Rendezvény ajánlatkérés

Üzleti éttermek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket üzleti megbeszélésekre, meetingekre

Üzleti éttermek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket üzleti megbeszélésekre, meetingekre

A kapcsolatépítés sokszor a siker záloga, egy jó meetinghez pedig jó helyszín dukál! Fedezze fel a ✅legjobb üzleti éttermeinket ✅ Budapesten, és nyűgözze le partnereit!

Legyen szó akár egy új üzlet megkötéséről, akár egy régi kapcsolat ápolásáról… akár egy két személyes üzleti találkozóról, vagy egy nagyobb céges összejövetelről, a megfelelő üzleti étterem megtalálása Budapesten embert próbáló feladat lehet, hiszen számtalan feltételnek kell megfelelnie a helyszínnek. 

Az üzleti élet aktív tagjaiként mi is nagyon jól tudjuk, mekkora hatása lehet a megbeszélés kimenetelére a körülmények megteremtése, így a privát helyszínek, a diszkrét üzleti éttermek fontossága megkérdőjelezhetetlen. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb üzleti éttermeinket Budapesten egy rövid leírással, hogy segítsük munkáját! 


Amennyiben szeretne személyre szabott ajánlatot kérni, az alábbi form kitöltésével felveheti a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére. 
 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Vagány üzleti étterem Budapesten, a pezsgő budai oldalon | Spíler Buda

Spíler Buda üzleti étterem Budapesten

A Spílerek elvarázsolt milliője, különleges hangulata már a budai oldalon, a MOM Park-ban is elérhetőek. A Spíler Buda nyitás után csakhamar az üzleti éttermek egyik legjobbjává vált: könnyű megközelíthetősége, korai nyitása tökéletes üzleti reggeli, vagy épp ebédhelyszínné varázsolja, de természetesen a céges vacsorákat és nagyobb ünnepségeket is szeretettel fogadjuk itt. 


A 90-es évek Rock’n’Roll életérzése, a laza, kötetlen hangulat – és mégis a magas minőség sugárzik erről a helyről, ahol akár egyszerre 80 főt is tudunk fogadni. Az ültetett étkezések, az állófogadások és a büféasztalos étkezések éppúgy elférnek ebben az üzleti étteremben, mint a néhány fős, a la carte, üzleti megbeszéléssel egybe kötött események. 

 

További részleteket a Spíler Budáról mint üzleti étteremről ide kattintva olvashat: Spíler Buda rendezvényhelyszín

 

Üzleti étterem Budapesten, diszkrét hangulatú, családias étteremben | Pest-Buda Bisztro

Pest-Buda Bisztró üzleti étterem Budapesten

Tisztában vagyunk vele, hogy míg van olyan céges esemény, megbeszélés amelynek a pezsgés, a nyüzsgő hangulat kifejezetten jót tesz, addig olyan is előfordul, hogy egy csendes, már-már családias hangulatú, és főleg: diszkrét üzleti étteremre van szükség. Éppen ezért a Spíler Buda ellenpólusaként engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Pest-Buda Bisztrót. 


A Budai Várnegyedben található étterem nem véletlen lett a közszereplők vacsorájának és az üzleti megbeszéléseknek egyik legkedveltebb helyszíne: zeg-zugos elrendezése, fantasztikusan meghitt hangulata tökéletes hátteret biztosít a legfontosabb döntéseknek amellett, hogy a magyar ízvilág és a kockásterítős, mégis elegáns és kifinomult hangulat megalapozza a jó benyomást. 

 

További részleteket a Pest-Buda Bisztróról mint üzleti étteremről ide kattintva olvashat: Pest-Buda Bisztró rendezvényhelyszín

 


21. századi, modern magyar üzleti étterem Budapesten, a Várban | 21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő üzleti étterem Budapesten

 

A kifinomult, mégis élhető elegancia, a szindbádos gasztronómiai élmény és a kötetlen, kényelmes, mégis jó benyomást keltő interior együttese tökéletes üzleti étteremmé varázsolja a 21 Magyar Vendéglőt, amely nem véletlenül az egyik legnépszerűbb éttermünk.


A több, mint 60 fő befogadására képes étterem ugyanis éppen azt kínálja, amire a legtöbb ember vágyik: finom ételeket, kellemes hangulatot, és akár egy csendes sarkot is az üzleti megbeszéléshez. 

 

További részleteket a 21 Magyar Vendéglőről mint üzleti étteremről ide kattintva olvashat: 21 Magyar Vendéglő rendezvényhelyszín
 

 

Laza, olaszos és híres üzleti étterem Budapesten: a Jamie’s Italian

Jamie's Italian üzleti étterem Budapesten

 

A híresen jó üzletek megkötése híresen jó üzleti éttermet kíván meg. Amennyiben szeretné az üzleti találkozót egy nagy névvel fémjelzett, valóban híres étteremben megtartani, a Jamie’s Italian tökéletes választást biztosít.


A Budai Várban található étterem másik különlegessége, hogy a benne található, összesen 27 fő befogadására képes Private Dining Room teljesen zártkörűsíthető, így nem csak egy-egy kisebb partnermegbeszélésre, de akár egy komplett céges vacsora lebonyolítására is tökéletesen alkalmas.

 

További részleteket a Jamie’s Italianról mint üzleti étteremről ide kattintva olvashat: Jamie’s Italian rendezvényhelyszín
 

 Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább
workshop helyszín

Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

A workshopok szervezése kifejezetten népszerű manapság a cégek körében, nem is véletlen. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a csapat összedugja a fejét és egy adott témakört körbejárva megoldásokat találjon a cég életében felmerülő kisebb-nagyobb problémákra, megoldandó kérdésekre, vagy éppen egy-egy új projekt beindítására, előre lendítésére! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria