Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit szervezned!

Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit szervezned!

Szülinapi bulit szerveznél Budapesten? Egy tökéletes helyszín megkoronázza az eseményt, ráadásul az ünnepeltet is lenyűgözheted vele! Mutatjuk a legjobb szülinapi buli helyeinket.

A szülinap minden ember életében évről évre az a nap, ami csak róla szól: összegyűlnek a barátok, a rokonok és szeretteink, akikkel együtt ünnepelhetjük meg, hogy ismét eltelt egy év. Az ilyen fordulók különleges alkalmak, és nagyon fontos, hogy méltóképp emlékezzünk meg róluk: már pedig mi lehet emlékezetesebb, mint egy meglepetés szülinap Budapesten, egy szuper helyen, szuper emberekkel és programokkal? 

Ha még nem találtad meg a tökéletes helyszínt a meglepetés szülinapi buli számára Budapesten, kérd ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, vagy ismerd meg legjobb szülinapi helyszíneinket az alábbi leírásból!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy vagány, bulis eseményre vágytok: a Spíler Original

Fiatalos szülinapi buliban gondolkodsz? Ha szeretitek a pezsgést, a budapesti belvárosi élet nyüzsgő forgatagát, akkor nincs is jobb helyszín a Gozsdu udvarban található Spíler Original-nál. Ez az éttermünk egy igazi vagány hely: a legmenőbb emberek, a legjobb koktélok, és a minőségi, lenyűgöző street food kínálat tökéletes helyet szolgáltat a meglepetés szülinapi bulinak Budapesten – a főváros legmenőbb szórakozó negyedében!


Kattints IDE, és ismerd meg jobban a Spíler Original-t mint szülinapi buli helyet Budapesten

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy féktelen, zártkörű esemény van tervben: Spíler Shanghai

Persze van az úgy, hogy a meghívottak népes tábora és a meglepetés szülinapi buli hangulata megköveteli, hogy magatok lehessetek, más vendégektől távol. A Spíler Shanghai szintén a Gozsdu udvarban – a Spíler Original-lal szemben – vár Titeket! Ez a szülinapi buli helyszínünk zártkörűsíthető, így biztosan senki nem fogja megzavarni a tortavágást vagy a koccintást, ráadásul akár DJ-vel is kedveskedhettek az ünnepeltnek.

 

Kattints IDE, és fedezd  fel a Spíler Shanghai hangulatát mint szülinapi buli helyet Budapesten!

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy hangulatos, vidám koktélozást terveztek: Spíler Buda

Ha az ütős shot-ok helyett inkább a fancy koktélok, a lenyűgöző steak ételek és az igazi „sztár-hangulat” a befutó nálatok, a budai hegység lábainál található Spíler Buda szeretettel vár! A MOM Park bejáratánál lévő éttermünk igazi ezer-arcú hely: napközben menő étterem, éjszaka pedig az egyik legjobb bár a városban, ahova csak a legmenőbb pasik és a legjobb csajok járnak. Itt egy kicsit Rock-sztárnak érezheti magát az ünnepelt, de ne félj, Nektek sem lesz okotok panaszra!

 

Kattints IDE, és ismerd meg a Spíler Budát mint szülinapi buli helyszínt Budapesten!

 

Szülinapi buli Budapesten, ha egy kellemes vacsorával lepnéd meg az ünnepeltet: Jamie’s Italian

Ha a kissé vadabb és hangosabb ünnepelés helyett inkább egy visszafogottabb, mégis vidám és nevetéstől hangos szülinapi bulit szerveznél Budapesten, a Jamie’s Italian vár szeretettel Titeket a Budai Várnegyedben. Olasz hangulatú éttermünkben a legjobb ételek garantáltak, ráadásul elkülöníthető különtermünkben akár kisebb létszámú szülinapi bulikat is rendezhettek, zártkörűen!

 

Kattints IDE, és fedezd fel a Jamie’s Italian-t mint szülinapi buli helyet Budapesten!

 

Szülinapi buli Budapesten, családi körben, finom ételekkel: Pest-Buda Bistro

Persze az ember nem csak a barátaival szeret ünnepelni… a családi események, a szűkebb vagy tágabb családi kör meginvitálása éppúgy fontos esemény lehet egy-egy szülinapi buli alkalmával. Ha Ti inkább egy családi körben eltöltött meghitt, csendes szülinapi vacsorát tartanátok, a Pest-Buda Bistro hangulata le fog nyűgözni a Budai Várnegyedben! A nagymama főztjének házias ízvilágát mi garantáljuk, a jó hangulat pedig csak rajtatok múlik!

 

Kattints IDE, és ismerd meg a családias hangulatú Pest-Buda Bistro-t mint szülinapi buli helyet Budapesten.

 

 KapcsolódóSzületésnap étterem

Születésnap étterem Budapesten: itt érdemes ünnepelnetek!

Legyen az a nap tényleg más, mint a többi! Lepd meg rokonod, barátod, szerelmed születésnapja alkalmából egy kellemes meglepetés ebéddel vagy vacsorával, vagy csapjatok bulit haverotok szülinapjára a belváros legmenőbb helyein! Mutatjuk, milyen éttermekkel és rendezvényhelyszínekkel tudtok tervezni, legyen szó bármilyen stílusú ünneplésről! 

Tovább
Étterem születésnapra

Étterem születésnapra: mutatjuk, hol érdemes ünnepelni!

Közeledik barátnőd, barátod vagy rokonod születésnapja, és szeretnéd meglepni valami emlékezetessel? Egy meglepetés összejövetel, vagy egy romantikus vacsora mindig jó választás! Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapra stílusok szerint, hogy könnyebb legyen a választás! 

Tovább
Étterem szülinapra

Étterem szülinapra? Mutatjuk, hol érdemes születésnapi party-t szervezni!

Étterem szülinapra, egy meglepetés bulira vagy akár csak egy kellemes ünnepi vacsorára? Budapest éttermei közül nehéz a legjobbat kiválasztani – de most segítünk: hangulat és stílus alapján kategorizáltuk legnépszerűbb szülinapi éttermeinket, ahol méltóképpen ünnepelhettek a családdal, bulizhattok a barátokkal, vagy romantikázhattok akár kettesben is ezen alkalommal! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café