Születésnapi rendezvényhelyszínek Budapesten – éttermek és különtermek szülinapi meglepetés vacsorákra!

Születésnapi rendezvényhelyszínek Budapesten – éttermek és különtermek szülinapi meglepetés vacsorákra!

Ha ✅születésnapi rendezvényt✅ szervez barátjának, szerettének, és szeretné az ünnepi vacsorát egy különleges helyszínen elkölteni, ismerje meg éttermeinket és bérelhető termeinket! Változatos stílusú szülinapi rendezvényhelyszíneink között minden bizonnyal megtalálja a tökéleteset.

A születésnap fontos mérföldkő lehet az ember életében, és pláne emlékezetes – ha a szerettek és barátok születésnapi rendezvényt, meglepetés vacsorát is szerveznek. A Budai Várban lévő éttermeink változatos hangulata, akár bérelhető termei tökéletes hátteret biztosítanak egy ilyen eseménynek, ha csendesebb, kellemes hangulatú rendezvényre készül – cukrászműhelyünkből pedig az ünnepi tortát is megrendelheti. 

Amennyiben inkább fiatalos, vidám és bulis helyet keres, kérem ezen az oldalon tájékozódjon: születésnapi buli helyszíneink. Ha viszont étteremben, akár zártkörűen ünnepelnék a fordulót, az alábbi form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérhet – vagy ismerje meg a lentebbi leírásunkból szülinapi éttermeinket! 


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Jamie Oliver’s Italian – Születésnapi rendezvényhelyszín Budapesten, olaszos stílusban

Tökéletes lehet a meglepetés születésnapi rendezvény Budapesten az utánozhatatlan és különleges hangulatú Jamie Oliver’s Italian étteremben. Az étterem mindamellett, hogy fantasztikusan néz ki, még ráadásul Budapest egyik legszebb helyén is kapott otthont, méghozzá a Budai Várban, pár lépésre a Mátyás templomtól.

 

Az egyedi kialakítás mellé párosul csodálatos ételkínálatunk is, amelynél az olaszos ízeket magas minőségű, ellenőrzött, természetes alapanyagokból állítunk elő.

 

Az étterem külön, Privát Dining Room-mal  (amely 27 fő befogadására alkalmas), és terasszal is rendelkezik – így szabadtéri ünneplésre is lehetőségük van, a privát terem pedig akár zártkörűsíthető is – így nem kell tartaniuk attól, hogy a többi vendég megzavarja a születésnapi rendezvényt. A laza hangulatú, valódi olasz életérzést biztosító hely tökéletes választás egy igazi fiatalos, kötetlen hangulatú születésnapi rendezvényre Budapesten!

 

A helyszín részleteiről, befogadóképességéről ide kattintva tájékozódhat: Jamie Oliver’s Italian rendezvényhelyszín.

 

Pierrot – kifinomult születésnapi rendezvény Budapesten

A Pierrot romantikus hangulata, történelmi jellege és eleganciája, valamint szeparálható elrendezése (kerthelyiség, 1. terem, hátsó terem, kapualj) rendkívüli rendezvényhelyszínné teszi az éttermet.
 
Amennyiben egy elegáns hangulatú, ünnepélyes születésnapi rendezvény szervezésében gondolkodik – akár kis vagy nagy létszámban is – szívből ajánljuk ezt a helyszínünket, amely igény esetén akár teljesen, akár részben is zártkörűsíthető, és exkluzív használatra is alkalmas.
 
Az étkeztetést tekintve a Pierrot további nagyszerű lehetőségeket tartogat születésnapi bulijára Budapesten, hiszen igény szerint nem csak a la carte, de akár kanapés fogadás vagy finger food is kérhető megegyezés szerint a születésnapi rendezvényre!
 
A Pierrot étteremről mint születésnapi rendezvényhelyszínről, további részleteket tekinthet meg itt: Pierrot rendezvényhelyszín.

 

21 A Magyar Vendéglő – a modern, magyar születésnapi rendezvényhelyszín Budapesten

A Zsidai Csoport egyik leghíresebb magyar étterme, a 21 modern hangulatával, 21. századi magyar konyhájával és különleges atmoszférájával szintén tökéletes választás, ha születésnapi rendezvényt szervez Budapesten.


 
Az étteremben lehetőség van kizárólagos teremhasználatot kérni – a terasz pedig a szabadtéri rendezvények kedvelői számára nyújt kecsegtető ajánlatot. Kiváló választás ez a helyszín születésnapi rendezvények szervezésére, amennyiben egy kötetlen hangulatú, mégis exkluzív eseményt szeretne ültetett vacsora, vagy állófogadáskeretein belül!


 
A 21 Magyar Vendéglőről mint rendezvényhelyszínről itt talál bővebb információkat, képeket: 21 A Magyar Vendéglő rendezvényhelyszín
 

Pest-Buda Bistro – a családias hangulatú születésnapi rendezvényhelyszín Budapesten

Azok számára, akiknek a születésnapi rendezvény a családról, a meghitt hangulatról és a házias ízekről szól, a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk. A nagymama konyhájának ízvilágát felelevenítő ételeink, az otthonos hangulat visszarepít az időben és a születésnapi rendezvény éppen olyan lesz, mint gyermekkorunkban volt: forró házias húslevessel, családi körben, meghitt hangulatban ünnepelhetnek.


 
A Pest-Buda Bistro a csendes, otthonos hangulatú születésnapi bulik tökéletes helyszíne Budapesten: az étterem zártkörűsítve vagy asztalfoglalás útján is igénybe vehető, a Hess András téren lévő terasz pedig tökéletes kikapcsolódást nyújt egy frissítő mellett a születésnapi vacsora után.


 
A helyszínről további részleteket ide kattintva olvashat: Pest-Buda Bistro mint rendezvényhelyszín.

 

 

Születésnapi rendezvény otthon? A legjobb fogásokról így sem kell lemondania!

Azzal sincs semmi probléma, ha a születésnapi rendezvényt otthonában szeretné megtartani. Persze, egy ilyen esemény nem kis előkészületet igényel: sütni főzni, tálalni és takarítani együtt kimerítő feladat. A főzés terhét levesszük a válláról! A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül éttermi minőségű ételeket szállítunk otthonába 95%-os készültségben, amelyet pár perc alatt befejezhet – ráadásul az éttermi ár töredékéért. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner