Rendezvény ajánlatkérés

Spíler Buda

Spíler Buda

A pesti belváros lüktető ritmusától megbabonázva, a marbellai tengerpart hangulatával megfűszerezve, a Spíler koncepciója újabb helyszínt hódított meg a rendezvények terén is: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba.

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné.

A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt meg a legmenőbb spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye.


Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal vár a Spíler Buda, ahol a magyar kedvencek mellett egészen kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, de a kézműves sörválaszték és a koktéllap is páratlan a Spíler Budában.

 

Ugyanúgy szívesen betér ide a környékbeli irodában dolgozó  elkölteni az ebédjét, ahogyan a menő üzletember is el fogja kortyolgatni kedvenc borait a partnereivel egy szuper steak mellett, de beugranak majd egy-egy falatra a bevásárlásra igyekvők és a MOM környékén társadalmi életet élő budaiak - s megfér mellettük a jóízűt sztorizó baráti társaság is.

 

Reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig érdemes betérni egy üzleti express ebédre, ami gyors és igazi házias ételeket kínál, kiegészítve a fő étlapot.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaA képre kattintva galéria nyílik a Spíler Budáról! 

 

Befogadóképesség

A Spíler Buda a MOM park-ban várja kedves vendégeit a hét minden napján reggeltől estig. Az étterem két fő részre tagolható: egy alsó, és egy felső részre, amelyek egyenként 40-40 fő befogadására képesek, így akár összesen 80 fő ültetett fogadása is megoldható.

Javasolt rendezvénytípusok a Spíler Budában

üzleti reggeli
sajtótájékoztató
sajtóreggeli
brunch
céges vacsora
csapatépítő vacsora
csapatépítő ebéd
születésnap
évforduló
céges karácsonyi vacsora
privát esemény
céges állófogadás
 

Javasolt ültetésrend

A Spíler Budában, mint rendezvényhelyszínben az ültetett étkezések, az állófogadások és a büféasztalos fogadások is megvalósíthatóak. 

 

Javasolt étkeztetés

a la carte
svédasztal
szűkített a la carte
shared plate
előre egyeztetett menü
kanapé fogadás
borvacsora
finger food, falatkák
 

Felszereltség, egyéb információk

A Spíler Budában minden technikai felszereltség adott, hogy rendezvényét nálunk tarthassa. WiFi, Projektor és flip chart tábla is rendelhető, e mellett a belső hangosítás is megoldott. 

Tortarendelés lehetséges.

Kapcsolódó

Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Shanghai

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.   Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.   Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló...

Tovább
Spíler Original - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Original

Reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap reggel 9-től hajnali 2-ig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria