Romantikus vacsora helyszínek: top 3 étterem, amit érdemes megismerned

Romantikus vacsora helyszínek: top 3 étterem, amit érdemes megismerned

Ha romantikus vacsora helyszínt keresel Budapesten, számos étterem közül válogathatsz. De milyen számotokra a tökéletes hely? Mutatuk 3 tuti tippet!

Egy romantikus vacsora tökéletes alkalom akár ha szeretnétek egy kicsit jobban megismerni egymást, akár ha csupán szeretnétek egy kis minőségi időt együtt tölteni pároddal. Hogy ki milyen étteremben érzi igazán jól magát, az ízlés kérdése – és mi arra bíztatunk mindenkit, hogy találja meg a saját kedvencét legyen szó akár egy finom ebédről, akár egy romantikus vacsora helyszínről.

Egy elegáns, egy családiasan meghitt, vagy éppen egy vagány étterem állna hozzátok közel? Ismerd meg a legjobb romantikus vacsora helyszíneinket ezekben a kategóriákban, és vidd kedvesed abba, amelyik passzol hozzá! 

 

Elegáns romantikus vacsora helyszín a Pierrot étteremben

romantikus vacsora helyszín

A klasszikus romantika szorosan összefügg az eleganciával, a kifinomultsággal – amelyet Pierrot éttermünk kínál számotokra. A Budai Várnegyed varázslatos ékköveként ez az éttermünk megannyi romantikus vacsorát, különleges alkalmat „látott” már falai között, hiszen mára már elhíresült varázslatos atmoszférája. 


Az étterem belső terében kifinomult design és lágy zongoraszó, a hátsó, zárt kertben pedig privát szféra és zöld övezet fogad a várfalak között, ahol végre igazán együtt lehettek miközben elfogyasztjátok kiváló, nemzetközi fine dining fogásainkat és szuper pezsgőinket. 


Kifejezetten ajánljuk különlegesebb alkalmakra, akár lánykérésre, évforduló ünneplésére, de első randevúnak is ütős választás lehet, ha szeretnéd egy este alatt levenni a lábáról jelölted! Kattints IDE bővebb információért az étteremről. 

 

Családiasan meghitt romantikus vacsora helyszín a Pest-Buda Bistro-ban

romantikus vacsora helyszín

Romantikus vacsora helyszínt nem csak azoknak tudunk ajánlani, akik a szó szoros értelemben vett, színpadias romantikát keresi. Egy megállapodott pár esetében éppen olyan fontos (ha nem fontosabb!) a minőségi együtt töltött idő, mint az ismerkedő fiataloknál.


Azok számára, akik a romantikus vacsorát szeretnék kényelmesen, otthonos környezetben, barátságos atmoszférában elkölteni, a Pest-Buda éttermünket ajánljuk. A Budai Vár egyik legszebb utcáján, a Mátyás-templomtól néhány méterre ez az étterem igazi kincs azoknak, akik szeretik a magyar ételeket és a meghitt hangulatot. 


Ajánljuk ezt az éttermet házassági évfordulóra vagy simán évfordulóra, esetleg ismerkedő pároknak akik kerülik a felhajtást és privát szférát szeretnének. Ismerd meg jobban éttermünket IDE kattintva!

 

Vagány romantikus vacsora helyszín a Spíler Budában 

romantikus vacsora helyszín

Fiatalon minden könnyebb, talán még az ismerkedés is – azonban ez nem jelenti azt, hogy nem kell romantikus vacsora helyszínt keresned, hogy meghódítsd kiválasztottad. Ha azonban ezt az eseményt inkább egy lendületes, fiatalos közegben képzeled el, ahol koktélok és ínycsiklandó falatok között ismerkedhettek, a Spíler Buda a nektek való! A MOM Park bejáratánál, a Budai hegyek lábánál minden adott egy szuper ismerkedős vacsorához: fedett terasz és belső tér egyaránt, hogy szabadon választhassatok.


Ajánljuk vagány fiataloknak, lendületes idősebbeknek ismerkedésre vagy egy laza, szórakozással eltöltött romantikus vacsorára. Kattints IDE, és ismerd meg jobban éttermünket! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café