Top 5 céges rendezvényhelyszín Budapesten, amit Neked is érdemes megismerni!

Top 5 céges rendezvényhelyszín Budapesten, amit Neked is érdemes megismerni!

Céges rendezvényhelyszínt keresel, ahol együtt ünnepelhettek, ebédelhettek, vagy rendezhettek találkozót? Mutatjuk az 5 legjobb éttermet Budapesten erre az alkalomra!

Céges rendezvényhelyszínre számos okból kifolyólag lehet szükség. Lehet, hogy egy hatalmas céges karácsonyi vacsorát szerveznétek, vagy éppen családi napra keresitek a tökéletes megoldást – de az is lehet, hogy partnertalálkozó alkalmából keresed a megfelelő éttermet. Mindegy, hogy mi az apropo – hiszen egy céges rendezvényhelyszínnél sokkal fontosabb, hogy illeszkedjen az arculatotokhoz, és legyen megfelelő a megszervezett programokhoz! Hogy segítsünk a választásban, összegyűjtöttük a top 5 céges rendezvényhelyszínt Budapesten, tematikus listába foglalva. 

Céges rendezvényhelyszín ünnepélyes keretek között, elegáns környezetben a Pierrot-ban

Céges rendezvényhelyszín

Az olyan céges rendezvények számára, ahol rendkívül fontos a jó megjelenés, a kifinomult környezet, a Pierrot éttermet ajánljuk szeretettel. Ez az éttermünk a Budai Várban található varázslatos környezetben, és igazi elegáns helyet biztosíthat akár egy kellemes üzleti vacsorának, akár egy ünnepélyes évfordulónak, egy-egy nagyobb siker megünneplésének. 


Az étteremben ínycsiklandó nemzetközi fine dining fogásokkal és csodás pezsgőkkel várunk amellett, hogy a lágy zongoraszó tökéletes hangulatot kölcsönöz majd az eseménynek. Kattints IDE, ha többet szeretnél megtudni elegáns céges rendezvényhelyszínünkről! 

 

Céges rendezvényhelyszín egy hatalmas céges bulihoz, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Céges rendezvényhelyszín

Ha az eleganciát másnak hagynátok, és Ti inkább buliznátok egy jót a céges rendezvényen mondjuk karácsony vagy éppen egy születésnap alkalmából, gyertek a Spíler Shanghai Secret Bar-ba! A Gozsdu udvar nyüzsgő forgatagában lévő rendezvénytermünk kifejezetten erre a célra tartjuk fenn, így biztosíthatjuk, hogy ha itt tartjátok a céges rendezvényt, a többi vendég nem fogja megzavarni nyugalmatokat. 


Ismerd meg bulis és vagány céges rendezvényhelyszínünket privát eseményekre IDE kattintva

 

Céges rendezvényhelyszín egy vagány, vidám eseményre a Spíler Budában

Céges rendezvényhelyszín

Ha a vagány környezet elengedhetetlen, de a Ti céges eseményetek nem követel meg egy egész rendezvényhelyszínt, a Spíler Buda lesz a tökéletes választás. Az ikonikus Spíler-életérzés itt is adott, azonban ebben az esetben a Budai hegyek lábainál, a MOM Park bejáratánál gyűlhettek össze. Egy kellemes vacsora, néhány falatka, esetleg egy-két koktél is jöhet? A teraszon vagy a belső téren, mi biztosítjuk, hogy legyen saját asztalotok, kellő privát szférátok! 


Kattints IDE, és ismerd meg vagány céges rendezvényhelyszínünket jobban! 

 

Céges rendezvényhelyszín családias környezetben magyar ételekkel, a Pest-Buda Bistro-ban

Céges rendezvényhelyszín

Egy csendesebb, nyugodtabb, már-már családias környezetet keresel céges rendezvényhelyszínként? Fedezd fel a Pest-Buda Bistro-t a Budai Várban! Ez a magyar éttermünk tökéletes választás partnertalálkozókra, privát alkalmakra vagy éppen csak egy kellemes, nyugodt céges karácsonyra is. 


Kattints IDE, és ismerd meg családias céges rendezvényhelyszínünket jobban! 

 

Céges rendezvényhelyszín stílusos cégeknek egy stílusos helyen, a Baltazár Grillben 

Céges rendezvényhelyszín

Ha szeretitek a nyári grillezések hangulatát, esetleg sok borrajongó van a cégben, a Baltazár Grillben fogjátok igazán otthon érezni magatokat a céges rendezvény alkalmából. Ez a helyszínünk szintén a Budai Vár varázslatos környezetében kapott helyet, és titka a hangulatban rejlik: az egyedi dekorációt, a stílusos megjelenést a grill ételek íze és az ínycsiklandó borok teszik még különlegesebbé. 


Ismerd meg stílusos céges rendezvényhelyszínünket IDE kattintva!  

 

Ha megtetszett valamelyik céges rendezvényhelyszínünk, akkor kérj ajánlatot a következő céges partira!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

Ha pedig még nem tudtál dönteni, akkor tekerj lejjebb, mert adunk néhány tippet, mit kell figyelembe venni a választás során!

 

Tippek hogyan találd meg a megfelelő céges rendezvényhelyszínt

 

Rendezvény szervezése során számos döntéssel kell szembenézni, de a megfelelő céges rendezvény vagy étterem kiválasztása az egyetlen döntés, amely a legnagyobb hatással lesz az eseményére. Az esemény dátumától, az előadók felállásától, az étkezési lehetőségektől és a résztvevők élményétől kezdve minden a kiválasztott esemény elsősorban magától a helyszíntől függ.

Ha céges rendezvényhelyszín választása előtt állsz akkor ez egy kicsit ijesztően hangzik igaz? De nem kell így érezned. Adunk néhány tippet hogyan tudsz könnyedén megfelelő helyszínt választani a céges rendezvényed számára!


Mikor kezdj el céges rendezvényhelyszínt keresni?

Minél korábban, annál jobb. Miután megismerted a következő 3 tényezőt, megkezdheted a helyszín keresését: költségvetés, becsült rendezvényméret és a helyigény.

Foglalj le egy céges rendezvényhelyszínt legalább 8 hónappal korábban, hogy legyen elég időd más dolgok megtervezésére is, mint például a vendégek meghívása, a program felállítása, a jegyértékesítés megkezdése, a résztvevők bevonása stb.


Mit kell figyelembe venni, amikor céges rendezvényhelyszínt keresünk

Egy helyi eseményhez olyan helyszínt kereshetsz, amely ésszerű távolságra van a legtöbb résztvevő otthonától vagy munkahelytől. Ha sok résztvevő a városon kívülről utazik, előnyös lehet egy olyan helyszínt választani, ahonnan mindenki megtudja oldani a hazajutást. Sose felejtsd el figyelembe venni a közlekedési és parkolási lehetőségeket se. Ha nincs parkolóhely, akkor sincs minden teljesen veszve: foglalj le közeli parkolókat a résztvevők számára, és vagy foglald bele a költségeket a jegyek árába, de az is lehet, hogy a költségvetésbe is belefér.

Biztosíts lehetőséget a résztvevők számára, hogy megosszák egymással az utazást vagy a taxit a céges rendezvényhelyszín elhagyásakor. Egyes cégekkel akár megállapodást is lehet kötni.


A céges rendezvényhelyszín kapacitásának fontossága

Mekkora a kapacitás? Néhány okból ismerni kell a helyszínek teremkapacitását. Először is, 500 fő nem fér el kényelmesen egy 250 fős teremben. Másodszor, vannak tűzvédelmi és biztonsági előírások, amelyeket a helyszínnek be kell tartania.
Ha a helyszín ételt és/vagy italt kínál, és beállít egy minimális étel- és italköltési összeget (az étel- és italminimumot), győződj meg arról, hogy a korábbi rendezvényeken elértétek-e ezt a minimumot.


Szolgáltatások egy céges rendezvényhelyszínen

Van-e a helyszínen konyha, és tudnak-e étkeztetést kínálni a rendezvényen? Ha igen, a helyszín gyakran elengedi a létesítményi díjat, és minden résztvevő után csak előleget számít fel az étkezési költséggel együtt. A konyhával nem rendelkező helyek partnerséget létesíthetnek egy élelmiszer-szolgáltatóval, amelyet általában kötelesek vagyunk igénybe venni, ezért érdemes előre ellenőrizni ezt, ha nem kimondottam étterembe szervezzük a céges összejövetelt. Ügyelj arra, hogy olyan helyszínt válassz, ahol nagyszerű ételeket szolgálnak fel, mint a Zsidai éttermei is, akár céges karácsonyt szerveznétek, akár egy céges családi napról lenne szó.

A szolgáltatásokhoz hozzátartozik a felszerelés is, a takarítás, vagy például az audio-vizuális berendezés is.

Az akadálymentesítés azt a lehetőséget jelenti, hogy mindenki, különösen a speciális igényűek hozzáférhessenek az épülethez és annak felszereltségéhez. Érdemes ezt is szem előtt tartani egy céges rendezvényhelyszín választása során.


Egy céges rendezvényhelyszín hangulatának fontossága

Különös figyelmet kell fordítani a helyszínen meglévő dekorációra és a helyszínből áradó hangulatra, mert ez teljesen befolyással lehet a rendezvényünkre. Milyen stílusú az építészet és mit üzen az épület belseje? Ha gálát tartasz, valószínűleg más helyszínekre lesz szükséged, mint egy egyszerű céges vacsorán. Minél kevésbé felel meg a hangulat a rendezvény kívánt hangulatának (előkelő, high-tech stb.), annál több dekorációval kell azt pótolni.


Céges rendezvényhelyszín választása során ügyelj az akusztikára is

Vettél már részt valaha olyan eseményen, amely olyan hangos volt, hogy nehezen hallottad meg a többieket, ami miatt megerőltetted a hallásod és még a hangod is elment másnapra, mindezt egyetlen éjszaka alatt? Ezt gyakran a helyszín rossz akusztikája okozza, vagy az, hogy a hang hogyan terjed át a helyszínen. Az alacsony mennyezet hangulatossá teszi a helyszínt, de hangosabbá teszi, ha tele van. Alternatív megoldásként egy nagy, tágasabb helyszín visszhangokat, vagy az építészek által "visszhangzásnak" nevezett eseményeket eredményez.

Bár az akusztika nem feltétlenül teszi vagy rontja el a helyszín választást, van néhány módja annak, hogy javítsuk, például ha olyan helyszínt választunk, amihez kültéri rész is kapcsolódik.

 

Sikerült a választás? Ne várj tovább és foglalj időpontot az akábbi űrlap kitöltésével!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

A továbbiakban pedig eláruljuk, hogy mitől lesz jó egy cégesrendezvény helyszín, amit szemelőtt kell tartanos a megfelelő céges rendezvényhelyszín kiválasztása során!

 

Mitől lesz jó egy céges rendezvényhelyszín?

Ha céges rendezvényt tervezel, minden részlet számít, beleértve az ideális céges rendezvényhelyszín megtalálását is. A megfelelő helyszín megtalálására fordított erőfeszítések mennyiségének meg kell egyeznie a napi program megtervezésével. Azért mondjuk el, mert a megfelelő helyszín kiválasztása nem mindig egyszerű.

 

A megfelelő céges rendezvényhelyszín keresésekor számos szempontot kell szem előtt tartanod! Például egy helyszín lefoglalása előtt tudni kell, hogy várhatóan hány vendég érkezik. Bár a helyszín megtervezése ijesztő feladat lehet, ennek nem kell mindig így lennie. Azt a négy kulcsfontosságú dolgot, amit most felsorolunk vedd figyelembe! Ezek a tények, amelyek miatt egy céges rendezvényhelyszín ideális színtere lesz a céges rendezvények megtartására.

 

1.    Megfelelő méret és elrendezés a céges rendezvényhelyszínen


Függetlenül attól, hogy milyen típusú céges rendezvényt tervezünk, a helyszín mérete a legfontosabb szempont. Biztosítani kell, hogy a munkatársak kényelmesen elférjenek benne. Kínos lenne, ha olyan helyet foglalnál, ahol mindenki levegő után kapkodna a zsúfoltság miatt, vagy ami még rosszabb, hogy nem mindenki tud rajta részt venni, mert túl kicsi a hely. Nagyobb rendezvények esetén, mindenképp készíts listát arról, hogy ki tud részt venni az eseményen és ki nem.

 

Az sem mindig jó, ha túl nagy helyet nézünk ki. Még jó részvétel mellett is üresnek vagy sikertelennek tűnhet a buli, csak azért, mert túl sok szabad ülőhely vagy asztal van. Hasonlóképpen kisebb céges rendezvényhelyszíneket kell keresned, ha nem számítasz nagy létszámra.

 

Végső soron a jó helyszín mérete a várt vendégek számától és tevékenységektől függ. Az elrendezésnél figyelembe kell venni a tér rugalmasságát és a rendelkezésre álló extrákat, például egy helyet, ahol elférnek táncolni, vagy legyen értékmegőrző.

 


2.    Céges rendezvényhelyszín összhangban a cég stílusával

 

Például kreativitásra ösztönöz a márkád? Keress egy ehhez illő helyszínt, vagy legalább egy elég rugalmasat ahhoz, hogy professzionális elemekkel kiegészíthesd a teret, amik illenek a cég arculatához. Amikor céges rendezvényhelyszínt keresel, képzeld el, és határozd meg, milyen hely illene a cég stílusához.

 

A legjobb előadók jelenhetnek meg és léphetnek fel az eseményen, de ha a légkör nem megfelelő, vagy a tér nem inspiráló, az lerontja az esemény hangulatát és élményét. Alakítsd a választott helyszínt úgy, hogy a márka számára megfelelő legyen, hogy kapcsolatba léphess a vendégekkel, így rendezvényed sikeres lesz.

 

3.    Céges rendezvényhelyszín megközelíthetősége 

 

A megközelíthető hely a kommunikáció és a logisztikai tervezés egy részét is segíti. A tervezőcsapat számára könnyebb dolguk lesz, ha a helyszín olyan helyen van, amely könnyen megközelíthető.

 

A kényelem és a hozzáférhetőség kritikus tényezők, amelyek alkalmassá teszik a céges rendezvényhelyszínt a csapatépítők megtartására. Azt szeretnéd, hogy mindenki könnyen elérje a helyszínt, akár az irodából, akár otthonról? Válassz egy helyet a főbb utak és autópályák közelében és olyan helyet, amely tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. A helyszínnek emellett elegendő parkolóhellyel kell rendelkeznie a résztvevők számára, akik saját járműveikkel érkeznek.

 

A legjobb módja ennek az, ha figyelembe vesszük, hogy kik lesznek az esemény résztvevői, beleértve a szponzorokat, a személyzetet és a vendégeket. Gondoskodj arról, hogy bárki könnyedén, a lehető legkevesebb gonddal navigálhasson a kívánt helyre.

 

4.    Kényelmi szolgáltatások egy céges rendezvényhelyszínen

 

Meg kell találni, hogy milyen kényelmi szolgáltatások vagy szolgáltatások állnak rendelkezésre, mert ez lehetetlenné tehet bizonyos tevékenységeket az adott helyszínen, amit céges rendezvényhelyszínnek választottunk. Például egy olyan helyszín, amely nem kínál hozzáférést az étkezőhöz, nem ideális étkezési partikat magába foglaló rendezvényekhez. Másrészt azok a helyszínek, amelyeknek nincs színpada vagy nincs megfelelően hangszigetelve, nem biztos, hogy a tökéletes helyszínek a legnagyobb bulik megtartására.

 

A speciális szolgáltatásokon kívül ne felejtsd el ellenőrizni a céges rendezvényhelyszín alap szolgáltatásait. A mellékhelyiségnek tisztának és jó állapotúnak kell lennie, a fűtésnek és a légkondicionálásnak megfelelően kell működnie. Ha mozgási problémákkal küzdő résztvevőket várunk, ügyeljünk arra, hogy a helyszínen legyenek számukra kialakított közlekedési könnyebbség.

 

Végül, de nem utolsósorban ellenőrizzük, hogy a helyszínen van-e elég konnektor ahhoz, hogy elférjen a rendezvény ideje alatt használt projektor, hangtechnika vagy egyéb eszköz.
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café