Születésnapi vacsora étteremben? Mutatjuk a legjobb helyeket, ha méltóképpen ünnepelnétek!

Születésnapi vacsora étteremben? Mutatjuk a legjobb helyeket, ha méltóképpen ünnepelnétek!

Szerelmednek vagy legjobb barátodnak szerveznél születésnapi vacsorát? Mutatjuk a legjobb születésnapi vacsorahelyszíneket, éttermeinket, ahol méltóképpen ünnepelhettek!

A születésnapi vacsora étteremben történő megtartása sok esetben jó ötlet. Hogy az esemény és az ünnepség különlegesebb legyen, hogy ez a nap tényleg más legyen mint a többi, érdemes egy kicsit messzebb merészkedni az otthonunktól, és egy méltó helyszínen megtartani azt. Éttermeink és rendezvénytermeink között számos olyan bérelhető helyszínt találtok ahol erre van lehetőségeteket! A kérdés már csak az, hogy milyen stílusú születésnapi vacsorát szeretnétek tartani? Az alábbiakban röviden bemutatjuk a legnépszerűbb helyszíneinket stílusok szerint, hogy könnyebb legyen a választás! 

Családias, meghitt hangulatú születésnapi vacsora étteremben: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha a családdal, rokonokkal szeretnétek együtt ünnepelni és ehhez egy meghitt hangulatú születésnapi vacsorát szerveznétek egy étteremben, a Pest-Buda Bistro kiváló választást biztosít. A Budai Várnegyed páratlan szépségű utcáin elhelyezkedő éttermünk a nagymama konyhájának házias ízvilágát eleveníti meg, és az ehhez passzoló otthonos hangulat is garantált – így akár nosztalgikus élményben is lehet részetek. 


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t IDE kattintva, és tartsd meg a születésnapi vacsorát étteremben! 

 

Vagány, bulis születésnapi vacsora étteremben: a Spíler Budában

Ha a csajokkal vagy a srácokkal, haverokkal ülnétek be valahova egy születésnapi vacsorára, ahol igazán sztárnak érezhetitek magatokat, a Spíler Buda vár szeretettel a MOM Parknál! A csillogás, a rock itt adott – már csak Ti kelletek egy felejthetetlen születésnapi vacsorához! Az étteremben kiváló húsokkal, szuper salátákkal és íncsiklandó koktélokkal, kézműves sörökkel várunk Titeket.


Ismerd meg a Spíler Budát IDE kattintva, és tartsd meg a születésnapi vacsorát étteremben! 

 

Vagány, zártkörű születésnapi vacsora étteremben: a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Ha a születésnapi vacsora alkalmával vágytok a Spílerek ikonikus hangulatára, de szeretnétek együtt, zárt körűen ünnepelni a többi vendég jelenléte nélkül, a Spíler Shanghai Secret Bar-t éppen Nektek találtuk ki. Ez a szülinapi helyszínünk nem is igazán étterem, bár korábban az volt: ma már kifejezetten rendezvényhelyszínként szolgálja ki a bulizni vágyó fiatalokat, a szülinaposokat, és bárkit, aki szeretne egy teljesen zártkörű eseményt tartani nálunk. 


Ismerd meg a Spíler Shanghai Secret Bar-t IDE kattintva, és tartsd meg a születésnapi vacsorát étteremben! 

 

Elegáns, kifinomult születésnapi vacsora étteremben: a Pierrot-ban

Ha pedig a bulizás helyett inkább egy kifinomult születésnapi vacsorát tartanátok, a Pierrot étterem eleganciájával biztosan lenyűgözöd majd az ünnepeltet. A lezseren elegáns étteremben kényelmesen érezhetitek magatokat, mégsem kell lemondanotok az est fényét szolgáltató hangulatról, amelyet a zárt kerthelyiségünk, fine dining fogásaink, és a legjobb borok szolgáltatnak. 


Ismerd meg a Pierrot-t IDE kattintva, és tartsd meg a születésnapi vacsorát étteremben! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café