Születésnapi buli Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Születésnapi buli Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Születésnapi bulit szervez? A Zsidai Csoportnál mi arra törekszünk, hogy változatos helyszíneink között mindenki megtalálja a számára ✅tökéletes születésnapi buli helyszínt Budapesten!✅

Ahány ember, annyi szokás. Ez az örök érvényű igazság természetesen a születésnapi bulik szervezésére is igaz, hiszen vannak, akik a szolid, visszafogott, családi körben eltöltött születésnapi vacsorákat kedvelik – míg mások egy fergeteges születésnapi buli keretein belül kívánják megünnepelni, hogy ismét eltelt egy év.

 

Mindegy, hogy mely kategóriában gondolkodik a fentiek közül – egy biztos: a tökéletes helyszín kiválasztása rendkívül fontos feladat a tökéletes születésnapi bulihoz. Változatos stílusú, elrendezésű és kínálatú születésnapi buli helyszíneink között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő helyszínt – ahol nem kell kompromisszumot kötnie!

 

Legyen szó akár a bűvös 18 betöltéséről, akár a negyed évszázadba lépésről vagy éppen a mérföldkövet jelentő 50-ről – ha a születésnapi buli Budapesten kerül megrendezésre, a Zsidai Csoport helyszínei között számos remek hely között válogathat. Mi szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy a megálmodott születésnapi buli Budapesten a lehető legtökéletesebben sikerüljön – hiszen nagy megtiszteltetést jelent egy ilyen bensőséges eseményt megszervezni. Kollégáink kreatívan és nagyfokú szakmai háttérrel segítik a születésnapok, családi események szervezését, Önnek mindössze annyi dolga van, hogy ajánlatot kér az alábbi form kitöltésével, és elmondja nekünk, mire vágyik rendezvényével kapcsolatban!

 

Amennyiben egy csendesebb, visszafogott születésnapi rendezvényt tervez vacsorával egybe kötve, ezen az oldalon ismerheti meg legjobb helyszíneinket: születésnapi rendezvényhelyszínek Budapesten. Viszont ha egy fiatalos, vidám, akár táncos, borozós/koktélozós születésnapi bulira vágyik, az alábbiakban bemutatjuk ilyen jellegű buli helyszíneinket! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Spíler Shanghai Secret Bar – a fergetes, fiatalos születésnapi bulik helyszíne

Születésnapi buli Budapesten

Ha igazán különleges fiatalos helyet keres a nagy nap alkalmából, olyat, melynek hangulatához és stílusához semmi nem fogható, akkor a közkedvelt Gozsdu udvarban, a belvárosi forgatag egyik legizgalmasabb helyén ajánljuk figyelmébe a Spíler Shanghai Secret Bar-t, ahol felejthetetlen lehet a születésnapi buli Budapesten.

 

Különterme tökéletesen alkalmas a születésnapi ünneplésre, ráadásul folytatódhat akár hajnaig is a buli. Kifejezetten fiatalok számára ajánljuk, hangulatában és felszereltségében is alkalmas ugyanis a helyszín egy fergeteges bulira!

 

További részleteket ide kattintva olvashat: Spíler Shanghai Secret Bar rendezvényhelyszín.

 

Spíler Original: A belváros kedvenc születésnapi buli helyszíne! 

Születésnapi buli Budapesten

A Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában a vidám, akár hajnalig tartó születésnapi buli garantált. A Spíler pedig nem csak a környék, de talán egész Budapest egyik kedvenc belvárosi szórakozóhelye, bisztrója – ahol a minőségi street food találkozik a finom borokkal, a különleges kézműves sörökkel, és mindennel, amire a tökéletes születésnapi bulira csak szüksége lehet.

 

Ezen a születésnapi buli helyszínen a koccintás után, az estébe lépve a buli szó szoros értelmében garantált, hiszen hétvégénte angolszász elektronikus zenét pörgető DJ-nk biztosítja a jó hangulatot. 

 

Természetesen a Spíler Original is rendelkezik terasszal, így a tavaszi-nyári időszakban a születésnapi buli akár szabadtéren is tartható, amelynek hangulatát a Gozsdu nyüzsgése teszi még dinamikusabbá.

 

Ha egy ilyen fiatalos, laza – és főként bulis – születésnapi buli helyszínt keres, ide kattintva tudhat meg több részletet helyszínünkről: Spíler Original születésnapi buli helyszín Budapesten

 

Privát születésnapi buli helyszín a Baltazár Grill borospincéjében

Születésnapi buli Budapesten

Természetesen azt is tökéletesen megértjük, ha a vad születésnapi buli és a csendesebb szülinapi vacsora mezsgyéjén ünnepelnének. A Baltazár Grill nagyszerű hangulata tökéletes hátteret biztosít a meglepetés bulinak, a Borospince kibérlésével pedig akár zártkörűsíthető is a kiválasztott születésnapi buli helyszín.

 

Az elszeparált buli helyszínen akár 40 fő is kényelmesen elfér, így a vendéglistát sem kell leszűkíteni: a születésnapi bulin mindenki ott lehet, aki számít! 

 

Amennyiben egy ilyen zártkörű, mégis vidám és fiatalos születésnapi buli helyszínt keres, ide kattintva ismerheti meg jobban ezt a helyszínünket: Baltazár Grill születésnapi buli helyszín
 

 

Születésnapi buli otthon? Átvállaljuk a főzés terheit!

Ha úgy dönt, hogy idén otthonában szeretné megvendégelni a családot vagy barátokat egy születésnapi buli keretein belül, ebben is tudunk segíteni. A főzés terheit nyugodtan ránk bízhatja: a Zsidai Home szolgáltatásunkkal 95%-os készültségű, éttermi minőségű ételeket szállítunk házhoz az éttermi ár töredékéért, amelyet Ön néhány perc alatt elkészíthet! Kattintson az alábbi képre a részletekért. 

 

 

 

7 dolog, amit figyelembe kell venni a születésnapi buli helyszínének kiválasztásakor

 

A születésnapi bulikat mindig különlegesre és varázslatosra tervezzük. Ez egy olyan buli, amely egyetlen embert tisztel meg, aki a világ tetején érezheti magát. A születésnapi bulik sok emléket hoznak létre, amelyek egy életre szólnak. Ezért a tervezés minden lépése nagyon fontos, hogy a születésnapi buli Budapesten gördülékenyen menjen végbe és Neked csak élvezni kelljen a bulit. A helyszín óriási szerepet játszik, de szerencsére egy születésnapi buli Budapesten rengeteg lehetőséggel kecsegtet. Ahhoz, hogy az igényeidnek legjobb születésnapi buli helyszínt találd meg összegyűjtöttünk néhány tippet, amit érdemes figyelembe venned a helyszín kiválasztása során!

 

Íme 10 tipp, amelyet figyelembe kell venni a következő születésnapi buli helyszínének kiválasztásakor:

 

1. Születésnapi buli Budapesten költségkereten belül

 

A születésnapi buli tervezésének kezdetétől fogva határozz meg egy költségvetést a buli számára, és ebből pedig jelölj ki egy összeget, amit a helyszínre szánnál. A születésnapi buli Budapesten számos lehetőséggel kecsegtet, így a helyszínének költsége az első dolog, amit figyelembe kell venni a születésnapi buli helyszínének kiválasztásakor. Mindannyian örülnénk, ha a születésnapi bulit a város legdrágább, legpazarabb helyén tartanánk. Ez azonban legtöbbünk számára nem kivitelezhető, de egy születésnapi buli Budapesten sikeressége nem feltétlen a túlárazott helyszíntől függ.


Egy születésnapi buli Budapesten és a megtervezése sok stresszel járhat, és hogy elkerüld a félreértéseket a születésnapi parti helyszínének kiválasztásakor ellenőrizd az esetleges rejtett költségeket vagy díjakat. Mikor felveszed a kapcsolatot a helyszínnel mond el pontosan az elképzeléseidet, nézd át az ajánlatokat vagy kérhetsz személyre szabott ajánlatot is, ha valami különleges kérésed van. Tekintsd meg a különböző lehetőségeket, és így a költségek csökkentésére is módot találhatsz.

 


2. Születésnapi buli Budapesten kis és nagy létszámban

 

A legtöbb helyszínre korlátozott vendégszámot tudsz meghívni. Ha sok embert szeretnél meghívni, akkor ne egy kis férőhelyes helyszínt válassz, hogy ne legyen zsúfoltság és hogy nehogy előforduljon, hogy valaki nem fér el. Az sem jó, ha túl nagy a helyszín a résztvevők számához képest, az negatív hatással lehet a bulira is. A vendégek száma is befolyásolhatja a buli költségeit, ezért ezt érdemes figyelembe venni a születésnapi parti helyszínének kiválasztásakor. Általában mindig van egy-két olyan ember, aki nem tud elmenni, ezért a helyszínt egy megsaccolt létszámmal érdemes lefoglalni, majd, ha már tudod a pontos létszámot, újra egyeztethetsz a szolgáltatókkal. Akár egy szűkebb körű, inkább családias, akár egy óriási bulit szeretnél, ha a születésnapi buli Budapesten kerül megrendezésre, az elképzeléseidet könnyen meg lehet valósítani, akár ugyanazon a helyszínen is. 

 

Nézz körül a Zsidai csoport rendezvény helyszínei és éttermei között, hogy megtaláld a tökéletes helyet egy tökéletes születésnap megszervezésére és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyre szabott ajánlatot tudjunk adni számodra!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

 


3. Születésnapi buli Budapesten – A rugalmas helyszín

 

Egy buli jellemzően szórakoztatóbb, ha több vendég tud megjelenni, ezért is jó, ha a városban tartod és nem egy vidéki helyszínt választasz, ahova több órát kell utazni. Válassz Budapesten belül is olyan helyet, amely könnyen megközelíthető, parkolóval rendelkezik, és kényelmes a megközelítése a vendégek számára.

 

 

4. Vedd figyelembe a vendégeid életkorát

 

A helyszín választás során fontos figyelembe venni a vendégek életkorát is, és érdemes olyan helyet választani aminek hangulata passzol a társasághoz.

 

 

5. Fontos a pontos dátum

 

Születésnapi buli tervezése során fontos tudnunk a pontos dátumot és időpontot is, mikor lefoglalnánk a helyszínt, mivel egyes helyszínek csak napközben tartanak nyitva, vagy bezárhatnak, mielőtt a partit befejeznénk. Előfordulhat, hogy más helyszínek csak bizonyos időt biztosítanak, például egy bulira 2 órás időkorlátot írhatnak elő. Ezután el kell dönteni, hogy ez működni fog, vagy szükséged van egy másik helyszínre, ahol nincsen időkorlát.

 

 

6. Programok és játékok 

 

Mit szeretnél, ha vendégeid csinálnának a bulin? Szervezett tevékenységeket szeretnél, vagy nagyobb szabadságot adsz az embereknek, hogy azt csinálják, amit akarnak? Egy vacsora utáni közös beszélgetést könnyen fel lehet dobni, ha valamilyen játékot tervezünk, de ha például táncolni is szeretnétek, akkor érdemes olyan helyet választani, ahol tudják biztosítani számotokra a helyet és az eszközöket is hozzá. Bármilyen elképzelésed is van programok vagy játékok terén, egyeztess a helyszínnel, hogy lehetséges-e.

 

 

7. Születésnapi buli Budapesten bármilyen időjárásban

 

Bizonyos helyszínek jobbak lehetnek az év különböző időszakaiban. Ezenkívül előfordulhat, hogy a helyszínek csak az év bizonyos időszakaiban állnak rendelkezésre. Továbbá, ha szabadtéri születésnapi partit tervezel, az időjárás is szerepet játszhat. Eső vagy vihar esetére azonban tartalék tervet kell készítenie. Valamint bizonyos helyszínek kedvezőbb ajánlatokat adhatnak az év egy adott időszakában vagy szezonon kívül.

 

A parti helyszíne legyen olyan hely, ahol minden vendégünk jól érzi magát!

 

 

Utolsó gondolatok a születésnapi buli helyszínének kiválasztásához

 

A születésnapi bulik jelentős események, és helyszín a legjobb születésnapi buli emlékeinek alapja. Amikor legközelebb születésnapi bulit tervezel, vedd figyelembe a fenti elemeket, hogy ez a valaha volt legjobb születésnapi buli legyen. Segítségre van szükséged egy születésnapi buli megtervezéséhez? Kerülje el a stresszt és a frusztrációt, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a tökéletes helyszín megtalálásában!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café