Romantikus esküvőhelyszín Budapesten – íme a legszebb esküvői helyszíneink!

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten – íme a legszebb esküvői helyszíneink!

Talán nincs is annál fantasztikusabb dolog, mint mikor kér ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, és megszervezik esküvőjüket – mi pedig segítünk, hogy az Ön álmai esküvője is épp olyan legyen, ahogy azt elképzelte! Ismerje meg legjobb romantikus esküvő helyszíneinket Budapesten!

Egy esküvő minden esetben romantikus esemény… függetlenül attól, hogy az ifjú pár vagány, extravagáns vagy épp visszafogott családias rendezvényt képzel el erre a gyönyörű napra, egy biztos: a boldogító igen kimondásánál nem tudunk romantikusabb dolgot mondani.


Ahhoz, hogy egy esküvő tökéletes legyen – sokak szerint rengeteg feltételnek kell teljesülnie. A valóság azonban az, hogy egy szerető pár még a legtökéletlenebb, legtöbb bakival dúsított esküvőt is életünk legszebb napjaként fogja emlegetni, bár tény, hogy jobb ha a szervezésre nagy hangsúlyt fektetünk. Egy jól sikerült eseményhez pedig egy minden igényt kielégítő helyszínt kell találniuk – és mi ebben tudunk is segíteni! Engedje meg, hogy bemutassuk legszebb romantikus esküvőhelyszíneinket Budapesten – és segítsünk megvalósítani az álmát!

Hogy milyen a tökéletes esküvőhelyszín Budapesten? Ahány párt kérdezünk meg, annyi féle választ kaphatunk – és ez így is van rendjén. Ha most úgy érzi, hogy nincs olyan hely a világon, amely így, ahogy van megfelelne romantikus esküvőhelyszínnek az Ön igényeinek, azzal sincs probléma – hiszen a helyszínt nem is mostani valójában kell elképzelni. Az esküvőszervezés egyik legfontosabb lépése, a mi legfontosabb feladatunk – hogy az Ön által kiválasztott helyszínt dekorációval, elrendezéssel és akár egy új stílussal felruházva álmaira szabjuk!


Amennyiben szeretné, ha kollégáink segítenének megtalálni a tökéletes romantikus esküvőhelyszínt Budapesten, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat. Megértjük azonban azt is, ha előbb tájékozódna! A form alatt esküvőhelyszíneinkről talál rövid bemutatót, így akár Ön is kiválaszthatja, melyik éttermünk, rendezvénytermünk tetszik a legjobban!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

A legromantikusabb esküvőhelyszínünk Budapesten, a menyasszonyok álma: a Pierrot étterem

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

A menyasszonyok álma kifejezést nem mi találtuk ki, a számok bizonyítják. A legtöbb menyasszony szeme ugyanis kétség kívül a Pierrot éttermen akad meg, amikor romantikus esküvőhelyszínt keres Budapesten. Ez nem is csoda -  hiszen ez az éttermünk valóban a megtestesült harmónia: a hétköznapokban is a párok kedvence páratlan hangulatával, elszeparált, gyönyörű zöld kertjével és az élő zongorazenével.


Egy esküvő alkalmával ezt a helyet pedig még szebb köntösbe bújtatjuk, az Ön stílusának megfelelően! Elrendezése, stílusa és hangulata egyaránt alkalmas kisebb létszámú, vagy akár nagyobb esküvők megrendezésére is, valamint szabadtéri ünneplésre is köszönhetően a kerthelyiségnek.


Amennyiben tehát egy klasszikus értelemben vett romantikus esküvőhelyszínt keres Budapesten, akár elegáns stílushoz, akár vintage esküvőhöz, a Pierrot tökéletes választás. IDE kattintva olvashat többet erről a helyszínről!

 

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten, családi körben, otthonosan: a Pest-Buda Vendéglő

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

Van, aki számára a romantika a vintage stílusban, a csodás dekorációban és a virágok tengerében jelentkezik, és van, aki a családias, meleg hangulatban érzi a leginkább ezt. Az utóbbiak számára a Pest-Buda Vendéglő a tökéletes romantikus esküvőhelyszín Budapesten.


A maga családias, bensőséges hangulatával, a nagymama főztjének ízvilágával, otthonos elrendezésével a Pest-Buda a kisebb létszámú esküvőkre tökéletes választás, bár a terasszal együtt befogadóképessége nagyobb rendezvényekre is alkalmassá teszi. Mégis, ebbe az éttermünkbe nem képzelünk el világraszóló lagzit és több száz főt: sokkal inkább egy kellemes, családi körben tartott esküvőt.


Amennyiben Ön is ilyen bensőséges eseménynek képzeli el élete nagy napját, ismerje meg a Pest-Buda Vendéglőt mint romantikus esküvőhelyszínt Budapesten, IDE kattintva.

 

Laza, vagány, mégis romantikus esküvőhelyszín Budapesten: a Baltazár Grill

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

…és vannak párok, akik az esküvőt egy vidám, sőt, egyenesen vagány eseménynek álmodják meg, ahol életük legnagyobb buliját is átélhetik akár. Ehhez pedig elengedhetetlen egy egyedi stílusú romantikus esküvőhelyszín Budapesten, ahol az est színvonala, az esküvő ténye és a laza stílus bőven megfér egymás mellett. A Baltazár Grill pedig éppen ilyen: stílusában nincs párja az országban – de talán a világban sem, egyediségét pedig egy esküvőn is könnyedén el tudjuk képzelni!

 

A borospince és a kandallós terem egyaránt emeli majd az est fényét, és akár egy borvacsorára is sor kerülhet az esküvő alkalmával, ha az ifjú pár és barátaik is borrajongók.


Amennyiben Ön és párja is a vagány esküvők híve, ismerje meg jobban ezt a romantikus esküvőhelyszínt Budapesten IDE kattintva!

 

21. századi modern romantikus esküvőhelyszín Budapesten – a 21 Magyar Vendéglőben

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

A 21 Magyar Vendéglő a magyarok kedvenc étterme a Budai Várban, amely 21. századi modern stílusával rendkívül jó esküvői helyszín is lehet. Míg a Baltazár Grill varázsa éppen egyedi stílusában rejlik, addig ezen helyszínünké éppen abban, hogy olyanná alakítható, amilyenre csak megálmodja: a túlzásokat nélkülöző, mégis kifinomult, kötetlen hangulatú étterem a megfelelő dekorációval és szervezéssel az egyik legjobb romantikus esküvőhelyszín Budapesten.


Ha szeretne további részleteket megtudni a 21 Magyar Vendéglőről mint esküvőhelyszínről, IDE kattintva olvashat róla többet!Kapcsolódóbudapest vár éttermek

Fedezd fel Budapest Várnegyedének Éttermeit – Budapest Vár Étterem

A Budai Várnegyedet fedezitek fel? Akkor most ajánlunk néhányat Budapest Vár éttermeink közül, amit a történelmi városrészben érdemes kipróbálnotok!

Tovább
Mit nézzünk meg Budapesten,

Mit nézzünk meg Budapesten, Magyarország fővárosában?

Üdvözlünk a Budapest látnivalóiról szóló útikalauzban, ahol felfedezheted Magyarország fővárosának lenyűgöző történelmi és kulturális kincseit, amelyek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak!

Tovább
esküvői trendek

Esküvői trendek 2024-re – Inspirálódj velünk!

Az esküvők mindig is a szerelem, romantika és kifinomultság ünnepei voltak. Ahogy haladunk a jövő felé, az esküvői trendek is folyamatosan alakulnak és változnak. Az esküvői szezon 2024 ígéretes újításokat hoz, egyedi stílusokkal és olyan elemekkel, amelyek még emlékezetesebbé teszik ezt az egyszeri eseményt.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café