Rendezvény ajánlatkérés

Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit szervezned!

Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit szervezned!

Szülinapi bulit szerveznél Budapesten? Egy tökéletes helyszín megkoronázza az eseményt, ráadásul az ünnepeltet is lenyűgözheted vele! Mutatjuk a legjobb szülinapi buli helyeinket.

A szülinap minden ember életében évről évre az a nap, ami csak róla szól: összegyűlnek a barátok, a rokonok és szeretteink, akikkel együtt ünnepelhetjük meg, hogy ismét eltelt egy év. Az ilyen fordulók különleges alkalmak, és nagyon fontos, hogy méltóképp emlékezzünk meg róluk: már pedig mi lehet emlékezetesebb, mint egy meglepetés szülinap Budapesten, egy szuper helyen, szuper emberekkel és programokkal? 

Ha még nem találtad meg a tökéletes helyszínt a meglepetés szülinapi buli számára Budapesten, kérd ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, vagy ismerd meg legjobb szülinapi helyszíneinket az alábbi leírásból!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy vagány, bulis eseményre vágytok: a Spíler Original

Fiatalos szülinapi buliban gondolkodsz? Ha szeretitek a pezsgést, a budapesti belvárosi élet nyüzsgő forgatagát, akkor nincs is jobb helyszín a Gozsdu udvarban található Spíler Original-nál. Ez az éttermünk egy igazi vagány hely: a legmenőbb emberek, a legjobb koktélok, és a minőségi, lenyűgöző street food kínálat tökéletes helyet szolgáltat a meglepetés szülinapi bulinak Budapesten – a főváros legmenőbb szórakozó negyedében!


Kattints IDE, és ismerd meg jobban a Spíler Original-t mint szülinapi buli helyet Budapesten

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy féktelen, zártkörű esemény van tervben: Spíler Shanghai

Persze van az úgy, hogy a meghívottak népes tábora és a meglepetés szülinapi buli hangulata megköveteli, hogy magatok lehessetek, más vendégektől távol. A Spíler Shanghai szintén a Gozsdu udvarban – a Spíler Original-lal szemben – vár Titeket! Ez a szülinapi buli helyszínünk zártkörűsíthető, így biztosan senki nem fogja megzavarni a tortavágást vagy a koccintást, ráadásul akár DJ-vel is kedveskedhettek az ünnepeltnek.

 

Kattints IDE, és fedezd  fel a Spíler Shanghai hangulatát mint szülinapi buli helyet Budapesten!

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy hangulatos, vidám koktélozást terveztek: Spíler Buda

Ha az ütős shot-ok helyett inkább a fancy koktélok, a lenyűgöző steak ételek és az igazi „sztár-hangulat” a befutó nálatok, a budai hegység lábainál található Spíler Buda szeretettel vár! A MOM Park bejáratánál lévő éttermünk igazi ezer-arcú hely: napközben menő étterem, éjszaka pedig az egyik legjobb bár a városban, ahova csak a legmenőbb pasik és a legjobb csajok járnak. Itt egy kicsit Rock-sztárnak érezheti magát az ünnepelt, de ne félj, Nektek sem lesz okotok panaszra!

 

Kattints IDE, és ismerd meg a Spíler Budát mint szülinapi buli helyszínt Budapesten!

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy kellemes vacsorával lepnéd meg az ünnepeltet: Jamie’s Italian

Ha a kissé vadabb és hangosabb ünnepelés helyett inkább egy visszafogottabb, mégis vidám és nevetéstől hangos szülinapi bulit szerveznél Budapesten, a Jamie’s Italian vár szeretettel Titeket a Budai Várnegyedben. Olasz hangulatú éttermünkben a legjobb ételek garantáltak, ráadásul elkülöníthető különtermünkben akár kisebb létszámú szülinapi bulikat is rendezhettek, zártkörűen!

 

Kattints IDE, és fedezd fel a Jamie’s Italian-t mint szülinapi buli helyet Budapesten!

 

Szülinapi buli Budapesten, családi körben, finom ételekkel: Pest-Buda Bistro

Persze az ember nem csak a barátaival szeret ünnepelni… a családi események, a szűkebb vagy tágabb családi kör meginvitálása éppúgy fontos esemény lehet egy-egy szülinapi buli alkalmával. Ha Ti inkább egy családi körben eltöltött meghitt, csendes szülinapi vacsorát tartanátok, a Pest-Buda Bistro hangulata le fog nyűgözni a Budai Várnegyedben! A nagymama főztjének házias ízvilágát mi garantáljuk, a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

 

Kattints IDE, és ismerd meg a családias hangulatú Pest-Buda Bistro-t mint szülinapi buli helyet Budapesten.

 

 Kapcsolódó

Legénybúcsú helyszínek

Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Íme egy újabb fordulópont a haveri társaságban… A haverod feleségül veszi kedvesét! Gratulálj neki méltóképpen, és persze szervezd meg élete legnagyobb buliját még legényéveiben utoljára! Ne aggódj, mindenben segítünk – de először is meg kell találnod a legjobb legénybúcsú helyszínt, ami tökéletes hátteret biztosít majd az estéhez. 

Tovább
Lánybúcsú helyszínek

Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Minden nő számára különleges alkalom, amikor életük Nagy Napjához közelítenek. A hagyomány szerint ilyenkor összegyűlnek a barátnők, esetleg a kedvenc családtagok, és egy szuper emlékezetes buli alkalmával búcsúztatják el a leányéveket! Megannyi szokás és hagyomány, lánybúcsús játékok kerülnek ilyenkor előtérbe – de egy biztos: a megfelelő lánybúcsú helyszín elengedhetetlen, hogy valóban felhőtlenül érezhessétek magatokat. 

Tovább
Étterem szülinapra

Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

Akár kerek szülinapról van szó, akár csak idén máshogy ünnepelnétek a családdal vagy éppen a barátokkal, egy étterem szülinapra mindig kiváló ötletnek bizonyul. Szervezheti az ünnepelt is, de még jobb, ha egy meglepetés party-val készültök számára egy kiváló étteremben vagy rendezvényhelyszínen, ahol csak a Tiétek a főszerep! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb éttermeinket szülinapi ünneplésekre – a családias hangulatú helytől a szuper party-helyekig. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria