Romantikus esküvőhelyszín Budapesten – íme a legszebb esküvői helyszíneink!

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten – íme a legszebb esküvői helyszíneink!

Talán nincs is annál fantasztikusabb dolog, mint mikor kér ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, és megszervezik esküvőjüket – mi pedig segítünk, hogy az Ön álmai esküvője is épp olyan legyen, ahogy azt elképzelte! Ismerje meg legjobb romantikus esküvő helyszíneinket Budapesten!

Egy esküvő minden esetben romantikus esemény… függetlenül attól, hogy az ifjú pár vagány, extravagáns vagy épp visszafogott családias rendezvényt képzel el erre a gyönyörű napra, egy biztos: a boldogító igen kimondásánál nem tudunk romantikusabb dolgot mondani.


Ahhoz, hogy egy esküvő tökéletes legyen – sokak szerint rengeteg feltételnek kell teljesülnie. A valóság azonban az, hogy egy szerető pár még a legtökéletlenebb, legtöbb bakival dúsított esküvőt is életünk legszebb napjaként fogja emlegetni, bár tény, hogy jobb ha a szervezésre nagy hangsúlyt fektetünk. Egy jól sikerült eseményhez pedig egy minden igényt kielégítő helyszínt kell találniuk – és mi ebben tudunk is segíteni! Engedje meg, hogy bemutassuk legszebb romantikus esküvőhelyszíneinket Budapesten – és segítsünk megvalósítani az álmát!

Hogy milyen a tökéletes esküvőhelyszín Budapesten? Ahány párt kérdezünk meg, annyi féle választ kaphatunk – és ez így is van rendjén. Ha most úgy érzi, hogy nincs olyan hely a világon, amely így, ahogy van megfelelne romantikus esküvőhelyszínnek az Ön igényeinek, azzal sincs probléma – hiszen a helyszínt nem is mostani valójában kell elképzelni. Az esküvőszervezés egyik legfontosabb lépése, a mi legfontosabb feladatunk – hogy az Ön által kiválasztott helyszínt dekorációval, elrendezéssel és akár egy új stílussal felruházva álmaira szabjuk!


Amennyiben szeretné, ha kollégáink segítenének megtalálni a tökéletes romantikus esküvőhelyszínt Budapesten, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat. Megértjük azonban azt is, ha előbb tájékozódna! A form alatt esküvőhelyszíneinkről talál rövid bemutatót, így akár Ön is kiválaszthatja, melyik éttermünk, rendezvénytermünk tetszik a legjobban!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

A legromantikusabb esküvőhelyszínünk Budapesten, a menyasszonyok álma: a Pierrot étterem

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

A menyasszonyok álma kifejezést nem mi találtuk ki, a számok bizonyítják. A legtöbb menyasszony szeme ugyanis kétség kívül a Pierrot éttermen akad meg, amikor romantikus esküvőhelyszínt keres Budapesten. Ez nem is csoda -  hiszen ez az éttermünk valóban a megtestesült harmónia: a hétköznapokban is a párok kedvence páratlan hangulatával, elszeparált, gyönyörű zöld kertjével és az élő zongorazenével.


Egy esküvő alkalmával ezt a helyet pedig még szebb köntösbe bújtatjuk, az Ön stílusának megfelelően! Elrendezése, stílusa és hangulata egyaránt alkalmas kisebb létszámú, vagy akár nagyobb esküvők megrendezésére is, valamint szabadtéri ünneplésre is köszönhetően a kerthelyiségnek.


Amennyiben tehát egy klasszikus értelemben vett romantikus esküvőhelyszínt keres Budapesten, akár elegáns stílushoz, akár vintage esküvőhöz, a Pierrot tökéletes választás. IDE kattintva olvashat többet erről a helyszínről!

 

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten, családi körben, otthonosan: a Pest-Buda Vendéglő

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

Van, aki számára a romantika a vintage stílusban, a csodás dekorációban és a virágok tengerében jelentkezik, és van, aki a családias, meleg hangulatban érzi a leginkább ezt. Az utóbbiak számára a Pest-Buda Vendéglő a tökéletes romantikus esküvőhelyszín Budapesten.


A maga családias, bensőséges hangulatával, a nagymama főztjének ízvilágával, otthonos elrendezésével a Pest-Buda a kisebb létszámú esküvőkre tökéletes választás, bár a terasszal együtt befogadóképessége nagyobb rendezvényekre is alkalmassá teszi. Mégis, ebbe az éttermünkbe nem képzelünk el világraszóló lagzit és több száz főt: sokkal inkább egy kellemes, családi körben tartott esküvőt.


Amennyiben Ön is ilyen bensőséges eseménynek képzeli el élete nagy napját, ismerje meg a Pest-Buda Vendéglőt mint romantikus esküvőhelyszínt Budapesten, IDE kattintva.

 

Laza, vagány, mégis romantikus esküvőhelyszín Budapesten: a Baltazár Grill

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

…és vannak párok, akik az esküvőt egy vidám, sőt, egyenesen vagány eseménynek álmodják meg, ahol életük legnagyobb buliját is átélhetik akár. Ehhez pedig elengedhetetlen egy egyedi stílusú romantikus esküvőhelyszín Budapesten, ahol az est színvonala, az esküvő ténye és a laza stílus bőven megfér egymás mellett. A Baltazár Grill pedig éppen ilyen: stílusában nincs párja az országban – de talán a világban sem, egyediségét pedig egy esküvőn is könnyedén el tudjuk képzelni!

 

A borospince és a kandallós terem egyaránt emeli majd az est fényét, és akár egy borvacsorára is sor kerülhet az esküvő alkalmával, ha az ifjú pár és barátaik is borrajongók.


Amennyiben Ön és párja is a vagány esküvők híve, ismerje meg jobban ezt a romantikus esküvőhelyszínt Budapesten IDE kattintva!

 

21. századi modern romantikus esküvőhelyszín Budapesten – a 21 Magyar Vendéglőben

Romantikus esküvőhelyszín Budapesten

A 21 Magyar Vendéglő a magyarok kedvenc étterme a Budai Várban, amely 21. századi modern stílusával rendkívül jó esküvői helyszín is lehet. Míg a Baltazár Grill varázsa éppen egyedi stílusában rejlik, addig ezen helyszínünké éppen abban, hogy olyanná alakítható, amilyenre csak megálmodja: a túlzásokat nélkülöző, mégis kifinomult, kötetlen hangulatú étterem a megfelelő dekorációval és szervezéssel az egyik legjobb romantikus esküvőhelyszín Budapesten.


Ha szeretne további részleteket megtudni a 21 Magyar Vendéglőről mint esküvőhelyszínről, IDE kattintva olvashat róla többet!KapcsolódóBudapest étterem esküvő

Budapest étterem esküvőre: ismerd meg a legjobb esküvői éttermeket a...

Az esküvőszervezés egyik legnehezebb pontja a tökéletes esküvői helyszín megtalálása, amely prezentálja saját stílusotokat és megfelelő alapot nyújt az általatok megálmodott menyegzőnek. Ha még nem találtad meg a Te álmaid helyszínét, az alábbiakban többféle stílusú éttermet és rendezvényhelyszínt ismerhetsz meg, amelyek között nagy eséllyel megtalálod azt, amit keresel. 

Tovább
Esküvő étterem Budapest

Esküvő étterem Budapest | Íme a legjobb éttermek kis esküvőkre, esküvői...

Szeretettel gratulálunk közelgő esküvőd kapcsán! Mára már biztosan tudod, hogy az esküvőszervezés nem gyerekjáték, és bizony akad vele dolgod bőven – mégha ez is az egyik leghálásabb feladat, amid menyasszonyként van. Hogy egy kicsit segítségedre lehessünk, az alábbiakban a legnépszerűbb esküvői éttermeinket gyűjtöttük össze rövid leírással, hogy könnyebb legyen a választás! 

Tovább
Szabadtéri esküvő helyszínek Budapesten

Szabadtéri esküvő helyszínek Budapesten: itt tarthatod szabad téren az...

A szikrázó napsütés, az azúrkék égbolt és a friss, nyári illat nyújtotta látvány és hangulat semmihez sem fogható, és a legtöbben ezt az esküvőjük napján is szeretnék élvezni. A szabadtéri esküvői helyszínek előnyei mellett eltörpül az a néhány apróság, amelyre érdemes figyelned egy ilyen esemény megszervezése előtt, ezért rendkívül sok menyasszony és vőlegény kutatja a legjobb kerthelyiségeket, teraszokat és kinti helyszíneket, hogy esküvőjük napra valóban álom-szerű lehessen! Ha Te még nem találtad meg a tökéletes helyszínt, ismerd meg a Budai Vár egyik legnépszerűbb éttermét és esküvői vacsora helyszínét, a Pierrot éttermet.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café