Rendezvény ajánlatkérés

Születésnapi buli Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Születésnapi buli Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Születésnapi bulit szervez? A Zsidai Csoportnál mi arra törekszünk, hogy változatos helyszíneink között mindenki megtalálja a számára ✅tökéletes születésnapi buli helyszínt Budapesten!✅

Ahány ember, annyi szokás. Ez az örök érvényű igazság természetesen a születésnapi bulik szervezésére is igaz, hiszen vannak, akik a szolid, visszafogott, családi körben eltöltött születésnapi vacsorákat kedvelik – míg mások egy fergeteges születésnapi buli keretein belül kívánják megünnepelni, hogy ismét eltelt egy év.

 

Mindegy, hogy mely kategóriában gondolkodik a fentiek közül – egy biztos: a tökéletes helyszín kiválasztása rendkívül fontos feladat a tökéletes születésnapi bulihoz. Változatos stílusú, elrendezésű és kínálatú születésnapi buli helyszíneink között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő helyszínt – ahol nem kell kompromisszumot kötnie!

 

Legyen szó akár a bűvös 18 betöltéséről, akár a negyed évszázadba lépésről vagy éppen a mérföldkövet jelentő 50-ről – ha a születésnapi buli Budapesten kerül megrendezésre, a Zsidai Csoport helyszínei között számos remek hely között válogathat. Mi szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy a megálmodott születésnapi buli Budapesten a lehető legtökéletesebben sikerüljön – hiszen nagy megtiszteltetést jelent egy ilyen bensőséges eseményt megszervezni. Kollégáink kreatívan és nagyfokú szakmai háttérrel segítik a születésnapok, családi események szervezését, Önnek mindössze annyi dolga van, hogy ajánlatot kér az alábbi form kitöltésével, és elmondja nekünk, mire vágyik rendezvényével kapcsolatban!

 

Amennyiben egy csendesebb, visszafogott születésnapi rendezvényt tervez vacsorával egybe kötve, ezen az oldalon ismerheti meg legjobb helyszíneinket: születésnapi rendezvényhelyszínek Budapesten. Viszont ha egy fiatalos, vidám, akár táncos, borozós/koktélozós születésnapi bulira vágyik, az alábbiakban bemutatjuk ilyen jellegű buli helyszíneinket! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Spíler Shanghai Secret Bar – a fergetes, fiatalos születésnapi bulik helyszíne

Születésnapi buli Budapesten

Ha igazán különleges fiatalos helyet keres a nagy nap alkalmából, olyat, melynek hangulatához és stílusához semmi nem fogható, akkor a közkedvelt Gozsdu udvarban, a belvárosi forgatag egyik legizgalmasabb helyén ajánljuk figyelmébe a Spíler Shanghai Secret Bar-t, ahol felejthetetlen lehet a születésnapi buli Budapesten.

 

Különterme tökéletesen alkalmas a születésnapi ünneplésre, ráadásul folytatódhat akár hajnaig is a buli. Kifejezetten fiatalok számára ajánljuk, hangulatában és felszereltségében is alkalmas ugyanis a helyszín egy fergeteges bulira!

 

További részleteket ide kattintva olvashat: Spíler Shanghai Secret Bar rendezvényhelyszín.

 

Spíler Original: A belváros kedvenc születésnapi buli helyszíne! 

Születésnapi buli Budapesten

A Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában a vidám, akár hajnalig tartó születésnapi buli garantált. A Spíler pedig nem csak a környék, de talán egész Budapest egyik kedvenc belvárosi szórakozóhelye, bisztrója – ahol a minőségi street food találkozik a finom borokkal, a különleges kézműves sörökkel, és mindennel, amire a tökéletes születésnapi bulira csak szüksége lehet.

 

Ezen a születésnapi buli helyszínen a koccintás után, az estébe lépve a buli szó szoros értelmében garantált, hiszen hétvégénte angolszász elektronikus zenét pörgető DJ-nk biztosítja a jó hangulatot. 

 

Természetesen a Spíler Original is rendelkezik terasszal, így a tavaszi-nyári időszakban a születésnapi buli akár szabadtéren is tartható, amelynek hangulatát a Gozsdu nyüzsgése teszi még dinamikusabbá.

 

Ha egy ilyen fiatalos, laza – és főként bulis – születésnapi buli helyszínt keres, ide kattintva tudhat meg több részletet helyszínünkről: Spíler Original születésnapi buli helyszín Budapesten

 

Privát születésnapi buli helyszín a Baltazár Grill borospincéjében

Születésnapi buli Budapesten

Természetesen azt is tökéletesen megértjük, ha a vad születésnapi buli és a csendesebb szülinapi vacsora mezsgyéjén ünnepelnének. A Baltazár Grill nagyszerű hangulata tökéletes hátteret biztosít a meglepetés bulinak, a Borospince kibérlésével pedig akár zártkörűsíthető is a kiválasztott születésnapi buli helyszín.

 

Az elszeparált buli helyszínen akár 40 fő is kényelmesen elfér, így a vendéglistát sem kell leszűkíteni: a születésnapi bulin mindenki ott lehet, aki számít! 

 

Amennyiben egy ilyen zártkörű, mégis vidám és fiatalos születésnapi buli helyszínt keres, ide kattintva ismerheti meg jobban ezt a helyszínünket: Baltazár Grill születésnapi buli helyszín
 

 

Születésnapi buli otthon? Átvállaljuk a főzés terheit!

Ha úgy dönt, hogy idén otthonában szeretné megvendégelni a családot vagy barátokat egy születésnapi buli keretein belül, ebben is tudunk segíteni. A főzés terheit nyugodtan ránk bízhatja: a Zsidai Home szolgáltatásunkkal 95%-os készültségű, éttermi minőségű ételeket szállítunk házhoz az éttermi ár töredékéért, amelyet Ön néhány perc alatt elkészíthet! Kattintson az alábbi képre a részletekért. 

 Kapcsolódó

Kis esküvő helyszín

Kis esküvő helyszín: a boldogító igen, szűk családi körben, tökéletes...

Van, aki hetedhét határon túl harsogó, több száz fős esküvőről álmodik már gyermekkora óta, és van, aki ezt a romantikus eseményt inkább szűk családi körben, csak a legfontosabb barátok jelenlétében képzeli el. Persze mindkettőnek megvan a maga bája, és csak rajtatok múlik, hogy melyikre szavaztok! Egy azonban biztos: ha kis esküvő helyszínt keresel, és meghitt hangulatról álmodozol ezen a csodás napon, tudunk segíteni a választásban. 

Tovább
Osztálytalálkozó helyszínek

Osztálytalálkozó helyszínek: mutatjuk a legjobb éttermeket, ha...

Az osztálytalálkozó események fontos mérföldkövek az ember életében – hiszen, akárcsak egy születésnap, az újabb eltelt éveket számolja egy-egy fontos esemény (az érettségi, a diploma, stb.) után. A régi osztálytársak anno éveken keresztül életünk részei voltak, és bár mindegyikükkel biztosan nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, azért jó néha visszacsatolást nyerni, hogy kinek hogy megy a sora, mire „jutott” az életben. Éppen ezért az osztálytalálkozót érdemes egy arra méltó helyszínen megtartani – persze, a tervezett programok függvényében. 

Tovább
Lánybúcsú helyszín

Lánybúcsú helyszín: mutatjuk a legjobb helyeket lánybúcsú tartására

Egy eljegyzés, a házasság minden pár életében rendkívüli fontossággal bír, hiszen ez a „közös jövő első állomása”, amely méltó ünneplést kíván meg. A hagyomány szerint a házasságkötés előtt a menyasszony és a vőlegény is külön-külön ünnepel: lánybúcsún és legénybúcsún „búcsúztatják” el hajadon korukat a barátok, haverok, akár rokonok körében. Ugyan így hazánkban is hagyománnyá vált, hogy a lánybúcsút a menyasszony legjobb barátnője, vagy barátnői szervezik! Ha úgy alakult, hogy ez a szuper izgalmas feladat Neked jutott, segítünk a szervezés minden lépésében...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria