Rendezvény ajánlatkérés

Spíler Buda

Spíler Buda

A pesti belváros lüktető ritmusától megbabonázva, a marbellai tengerpart hangulatával megfűszerezve, a Spíler koncepciója újabb helyszínt hódított meg a rendezvények terén is: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba.

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné.

A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt meg a legmenőbb spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye.


Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal vár a Spíler Buda, ahol a magyar kedvencek mellett egészen kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, de a kézműves sörválaszték és a koktéllap is páratlan a Spíler Budában.

 

Ugyanúgy szívesen betér ide a környékbeli irodában dolgozó  elkölteni az ebédjét, ahogyan a menő üzletember is el fogja kortyolgatni kedvenc borait a partnereivel egy szuper steak mellett, de beugranak majd egy-egy falatra a bevásárlásra igyekvők és a MOM környékén társadalmi életet élő budaiak - s megfér mellettük a jóízűt sztorizó baráti társaság is.

 

Reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig érdemes betérni egy üzleti express ebédre, ami gyors és igazi házias ételeket kínál, kiegészítve a fő étlapot.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaA képre kattintva galéria nyílik a Spíler Budáról! 

 

Befogadóképesség

A Spíler Buda a MOM park-ban várja kedves vendégeit a hét minden napján reggeltől estig. Az étterem két fő részre tagolható: egy alsó, és egy felső részre, amelyek egyenként 40-40 fő befogadására képesek, így akár összesen 80 fő ültetett fogadása is megoldható.

Javasolt rendezvénytípusok a Spíler Budában

üzleti reggeli
sajtótájékoztató
sajtóreggeli
brunch
céges vacsora
csapatépítő vacsora
csapatépítő ebéd
születésnap
évforduló
céges karácsonyi vacsora
privát esemény
céges állófogadás
 

Javasolt ültetésrend

A Spíler Budában, mint rendezvényhelyszínben az ültetett étkezések, az állófogadások és a büféasztalos fogadások is megvalósíthatóak. 

 

Javasolt étkeztetés

a la carte
svédasztal
szűkített a la carte
shared plate
előre egyeztetett menü
kanapé fogadás
borvacsora
finger food, falatkák
 

Felszereltség, egyéb információk

A Spíler Budában minden technikai felszereltség adott, hogy rendezvényét nálunk tarthassa. WiFi, Projektor és flip chart tábla is rendelhető, e mellett a belső hangosítás is megoldott. 

Tortarendelés lehetséges.

Kapcsolódó

Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Séfünk és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Tovább
21 Magyar Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

21 Magyar Vendéglő

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.   Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

Tovább
Pest-Buda Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pest-Buda Vendéglő

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.   Magyarország legrégebbi szállodájának történelme az 1696-os évekre nyúlik vissza, hiszen a Pest-Buda (akkor még más néven) ekkor nyitotta meg először kapuit a Budai Várnegyedben. A későbbi években számos megpróbáltatáson és megújuláson esett át, mígnem 2016-ban a Zsidai Csoport keze alatt új életet nyert ez a csodálatos otthonos vendéglő, és újból megnyílt Vendégei előtt.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria