Legyen felejthetetlen az ünneplés: születésnapi vacsora Budapesten, különleges helyszínen

Legyen felejthetetlen az ünneplés: születésnapi vacsora Budapesten, különleges helyszínen

Szeretné meglepni egyik barátját, vagy épp szerettét születésnapja alkalmából egy ✅meglepetés vacsorával✅ Budapesten? Engedje meg, hogy bemutassuk a legjobb születésnapi vacsora helyszíneinket Budapesten: éttermek és rendezvénytermek széles választékban, több stílusban!

A legszebb ajándék mindig az együtt átélt élmény! Igaz ez minden fontos eseményre, és az élet minden pillanatára is – a születésnap pedig tökéletes apropo arra, hogy meglepje szeretteit, barátait. Ha idén nem csak egy tárgyat, de közös élményt ajándékozna ismerőse számára, egy meglepetés születésnapi vacsora Budapesten tökéletes választás. A felejthetetlen ünnepléshez a szeretteink, barátaink jelenléte elengedhetetlen, de egy szuper helyszín sem árt – amiben mi tudunk segíteni. Ismerje meg változatos rendezvényhelyszíneinket, és szervezzen egy felejthetetlen születésnapi vacsorát Budapesten, baráti vagy akár családi körben!

 

Amennyiben a születésnapi vacsora Budapesten kerül megrendezésre, nincs is olyan nehéz dolgunk a tökéletes helyszín keresésekor, hiszen számos lehetőség áll a rendelkezésünkre gyönyörű fővárosunkban. Tudjuk azonban, hogy egy tökéletes születésnap mindenkinek mást jelent. Vannak, akik szűk családi körben szeretik megünnepelni az ehhez hasonló eseményeket, de persze akadnak olyanok is, akik minden barátjukkal megosztanák a boldog pillanatokat.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tisztában vagyunk azzal, hogy az igények a tökéletes helyszínnel kapcsolatban változnak, így a születésnapi vacsora szervezőjének több helyszínnel is készülünk. Az alábbi form kitöltésével a rendezvényszervezésben jártas munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, és garantáltan megtalálják a születésnapi vacsora stílusához leginkább passzoló helyszínt! Azonban, ha szeretne egy képet kapni arról, hogy milyen különleges helyszíneket kínálunk vendégeink számára, olvasson tovább, hiszen részletesebben is bemutatunk egy-egy helyszínt, ami alkalmas a születésnapi vacsorára!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Születésnapi vacsora Budapesten, egy elegáns helyszínen, a Pierrot étteremben

Az olyan fontos esemény, mint a születésnap, megérdemel egy elegáns helyszínt, ahol az ünnepelt igazán különlegesnek érezheti magát. A születésnapi vacsora Budapesten garantáltan felejthetetlen lesz az ünnepelt és a vendégek számára is, ha a Pierrot étteremben kerül megrendezésre. 

 

A Pierrot az egyik legnépszerűbb helyszínünkként tartjuk számon, hiszen az étterembe lépve varázslatos enteriőr várja a vendégeket, ami a születésnapi vacsora résztvevőit garantáltan lenyűgözi. A kifinomult, de barátságos étterem a Budai Várban található, egy festői környezetben. Az étteremben lehetőség van kizárólagos teremhasználatra, valamint a kerthelyiség bérlésére is. A válogatott borok, a minőségi alapanyagokból készült gasztronómiai különlegességek megkoronázzák a születésnapi vacsorát Budapesten.

 

Ismerje meg jobban a Pierrot étteremben rejlő lehetőségeket ide kattintva!

 

Különleges születésnapi vacsora Budapesten, igazi magyaros ízekkel a 21 Magyar Vendéglőben

Amennyiben a születésnapi vacsora Budapesten egy kötetlenebb hangulatú helyszínen kerülne megrendezésre, a 21 Magyar Vendéglő a legjobb választás.

 

Mivel az étterem jól alakítható, rendezvényhelyszínnek is kiváló. Terasszal és belső térrel rendelkezik, összesen 60 fő ültetett fogadására alkalmas, de amennyiben egy zártabb, privát születésnapi vacsorát képzelt el, a teljes helyszín bérlésére is van lehetőség.

Ismerje meg a 21 Magyar Vendéglőben rejlő lehetőségeket ide kattintva!

 

Egy igazi olaszos hangulatú születésnapi vacsora Budapesten, a Jamie Oliver’s Italian étteremben

Jamie Oliver neve egybeforr a gasztronómiával, a sztárséf pedig már Magyarországot is meghódította! Ha a születésnapi vacsora Budapesten, egy olyan helyszínen kerülne megrendezésre, ahol a gasztronómiáé a főszerep, keresve sem találhat jobb helyszínt Jamie Oliver budapesti étterménél. A Jamie Oliver’s Italian egy igazi olasz étterem, tágas, világos belső terekkel, amik jól alakíthatók, így a helyszín egy születésnapi vacsorára is alkalmas.

 

Amennyiben egy kicsit zártabb helyszínen képzelte el a születésnapi vacsorát, a Private Dining Room-ot ajánljuk, ami a Jamie’s Italian étterem privát helyszíne. A privát születésnapi ünneplés eléréséhez érdemes ezt a helyszínt választani, hiszen az étterem többi része nem zártkörűsíthető.

Ismerje meg a Jamie Oliver’ Italian étteremben rejlő lehetőségeket ide kattintva!

 

Laza, fiatalos, pörgős születésnapi vacsora Budapesten, a Gozsdu udvarban, a Spíler Shanghaiban

A Gozsdu udvar Budapest egy olyan része, ahol a felejthetetlen buliké a főszerep. Ha egy olyan helyszínt keres a születésnapi vacsora számára, ahol lehetőség van a vacsora után egy felejthetetlen buli keretein belül ünnepelni, a Spíler Shanghai lesz a legjobb választás.

 

A Spíler Hidden Room-ja és Secret Bar-ja zártközű rendezvényhelyszínként is működik, így egy privát születésnapi bulinak is otthont adhat. A helyszínt kifejezetten olyan társaság számára ajánljuk, akik nem riadnak vissza a hajnalig tartó bulitól!  

Ismerje meg a Spíler Shanghaiban rejlő lehetőségeket ide kattintva!

 

 

Születésnapi vacsora otthon? Levesszük a válláról a főzés terhét!

Ha idén a születésnapi vacsorát otthonában szervezné meg, ebben is tudunk segíteni. Az egész napos főzés helyett fordítsa az időt szeretteire! A Zsidai Home szolgáltatásunkkal otthonába éttermi minőségű ételeket szállítunk 95%-os készültségben, amelyet néhány perc alatt összeálllíthat, és lenyűgözheti vele Vendégeit. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café