Változatos stílusú szabadtéri esküvői helyszínek

Változatos stílusú szabadtéri esküvői helyszínek

A szabadtéri esküvői helyszínek egyedi lehetőségeket kínálnak azok számára, akik egy felejthetetlen, különleges esküvő keretein belül kötnék össze az életüket. A következőkben bemutatjuk a legjobb szabadtéri esküvői helyszíneket Budapesten!

Minden ember életében meghatározó és felejthetetlen pillanat az esküvője, melynek élményei örökre szólnak, így nem meglepő, hogy ennek az eseménynek a szervezése hónapokig is eltart. A leendő házaspár legnagyobb döntése az esküvőhelyszín kiválasztása, illetve az, hogy beltéri vagy szabadtéri esküvői helyszín mellett teszik le a voksukat. A tavaszi-nyári időszakban szinte vétek a négy fal közé zárni az eseményeket, így érdemes megismerkedni a szabadtéri esküvői helyszínek nyújtotta lehetőségekkel. A szabadtéri esküvő olyan leírhatatlan élményt nyújt az ifjú pár és a násznép számára, ami semmihez sem fogható.

A szabadtéri esküvői helyszínek adta korlátlan lehetőségek

 

A szabadtéri esküvői helyszínek manapság fénykorukat élik, hiszen a házasulandó párok kezdik felismerni a szabadtéri menyegzők nyújtotta fantasztikus lehetőségeket. Nincs csodálatosabb és lélegzetelállítóbb látvány, mint amikor egy természetes táj az esküvő háttere. Egy szabadtéri esküvői helyszín olyan, mint egy üres vászon, hiszen bármilyen témát választhat a környezetnek köszönhetően, és úgy díszítheti a helyszínt, ahogy csak szeretné. Nincsenek szigorú öltözködési szabályok a vendégek számára sem, ezáltal a hangulat igazán kellemes lehet.

 

Amennyiben még keresi a tökéletes szabadtéri esküvői helyszínt, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Önnek azzal, hogy bemutatjuk változatos stílusú szabadtéri esküvői helyszíneinket! Mi, a Zsidai Csoportnál kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy az esküvő tökéletes legyen, hiszen tudjuk, hogy ez az esemény milyen fontos az ifjú pár, a családjaik és a barátaik számára. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy mesés esküvői helyszínt biztosítsunk a leendő házaspár és a násznép számára, emellett több éves rendezvényszervezési, illetve a gasztronómia tapasztalatainkat egyesítve éttermeinkben a legmagasabb minőséget kínáljuk.   

 

Az alábbi form kitöltésének segítségével kapcsolatba léphet munkatársainkkal, akik személyre szabott ajánlatot készítenek Önnek, ha azonban szeretné részletesebben megismerni szabadtéri esküvői helyszíneinket, a form alatt további információkat kaphat róluk!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

A szabadtéri esküvői helyszínek nyújtotta lehetőségek és a beltéri helyszínek biztonságának egyesítése

 

Mint már említettük, a szabadtéri esküvői helyszínek számos izgalmas lehetőséget tartogatnak azok számára, akik egy igazán különleges helyszínen képzelik el az esküvőjüket. Meg kell említenünk, hogy van azonban egyfajta félelem, ami miatt sok pár képes lemondani egy csodás szabadtéri esküvőről, ez pedig az időjárás. Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, ez azonban nem jelenti azt, hogy csupán a beltéri helyszín a megoldás a félelem elkerülésére.

 

Rengeteg stressztől, aggodalomtól kímélheti meg magát az ifjú pár azzal a döntéssel, ha egy teraszos esküvői helyszínt választ, ugyanis az ilyen típusú helyszíneken általában a beltéri helyszín is kibérelhető, így egyesülnek a szabadtéri esküvői helyszínek nyújtotta szépség, egyediség, és a beltéri helyszínek adta biztonság.

 

Teraszos szabadtéri esküvői helyszín a romantika és az elegancia jegyében: Pierrot

Szabadtéri esküvői helyszínek

 

Számos szabadéri esküvői helyszín közül választhatunk Budapesten, de kevesen kínálnak meghitt eleganciát, romantikát, illetve kényelmet egy helyen. A 13. századi várfalak mögött elhelyezkedő Pierrot étterem kiváló helyszínt biztosít egy esküvő számára. A színes múlttal rendelkező étterem közelében – séta távolságra – házasságkötő terem is található.

 

A Pierrot segítségéve kiküszöbölhető mindaz, ami a menyasszonyokat elriasztja egy szabadtéri esküvői helyszíntől, hiszen lehetőség van az étterem, illetve a terasz együttes bérlésére is, ezáltal a beltéri helyszín adta biztonság, és a szabadtéri esküvői helyszín adta különleges lehetőségek egyesülnek az esküvőn.

 

További információkat a Pierrot étteremről, mint rendezvényhelyszínről, ide kattintva kaphat! Kapcsolódóéttermek Budán

Éttermek Budán – Fedezd fel a történelmi városrész kedvenc éttermeit!

Fedezzétek fel a város egyik legbájosabb kerületének kedvenc éttermeit, próbáljátok ki az autentikus magyar ételeket, és élvezzétek a páratlan panorámát a fényűző városra!

Tovább
magyar konyha Budapesten

Kulináris kalandot keresel – Ezek a legjobb magyar éttermek Budapesten

Ha az igazi magyar gasztronómia szerelmese vagy, és szeretnéd felfedezni a legjobb magyar éttermeket Budapesten és a legfinomabb ételeiket, akkor jó helyen jársz. A magyar konyha gazdag és változatos, tele van ízekkel és fűszerekkel, amelyek garantáltan elvarázsolnak!

Tovább
Mit nézzünk meg Budapesten,

Mit nézzünk meg Budapesten, Magyarország fővárosában?

Üdvözlünk a Budapest látnivalóiról szóló útikalauzban, ahol felfedezheted Magyarország fővárosának lenyűgöző történelmi és kulturális kincseit, amelyek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café