Bemutatjuk a szabadtéri esküvő előnyeit

Bemutatjuk a szabadtéri esküvő előnyeit

Egy szabadtéri esküvő remek lehetőségeket tartogat azoknak a pároknak, akik egy egyedi helyszínen képzelik el életük legszebb napját, a természet közelségében. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen előnyökkel jár a szabadtéri esküvő!

Egy esküvő szervezése csodás feladat, azonban számtalan tényezőre kell figyelmet szentelni: a ruha, a dekoráció, a virágok az ételek, és egyéb fontos kiegészítők, melyek tökéletessé varázsolják az esküvő napját. Van azonban egy olyan szervezési pont, ami minden előkészületnél fontosabb: a tökéletes esküvőhelyszín megtalálása. Az esküvő ideális helyének kiválasztása talán a legnagyobb döntés, amit az esküvői tervezés során meg kell hozni, hiszen bizonyított tény, hogy a helyszín 60 százalékkal járul hozzá az esküvő sikerességéhez. Mielőtt azonban elkezdené keresni a helyszínt, meg kell határoznia a szertartás menetét, a helyszín méretét, és el kell döntenie, hogy kültéri vagy beltéri helyszínt fog választani.

A szabadtéri esküvői helyszínek korlátlan lehetőségeik miatt egyre népszerűbb választásnak bizonyulnak. Végtelen előnyökkel jár, ha a személyes stílus és ötletek beépítésre kerülnek egy szabadtéri helyszín természetes környezetébe. A következőkben részletesebben elmerülünk a szabadtéri esküvő lehetőségeiben!  

 

Milyen a tökéletes szabadtéri esküvői helyszín?

 

Mielőtt belevetnénk magunkat a szabadtéri esküvő előnyeibe, nézzük, hogy mire érdemes figyelni egy szabadtéri esküvői helyszín kiválasztásakor. Mint már említettük, egy esküvő a szabadban remek lehetőségeket biztosít azok számára, akiknek fontos a gyönyörű környezet, az egyedi helyszín. A legnagyobb félelem, ami bizonyos esetekben elrettenti a szabadtéri esküvőtől a párokat, az az időjárás, hiszen az anyatermészetet még egy esküvő során sem lehet befolyásolni. Rengeteg aggodalomtól és stressztől kímélhetik meg magukat a párok, ha egy olyan helyszínt választanak, ahol a szabadtéri esküvő és a beltéri menyegző előnyei egyesülnek: ilyen egy teraszos esküvői helyszín.

 

Érdemes tehát egy olyan helyszín bérlésén elgondolkozni, ahol a terasz mindent megad, amiért a szabadéti esküvők olyan különlegesek, azonban a hozzá tartozó helyszín a beltéri esküvők nyújtotta biztonságot kínálja a pár és a násznép számára. Amennyiben Budapesten keresi a tökéletes szabadtéri esküvői helyszínt, bátran merjük ajánlani a Zsidai Csoport éttermeit. Változatos esküvői helyszíneink között minden pár megtalálja azt a stílust és méretet, ami leginkább passzol álmaik helyszínéhez. 

 

A szabadtéri esküvő előnyei

 

Egy szabadtéri esküvői helyszínen gyönyörű esküvői fotók készülhetnek

 

Az esküvő napja pillanatok alatt elillan, és számos olyan kelléke van, mint a torta, a virágok, a zene, amit csak az adott napon tudunk élvezni - de a fényképek örökké élnek. Mindenki tartozik annyival magának (és az unokáinak), hogy mindent megtegyen azért, hogy a képek a lehető legjobban sikerüljenek. Az esküvői fotózás rendkívül fontos, hiszen rögzíti az esküvő emlékeit, egy-egy kép pedig olyan történeteket fog mesélni az évek során a napról, amit soha nem fog elfelejteni. Az esküvői fotó egy olyan eszköz, amellyel a párok és a családtagok visszarepülhetnek az időbe, újra átélhetik a különleges pillanatokat. A szabadtéri esküvői helyszínek lélegzetelállító hátteret biztosítanak a fotók számára, olyan különleges hangulatot teremtenek, ami évtizedek múlva is átélhető fotók segítségével.

 

A szabadtéri esküvő kreatív szabadság biztosít a szervezés során

 

A modernizáció a legtöbb esküvői kultúrát átalakította, amelyeket a párok a múltban szoktak gyakorolni; a ruháktól kezdve az esküvőhelyszínekig. Minden pár egyedülálló, minden kapcsolat más, és az egyetlen módja annak, hogy kiemelkedő esküvője legyen az a kreativitás alkalmazásával megjelenített egyéniség. A szabadtéri esküvő egy olyan egyedülálló trend, amelyet az emberek széles körben alkalmaznak, általában az egyik legjobb élmény, amit egy pár átélhet, ráadásul kreatív szabadságot enged a dekoráció és egyéb kiegészítők terén is.

 

A szabadtéri esküvő extra helyet biztosít a vendégek számára

 

A szabadtéri esküvő alatt a vendégeknek több helyük van a mozgásra, és nem csupán egy kis helyiségre korlátozódnak. A vendégek nyíltan szocializálódhatnak anélkül, hogy ténylegesen elhagynák a helyszínt. A nagyobb mozgástér a gyermekek számára is kedvező lehet. 

 

A szabadtéri esküvő páratlan hangulata igazán egyedivé varázsolja a napot

 

A legtöbb esküvő sok feszültséggel jár, hiszen a rengeteg teendő a szervezés alatt és az esküvő napja során is adódhatnak nehézségek. Egy szabadtéri esküvői helyszín azonban mindenki számára nyugodt környezetet teremt, valamint segít a pároknak, hogy kiegyensúlyozottnak érezzék magukat. A nyugalom, a kényelem és derű a legjobb jelzők egy szabadtéri esküvő leírására. Ez az egyik oka annak, hogy egyre több pár vesz igénybe szabadtéri esküvői helyszíneket, hiszen egy ilyen esküvőhelyszín segít felszabadítani az esküvői tervezéssel és szervezéssel kapcsolatos nyomást és feszültséget.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café