lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni, de a megállapodás keretein belól választhat finger food-ot, kanapés fogadást vagy falatkákat is.

 

Felszereltség, egyéb információ

A Pierrot étteremben lehetőség van a kizárólagos teremhasználatra, és a kerthelyiség bérlésére is. A hangulatot élő zongora zenével tudjuk még varázslatosabbá tenni rendezvénye számára.

WiFi biztosított.

 

A Pierrot étterem történelme:

A Pierrot Étterem egy kifinomult étterem a Budai Várban. Az étterem műemlék épülete eredetileg a XIII. századból származik, és a következő évszázadokban többször átépítették. A földszinten évszázadokon át pékség működött, majd 1982-ben megnyitott a Café Pierrot, a Világháború utáni első privát kávéház Budapesten.

 

1982 óta a Pierrot Étterem számos megújuláson ment keresztül és intézménnyé lett. Szívesen járnak hozzánk hazai- és nemzetközi művészek, üzletemberek, politikusok és más hírességek is.

 

A Pierrot alapjaiban megújult és átalakult, és 2004 májusában nyílt újra, Budapest egyik legjobb kifinomult éttermeként. Az elmúlt évek során egy valamin nem változtattunk: a legjobb szolgáltatás és minűség iránti fáradhatatlan elkötelezettségünkön.

 

Design: Design-filozófiánkat legjobban egy, Lady Henriette Spencer Churchill-től származó idézet világítja meg: “A klasszikus nem egyenlő a régivel, vagy a történelmi értékűvel, a klasszikus sokkal inkább az időtlenséget, az aktuális divattrendek mellőzését jelenti.”

 

A Pierrot Étterem korszerű, figyelmes és magas színvonalú megtervezésénél kettős szempontot vettünk figyelembe: egyrészt meg kívántuk őrizni a műemlék környezet értékeit, másrészt növelni kívántuk azt a korszerű- és szokatlanul magas minőségű kialakítással.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a Pierrot-ról!Kapcsolódó

Bistro 1786 - Rendezvényhelyszín Budapesten, a Budai Várnegyedben

Bistro 1786

Csodálatosan felújított épületben kapott helyet ez a békebeli klasszikus magyar házias vendéglő, mely szűk, de Magyarország teljes borkínálatát lefedő, természetes borokkal és csodás süteményekkel, tortákkal várja vendégeit. Az étlap a klasszikus magyar ételektől, mint a marhapörkölt, a csirkepaprikás vagy a túrós csusza a közkedvelt borjú bécsin át a friss és kreatív salátákig tökéletes ízelítőt ad mindenkinek a magyar konyhából. Elegáns környezete és gondosan összeállított étlapja miatt üzleti ebédekre is tökéletes választás. A budai városházának szánt épületet kisebb középkori lakóházak maradványain 1702-ben kezdték építeni Venerio Ceresola itáliai építőmester vezetésével. Kevéssel ezután a városházát...

Tovább
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Shanghai

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.   Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.   Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló zenét este 20 és 23 óra között, ezt követően a “Titkos bár”-ba költöznek és váltanak át egy igazi táncolós elektronikus irányra.

Tovább

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786