Rendezvény ajánlatkérés

Szülinapi helyszínek gyerekeknek: mutatjuk a legjobb helyeket!

Szülinapi helyszínek gyerekeknek: mutatjuk a legjobb helyeket!

Egy emlékezetes szülinapi zsúrnál nincs jobb ajándék! De mégis milyen szülinapi helyszínt válasszon a gyerekeknek? Mutatunk néhány szuper rendezvénytermet, éttermet és helyszínt!

Egy gyerekeknek szervezett szülinapi buli, gyerekzsúr felejthetetlen élményt adhat a gyerek számára. Egy esemény, melynek középpontjában ő áll, és ahol mindenki érte van: csupa játék, csupa szórakozás, torta és ajándékok… kell ennél több a tökéletes születésnaphoz? 

Persze a szervezés nem egyszerű, pláne, ha nem szeretné, hogy a szülinapi helyszín otthonában foglaljon helyet… A legtöbb embernek erre nem is feltétlen alkalmas az otthona: a megfelelően nagy tér elengedhetetlen, a szükséges party kellékek megvásárlása pedig igen költséges lehet – arról nem is beszélve, hogy mennyi munkát igényel a lakás felkészítése az eseményre… és az esemény után, az életre. 

 

Hiszen egy gyerekeknek tartott szülinapi zsúr bizony kuplerájjal jár. Ha szeretné idén, hogy a szülinapi helyszín ne otthonában legyen, mutatunk néhány nagyszerű megoldást Budapesten – hiszen mi fel vagyunk készülve a legfantasztikusabb zsúrokra is!  Személyre szabott ajánlatért nincs más dolga, mint az alábbi formot kitöltve felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal – akik segítenek majd megtalálni a legjobb szülinapi helyszínt gyerekeknek. 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

SpílerBuda | szülinapi helyszín gyerekeknek, a Budai-hegység lábainál

A Spíler Buda éttermünk ezer arca lehetővé teszi, hogy szinte minden rendezvénynek otthont adhasson – és ebből a szülinapi zsúrok, gyerekeknek szervezett születésnapi party-k sem kivételek. 
A könnyű megközelítés, az étterem tágas és jól variálható belső tere lehetővé teszi, hogy a buda-környékén lakók számára tökéletes szülinapi helyszínné alakítsuk át az éttermet! 

 

Fedezze fel a Spíler Budát és lehetőségeit ide kattintva: szülinapi helyszín gyerekeknek

 

Jamie Oliver’s Pizzeria | szülinapi helyszín gyerekeknek a Gozsdu udvarban

A  Gozsdu udvar szintén egy ezer-arcú helyszín. Éjszaka ugyan átveszik a hatalmat a fiatalok és a bulik, napközben és délután azonban egy igazi, élményekkel teli központ, amely szülinapi helyszínként is kiváló lehet – főleg, ha a megfelelő éttermet választják.


A Jamie Oliver’s Pizzeriában pontosan tudjuk, hogy mire van szükségük a gyerekeknek: számukra külön ételkínálattal készülünk, és természetesen ha úgy kívánja, szülinapi helyszínné is átalakíthatjuk az éttermet.

 

Tudjon meg többet a Jamie Oliver’s Pizzeriáról mint szülinapi helyszínről gyerekeknek IDE kattintva! 

 

Mire fontos ügyelni a szülinapi buli szervezésekor? 

Ha gyerekeknek szeretne szülinapi bulit szervezni, az kissé más pálya mintha a barátját, barátnőjét lepné meg egy nagyszerű rendezvénnyel – ám a főbb szempontok így is hasonlóak.

 

A szülinapi buli létszáma

Természetesen a létszám kalkulálásakor azt is figyelembe kell vennünk, hogy a szülinapi bulira a szülők is meghívásra kerülnek-e. A gyerekek létszámától függően érdemes lehet több felnőttel tervezni, de ha nem szeretne minden szülőt vendégül látni, azzal sincs probléma! Egy azonban mindenképp fontos: nagyjából meg kell tudni saccolni a vendégek létszámát a szülinapi helyszín lefoglalása előtt. 

 

A szülinapi helyszín kiválasztása

A fentiekben erről már ejtettünk néhány szót. A szülinapi buli megrendezésre kerülhet otthon is, de ha van rá lehetősége érdemes lehet kiszervezni ezt a party-t. Ha mégis úgy dönt, hogy otthonában látja vendégül a kicsi barátait, érdemes rá alaposan felkészülni: törékeny, féltett dolgokat elpakolni, szőnyegeket felszedni! A szabályokat pedig érdemes előre tisztázni, hiszen több gyerekkel egyszerre betartani ezeket igazi kihívás lehet.

 

A szülinapi programok

Amikor akár több 10 gyermek egy helyre kerül, könnyen elszabadulhatnak a dolgok… Éppen ezért érdemes minél több programot szervezni, amivel lekötheti a gyermek energiáit. Természetesen az sem jó, ha a szülinapi buli percre pontosan beosztásra kerül – ez frusztráló lehet a gyerekek számára, és betartani sem egyszerű… Minden esetre mindig legyen a tarsolyában néhány újabb ötlet, ha kezdene elharapódzni a helyzet! 

 

A szülinapi ajándékok

Mit hozzanak a többiek? Mikor kerüljenek kibontásra az ajándékok? Érdemes a szervezéskor ezeket is előre megtervezni. Ha nagyobb létszámra készülnek, az ajándékok kibontását célszerű lehet az esemény utánra tenni – ilyenkor a legjobb, ha ezeket egy asztalon gyűjtik össze. 

 

A szülinapi étkezés

Egy biztos: a finom falatok, a gyerekeknek is megfelelő ételek kulcsfontosságúak. Attól függően, hogy mikor kerül megrendezésre a szülinapi buli lehet akár egy teljes ebédet is felszolgálni, ám talán a legkényelmesebb azt az uzsonna időre tenni, amikor mindenki jelen tud lenni. Ilyenkor a finom falatok is könnyebben felszolgálhatóak, nincs rá szükség, hogy annyi gyereket egy asztalhoz tereljünk!

 

A szülinapi party időpontja

Az időpont kiválasztása rendkívül fontos szempont. Ne feledje, hogy minden család programjára kihatással lehet választása! A meghívókat 4-6 héttel az esemény előtt érdemes kiküldeni, hogy ők is tudjanak alkalmazkodni. Ügyeljen ezen kívül arra is, hogy a szülinapi buli ne essen ünnepnapra vagy hosszú hétvégére, ugyanis a legtöbb család ilyenkor szívesen utazik el akár vidékre a nagyszülőkhöz, akár csak pihenni egy kicsit. Kapcsolódó

Leánybúcsú helyszínek Budapesten

Leánybúcsú helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket...

Legjobb barátnőd férjhez megy, és tiéd a megtisztelő feladat, hogy megszervezd a lánybúcsút? Fedezd fel a legjobb leánybúcsú helyszíneket Budapesten, és csapjatok egy felejthetetlen, életre szóló bulit mielőtt kimondják a boldogító „IGEN”-t!

Tovább
Születésnapi helyszínek Budán

Születésnapi helyszínek Budán – íme a legjobb helyszínek egy meglepetés...

Barátodnak, szerettednek hamarosan születésnapja lesz? Mi lehet jobb ajándék, mint egy meglepetés party vagy épp vacsora? Adj élményt ajándékba, és fedezd fel születésnapi helyszíneinket Budán a tökéletes est megszervezéséhez! 

Tovább
Rendezvényhelyszínek Budapest

Rendezvényhelyszínek Budapest: mutatjuk a legjobb helyszíneket minden...

Rendezvényhelyszínt keresel Budapesten? Akár privát, akár céges party a cél: változatos stílusú éttermeink és rendezvénytermeink között biztosan megtalálod, amit keresel!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria