Romantikus esküvői helyszínek – ha még nem találtad meg a tökéletes esküvői éttermet

Romantikus esküvői helyszínek – ha még nem találtad meg a tökéletes esküvői éttermet

Romantikus esküvői helyszínt keresel kisebb létszámú rendezvényeteknek? Fedezd fel a Zsidai Csoport legjobb esküvői éttermeit!

Életetek nagy napját szervezve bizonyára Te is rájöttél már, hogy ez az örömteli készülődés megannyi kihívást, izgalmas kérdést rejt magában… Milyen stílusú legyen az esküvő? Hány fő lenne az ideális létszám? Milyen dekorációt érdemes választanod, és egyáltalán, melyik lenne a legideálisabb romantikus esküvői helyszín az ünneplésre? Nos, a részletek kidolgozásában is szívesen segítünk ha nálunk találod meg álmaid helyszínét, de előbb engedd meg, hogy bemutassuk legjobb romantikus esküvői helyszíneinket a varázslatos Budai Várnegyedben! 

Elegáns, romantikus esküvői helyszín a Budai Várban: a Pierrot étteremben

Pierrot éttermünk nem véletlen vált nagyon hamar a házasulandó fiatalok egyik kedvenc helyszínévé. Megannyi párkapcsolat kibontakozását és beteljesülését látták már ezek a falak: az első randevútól a boldogító igenen át a sokadik házassági évfordulóig.


Nem is csoda, hiszen elegáns magyar polgári éttermünk a maga diszkrét és romantikus megjelenésével tökéletes helyszínt biztosít – legyen szó akár egy beltéri esküvőről, akár egy, a hátsó kis zárt kertünkben tartott kültéri lagziról. Az étterem lezseren elegáns hangulata, ínycsiklandó fine dining fogásai és egyedi atmoszférája tökéletes választás számodra is, ha egy varázslatos álom-esküvőt álmodtál meg!


Ismerd meg a Pierrot éttermet mint romantikus esküvői helyszínt IDE kattintva!

 

Családias, meghitt hangulatú esküvői helyszín a Budai Várban: a Pest-Buda étteremben

Ha a nagyszabású romantika nem feltétlen a Ti asztalotok, és sokkal inkább egy meghitt, diszkrét, és családias hangulatú esküvői helyszínt kerestek, a Budai Várnegyedben található Pest-Buda éttermünk szeretettel vár.


A nagymama konyhájának házias ízvilágát felelevenítő ételkínálatunk, a magyar konyhák hangulatát idéző belső terünk és a hatalmas, árnyékos teraszunk egyaránt tökéletes hátteret biztosítanak egy emlékezetes családi eseménynek, akár egy házasságkötés utáni vacsorának is. Az étterem felett szállással is várunk, így ha szeretnétek, akár az éjszakát is itt tölthetitek!

 
Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint romantikus esküvői helyszínt IDE kattintva!

 

Stílusos, vagány esküvői helyszín a Budai Várban: a Baltazár Grill-ben

Ha pedig inkább a fiatalos megjelenésre, a vagány, stílusos esküvőkre szavaznátok, a Baltazár Grill vár Titeket szeretettel – szintén a Budai Várnegyedben! Grill éttermünk különleges stílusát a hozzá illeszkedő dekorációval könnyedén átfordíthatjátok egy igazán vagány esküvői képbe, ahol a jó kedv garantált.


Az étterem belső terén kívül hangulatos macskaköves teraszunk, és fantasztikus borospincénk is szeretettel vár Titeket! 


Ismerd meg a Baltazár Grill-t mint romantikus esküvői helyszínt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner