Születésnapi buli Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Születésnapi buli Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Ha születésnapi bulit szervez - mindegy, hogy fergeteges party-val ünnepelne vagy éppen csendesebb, családi körben eltöltött születésnapra vágyik - a tökéletes helyszín kiválasztása rendkívül fontos feladat. A Zsidai Csoportnál mi arra törekszünk, hogy változatos helyszíneink között mindenki megtalálja a számára tökéletes születésnapi buli helyszínt Budapesten!


Ahány ember, annyi szokás. Ez az örök érvényű igazság természetesen a születésnapi bulik szervezésére is igaz, hiszen vannak, akik a szolid, visszafogott, családi körben eltöltött születésnapi vacsorákat kedvelik – míg mások egy fergeteges születésnapi buli keretein belül kívánják megünnepelni, hogy ismét eltelt egy év.

 

Mindegy, hogy mely kategóriában gondolkodik a fentiek közül – egy biztos: a tökéletes helyszín kiválasztása rendkívül fontos feladat a tökéletes születésnapi bulihoz. Változatos stílusú, elrendezésű és kínálatú éttermeink között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő helyszínt – ahol nem kell kompromisszumot kötnie!

 

Születésnapi buli Budapesten - válassza ki a tökéletes helyszínt a party-hoz, vagy akár a családi vacsorához!

Legyen szó akár a bűvös 18 betöltéséről, akár a negyed évszázadba lépésről vagy éppen a mérföldkövet jelentő 50-ről – ha a születésnapi buli Budapesten kerül megrendezésre, a Zsidai Csoport éttermei között számos remek hely között válogathat. Mi szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy a megálmodott születésnapi buli Budapesten a lehető legtökéletesebben sikerüljön – hiszen nagy megtiszteltetést jelent egy ilyen bensőséges eseményt megszervezni. Kollégáink kreatívan és nagyfokú szakmai háttérrel segítik a születésnapok, családi események szervezését, Önnek mindössze annyi dolga van, hogy ajánlatot kér az alábbi form kitöltésével, és elmondja nekünk, mire vágyik rendezvényével kapcsolatban!

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten

 

Ha az ajánlatkérés előtt azonban szeretne tájékozódni, engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk a Zsidai Csoport legjobb éttermeit, amelyek tökéletes otthont adhatnak az Ön, vagy barátai, szerettei születésnapi bulijának.

 

 

Jamie’s Italian – Meglepetés születésnapi buli Budapesten olasz módra

Tökéletes lehet a meglepetés születésnapi buli Budapesten az utánozhatatlan és különleges hangulatú Jamie’s Italian étteremben. Az étterem mindamellett, hogy fantasztikusan néz ki, még ráadásul Budapest egyik legszebb helyén is kapott otthont, méghozzá a Budai Várban, pár lépésre a Mátyás templomtól.

 

Az egyedi kialakítás mellé párosul csodálatos ételkínálatunk is amelynél az olaszos ízeket magas minőségű, ellenőrzött, természetes alapanyagokból állítunk elő.

 

Az étterem külön, privát dining room-mal  (amely 27 fő befogadására alkalmas), és terasszal is rendelkezik – így szabadtéri ünneplésre is lehetőségük van, a privát terem pedig akár zártkörűsíthető is – így nem kell tartaniuk attól, hogy a többi vendég megzavarja a születésnapi bulit. A laza hangulatú, valódi olasz életérzést biztosító hely tökéletes választás egy igazi fiatalos, kötetlen születésnapi bulira Budapesten!

 

A helyszín részleteiről, befogadóképességéről ide kattintva tájékozódhat: Jamie’s Italian rendezvényhelyszín.

 

 

Pierrot – kifinomult születésnapi buli Budapesten

A PIerrot romantikus hangulata, történelmi jellege és eleganciája, valamint szeparálható elrendezése (kerthelyiség, 1. terem, hátsó terem, kapualj) rendkívüli rendezvényhelyszínné teszi az éttermet.

 

Amennyiben egy elegáns hangulatú, ünnepélyes születésnapi buli szervezésében gondolkodik – akár kis vagy nagy létszámban is – szívből ajánjuk ezt a helyszínünket, amely igény esetén akár teljesen zártkörűsíthető, és exkluzív használatra is alkalmas.

 

Az étkeztetést tekintve a Pierrot további nagyszerű lehetőségeket tartogat születésnapi bulijára Budapesten, hiszen igény szerint nem csak a la carte, de akár kanapés fogadás vagy finger food is kérhető megegyezés szerint!

 

A Pierrot étteremről mint rendezvényhelyszínről, további részleteket tekinthet meg itt: Pierrot rendezvényhelyszín.

 

 

21 A Magyar Vendéglő – a modern, magyar születésnapi buli Budapesten

A Zsidai Csoport egyik leghíresebb magyar étterme, a 21 modern hangulatával, 21. századi magyar konyhájával és különleges atmoszférájával szintén tökéletes választás, ha születésnapi bulit szervez Budapesten.

 

Az étteremben lehetőség van kizárólagos teremhasználatot kérni – a terasz pedig a szabadtéri rendezvények kedvelői számára nyújt kecsegtető ajánlatot. Kiváló választás ez a helyszín születésnapi bulik szervezésére, amennyiben egy kötetlen hangulatú, mégis exkluzív eseményt szeretne ültetett vacsora, vagy állófogadás keretein belül!

 

A 21 Magyar Vendéglőről mint rendezvényhelyszínről itt talál bővebb információkat, képeket: 21 A Magyar Vendéglő rendezvényhelyszín

 

 

Pest-Buda Bistro – a családias hangulatú születésnapi bulik otthona

Azok számára, akiknek a születésnapi buli a családról, a meghitt hangulatról és a házias ízekről szól, a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk. A nagymama konyhájának ízvilágát felelevenítő ételeink, az otthonos hangulat visszarepít az időben és a születésnapi buli éppen olyan lesz, mint gyermekkorunkban volt: forró házias húslevessel, szűk családi körben.

 

A Pest-Buda Bistro a csendes, otthonos hangulatú születésnapi bulik tökéletes helyszíne Budapesten: az étterem zártkörűsítve vagy asztalfoglalás útján is igénybe vehető, a Hess András téren lévő terasz pedig tökéletes kikapcsolódást nyújt egy frissítő mellett a születésnapi vacsora után.

 

A helyszínről további részleteket ide kattintva olvashat: Pest-Buda Bistro mint rendezvényhelyszín.

 

 

Spíler Shanghai – a fergetes, fiatalos születésnapi bulik helyszíne

Ha igazán különleges fiatalos helyet keres a nagy nap alkalmából, olyat, melynek hangulatához és stílusához semmi nem fogható, akkor a közkedvelt Gozsdu udvarban, a belvárosi forgatag egyik legizgalmasabb helyén ajánljuk figyelmébe a Spíler Shanghai Secret Barját, ahol felejthetetlen lehet a születésnapi buli Budapesten.

 

Különterme tökéletesen alkalmas a születésnapi ünneplésre, ráadásul folytatódhat akár hajnaig is a buli. Kifejezetten fiatalok számára ajánljuk, hangulatában és felszereltségében is alkalmas ugyanis a helyszín egy fergeteges bulira!

 

További részleteket ide kattintva olvashat: Spíler Shanghai rendezvényhelyszín.
 
X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten