Teraszos étterem Budapesten: mutatjuk, hova érdemes kiülni idén nyáron!

Teraszos étterem Budapesten: mutatjuk, hova érdemes kiülni idén nyáron!

A jó idő beköszöntével mindannyian kikívánkozunk a szabadba… és ha ennél is egy jót, vagy csak egy frissítőre vágysz, egy teraszos étterembe a legjobb beülni programként! Mutatjuk a legjobbakat.

Legyen szó akár egy baráti beszélgetésről, akár egy családi összejövetelről vagy egy kettesben elköltött romantikus ebédről vagy vacsoráról, a nyári hónapokban egy teraszos étterem a legjobb választás Budapesten. A szikrázó napsütésben, vagy a lemenő nap aranyló fényében és a friss levegőn minden falat jobban esik, és minden ital frissítőbbnek hat. Ha Ti is éppen egy ilyen eseményre készültök és beülnétek egy teraszos étterembe Budapesten, érdemes megismernetek a legjobb helyeinket a fővárosban! 

Teraszos étterem Budapesten a belvárosban, bulis környezetben | Spíler Original

Ha a belvárosban jártok, és megszomjaztatok vagy ennétek egy jót, a Spíler Original a Gozsdu udvar forgatagában szertettel vár Titeket. A legjobb minőségű alapanyagokból készült street food kínálatunk, ütős koktéljaink és frissítőink a legforróbb napokon is jól esnek, ráadásul a nagyszerű hangulat is garantált! Ez a teraszos éttermünk Budapesten éjszaka ikonikus bárrá változik, ahol a legjobb fej pasik és a legjobb csajok várnak egy fergeteges buliban. 


Kínálatunkért és további információkért kattints IDE. 

 

Teraszos étterem Budapesten a legjobb pizzával | Jamie Oliver’s Pizzeria

Ha a belvárosban egy csendesebb, kevésbé bulis helyet kerestek, ha gyermekkel érkeznétek vagy csupán a pizza iránti rajongásotokat élnétek ki, szintén a Gozsdu udvarban találjátok a Jamie Oliver’s Pizzeriát, ahol zárt, különálló teraszunkon garantált a kikapcsolódás! Teraszos éttermünk nagyszerű ételei a magas minőségű alapanyagoknak köszönhetik fantasztikus ízvilágukat, amely új dimenziót nyit számotokra is a gasztronómia szeretetében.


Kínálatunkért és további információért kattints IDE. 

 

Teraszos étterem Budapesten stílusos köntösben | Baltazár Grill

A Budai Várnegyed sokak által kedvelt célpont a fővárosban, ami nem is csoda. Varázslatos környezet, megannyi látnivaló és programlehetőség vár itt rátok is, ha pedig megéheznétek, megannyi teraszos étterem közül választhattok. A Vár egy csendes kis sarkában a BBQ szerelmesei a Baltazár Grillben gyűlnek össze: teraszos éttermük macskaköves kiülős részén megpihenhettek, miközben a legjobb húsokat, salátákat is megízlelhetitek.


Kínálatunkért és további információért kattint IDE. 

 

Teraszos étterem Budapesten romantikus kerttel | Pierrot

Nem csak a vidám társaságok, programokra éhező családok látogatják sűrűn a Várnegyedet, de a romantikus séták kedvelt helye is ez. Ha elkápráztatnád szerelmed egy igazán elegáns, kifinomult – mégis feszengéstől mentes – éttermi élménnyel, térjetek be hozzánk a Pierrot étterembe néhány finom fogásra! Ez a teraszos éttermünk különleges abból a szempontból, hogy a terasz rész nem az utcára nyílik – varázslatos, zöld zárt kertünkbe ülhettek ki.

Kínálatunkért és további információért kattint IDE. 

 

Teraszos étterem Budapesten olasz ételekkel | Jamie Oliver’s Italian

Jamie Oliver britt sztárséf első magyarországi étterme is elérhető a Várnegyedben! Ha megkóstolnád Jamie világhírű fogásait, a legjobb minőségű, olasz szellemben készült ételeket egy hangulatos kis teraszon Budapesten, látogassatok el a Jamie Oliver’s Italian-ba.


Kínálatunkért és további információért kattint IDE. 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café