Szilveszteri vacsora Budapesten: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Szilveszteri vacsora Budapesten: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Szilveszteri vacsora a barátokkal, szerelmeddel vagy éppen a családdal? Fedezd fel a legjobb szilveszteri vacsora ajánlatainkat Budapesten, és köszöntsétek méltóképp a jövő esztendőt!A szilveszter minden évben az egyik legszebb, legvidámabb éjszaka. Mindegy, hogy kivel búcsúztatod az óévet, és köszöntöd az új esztendőt – egy biztos, ennek az alkalomnak, évente egyszer, érdemes megadni a módját! És mi lehetne különlegesebb egy kellemes étteremben eltöltött szilveszteri vacsoránál Budapesten? 


A Budai Várnegyed páratlan környezetében a szilveszteri vacsoráknak is otthont adunk. Nem csak fantasztikus hangulattal, de gyönyörű kilátással is várunk – így a magasból szemlélhetitek az ünneplő tömeget, a tűzijátékot – és mindent, ami a szilveszterhez jár. Nincs más hátra, mint megtalálni a Ti stílusotoknak, vágyaitoknak megfelelő helyet! Összegyűjtöttük a legnépszerűbb szilveszteri vacsora kínálatainkat legjobb éttermeinkben, hogy tudjatok miből válogatni. 


A pontos kínálatot, a szilveszteri vacsora ajánlatok árait az alábbiakban nézheted meg.
 

Pest-Buda Bistro | szilveszteri vacsora Budapesten

A Pest-Buda Bistro kínálatában megtalálod mindazt, ami a házias ízeket jellemzi. Családias hangulatú, diszkrét éttermünkben egyaránt gyakran megfordulnak romantikára vágyó párok, családok – mint a magyar közélet szereplői. Szilveszteri vacsoránkon az ételek elkészítését, ahogy mindig, a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük: modern konyhatechnológiával, rendkívüli minőségű alapanyagokkal mégis háziasan, ismerősen. 

Tovább
Szilveszteri vacsora Budapesten

Baltazár Grill | szilveszteri vacsora Budapesten

A Baltazár Grill fantasztikus atmoszférája, a legjobb borok és a megszokott, magas minőségű grill ételek tökéletes alapot biztosítanak egy felejthetetlen szilveszteri vacsorának Budapesten, 2018-ban. Ünnepi kínálatunkban olyan testes, hangsúlyos ételek szerepelnek, amelyek ízvilágát tökéletesen kiemelik ajánlott magyar boraink. Természetesen az éjféli koccintáshoz itt is jár a pezsgő!

Tovább
Szilveszteri vacsora Budapesten

21 Magyar Vendéglő | szilveszteri vacsora Budapesten

A 21 Magyar Vendéglő létrehozásakor célunk egy olyan vérbeli magyar étterem létrehozása volt, ahol igazán otthon érezheted magad. Bár a turizmus a Budai Várnegyedben kétség kívül minden évszakban jelen van, ez az étterem mégis Nektek, Neked készült: egy magyar étterem minden túlzás nélkül. Ennek megfelelően szilveszteri vacsora kínálatunkban is a magyar ételek modern változataira fektetjük a hangsúlyt: a legmodernebb konyhatechnológiákkal, szívvel,...

Tovább
Szilveszteri vacsora Budapesten

Pierrot étterem | szilveszteri vacsora Budapesten

A párok kedvenc étterme, a romantikus vacsorák legjobb helyszíne szilveszterkor is vár! A Pierrot étteremben a szilveszteri vacsora Budapesten éppen olyan, ahogyan azt elképzeltétek kettesben: romantikus, hangulatos és kellemes. A tavalyi év szilveszteri vacsorájához hasonlóan idén is rengeteg íncsiklandó különlegességgel várunk a Pierrot étteremben összeállított szűkített menünk keretein belül, amelyet megtekinthetsz alább.

Tovább
Szilveszteri vacsora Budapesten


Szilveszteri vacsora Budapesten – szűkített a la carte kínálattal

Szilveszter éjszakáján éttermeinkben, a szilveszteri vacsoramenük összeállításakor nem a lehető legnagyobb választék, sokkal inkább a lehető legkülönlegesebb ételsorokra került a hangsúly. A fentebb felsorolt éttermeinkben szűkített a la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket szilveszteri vacsorára, amelyből mindenki kedvére válogathat!

 

Az egyszerűbb lebonyolítás végett a szilveszteri vacsora Budapesten egy picit másként működik, mint egy hétköznapi alkalom valamely éttermünkben. Ilyenkor a szilveszteri a la carte menüről kedves Vendégeink fix áron válogathatnak! Természetesen az árban benne foglaltatik egy pohár finom pezsgő is, hiszen ez a szilveszteri vacsora alap kelléke. 


Kapcsolódó cikkekMagyar éttermek Budapesten

Magyar éttermek Budapesten: íme a legjobb helyek, ahol házias ízeket...

A magyar konyha egyedi és karakteres ízvilága utánozhatatlan. Ikonikus fogásaink ezeréves történelmi fejlődés eredményeképpen váltak olyanná, ahogy ma szeretjük őket: és minden fogásban benne rejtőzik hazánk természeti adottságainak legjava. A tájra jellemző növények, a hazánkban oly nagy szeretettel használt húsok alapvetően egyszerű alapanyagok, azonban hihetetlen változatossággal tudjuk őket elkészíteni, ezzel elérve a klasszikus magyar ízvilágot. 

Tovább
Ügyfélparty

Ügyfélparty szervezése: mire ügyelj a tervezés során?

Az üzleti életben ma már nem elég keményen dolgozni és sikereket elérni. Annak érdekében, hogy üzleti partnereid valóban hosszú távú megrendelőid legyenek, a kapcsolatokba is fektetned szükséges! Tapasztalatból mondjuk, hogy a legjobb ügyfelekkel mindig szinte baráti a kapcsolat, melyet például egy ügyfélparty-val segíthetsz elő.

Tovább
protokoll rendezvények

Minden, amit a protokoll rendezvényekről tudnod érdemes

Egy protkoll rendezvény megszervezése nem kis feladat, azonban ha különleges figyelmet fordítunk minden apróságra, varázslatos eseményt kerekíthetünk ki ebből a rendezvénytípusból. Fontos azonban tudni, hogy a szervezés során más rendezvénytípusoktól eltérően valóban hatalmas odafigyelésre lesz szükség: a legapróbb részletek, a protokollszabályok (írott és íratlan egyaránt) betartása, betartatása nem könnyű feladat. Nézzük, mit kell tudnod, ha protokoll rendezvényt szerveznél! 

Tovább


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café