Üzleti vacsora Budapesten – Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Üzleti vacsora Budapesten – Mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Ha szeretné az ✅üzleti vacsorát✅ egy fantasztikus helyen, impozáns környezetben megrendezni – és ezzel emlékezetes estét szerezni partnerének – az üzleti vacsorahelyszín kiválasztása rendkívül fontos feladat.

Az első benyomás, a hangulat és az ételek kiválósága mind hozzájárul a sikeres üzletkötéshez, és mi boldogan segítünk ebben! Cégünk több évtizede foglalkozik vendéglátással és egyben rendezvényszervezéssel is, valamint a Budai Várban és a belvárosban is több, különböző stílusú és hangulatú, különböző igényeket kielégítő éttermet és rendezvénytermet üzemeltetünk. Ezeknek köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy amennyiben üzleti vacsorát szervez Budapesten, nálunk megtalálja a tökéletes helyszínt hozzá!

Az üzleti vacsora, és az üzleti vacsorahelyszín jelentősége

Egy tárgyalás lebonyolításakor a siker érdekében számos dolognak kell teljesülnie. Természetesen a legfontosabb az Ön szakmai felkészültsége, ám egy stílusos, emlékezetes üzleti vacsora igen jó benyomást tehet partnereire – a jó hangulat megalapozása pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy jól induljon az együttműködés. Általánosságban elmondhatjuk, hogy míg az üzleti reggelik sokkal kötöttebb hangulatban, szakmaibb környezetben telnek, addig az üzleti vacsorák Budapesten éppen azért hatékonyak, mert a személyes kapcsolatot könnyebb megteremteni – akár egy pohár finom bor mellett vacsora közben.
Mindegy azonban, hogy milyen típusú üzleti étkezést vagy meetinget tervez, van néhány elengedhetetlen tényező, amelyet figyelembe kell vennie az éterem kiválasztásakor.


Ilyen lehet például:
-    az üzleti vacsorahelyszín megközelíthetősége
-    a nyugodt környezet, csendesebb helyszín
-    a gasztronómia és a széles választék, akár allergénmentesen is
-    és a helyszín hangulata (függően az igényektől)
-     a lehetőségek igény szerint (borkóstolóval egybekötött üzleti vacsora, vagy éppen prezentációs lehetőség, flip chart tábla? Csak Önökön múlik…)

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné üzleti vacsoráját Budapesten valamely éttermünkben elkölteni, az alábbi form kitöltésével kérheti ajánlatunkat! Amennyiben szeretné megismerni üzleti vacsorahelyszíneinket, a form alatt további információkat talál ezekről.


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Modern, magyar üzleti vacsora Budapesten: A 21 Magyar Vendéglőben

Üzleti vacsora Budapesten

A rég elfeledett, „Szindbádos” gasztronómiai élmény, a modern magyar, 21 századi környezet és a kliséket mellőző, az újításoktól nem tartó – mégis ízig-vérig magyar éttermünk biztos választás amennyiben üzleti vacsorát tervez Budapesten.
Az étterem hangulatának megteremtésekor, bár ügyeltük az eleganciára és a tökéletes részletekre – mégis szerettünk volna egy olyan kötetlen hangulatú helyet létrehozni, ahol mindenki jól érezheti magát amellett, hogy kiadós fogásaink elfogyasztása után biztos az elégedettség.

 

És hogy miért ajánljuk a 21 Magyar Vendéglőt, mint üzleti vacsora helyszínt Budapesten?
Mert időtlen stílusával, a szélsőségek mellőzésével biztosak vagyunk benne, hogy üzleti partnerét akkor is elkápráztatja majd, ha nem is ismeri még stílusát.

 

További részleteket ide kattintva olvashat erről a helyszínről üzleti vacsorákhoz!


Meghitt, csendes – szinte már családias hangulatú üzleti vacsora Budapesten, a Pest-Buda Vendéglőben

Üzleti vacsora Budapesten

A legjobb alapanyagok, házias magyar ízek mégis letisztultan, szeretettel készítve. Ez a Pest-Buda Vendéglő, amely közkedvelt éttermünk számos magyar és külföldi közszereplő számára is. A privát szféra, a zavartalan beszélgetés itt garantált!

 

Amennyiben egy barátságos hangulatú, zeg-zugos éttermet keres üzleti vacsorához, és úgy gondolja partnerét is elkápráztatnák az ízletes magyar ételek, úgy várjuk szeretettel Önöket ezen ékszerdobozunkban a Budai Várban.

 

További részleteket ide kattintva olvashat a Pest-Buda Vendéglőről mint üzleti vacsorahelyszínről Budapesten.

 

Modern, stílusos és lendületes üzleti vacsora Budapesten, a sikerre ítélt üzletek megkötéséhez: A Baltazár Grill

Üzleti vacsora Budapesten

Egy igazán lendületes üzletember egy sikerre ítélt projekttel nem fél a vagány dolgoktól. A Baltazár Grill is pont ilyen: már nyitáskor tudtuk, hogy nagyot fog szólni, hiszen utánozhatatlan stílusával, különleges kínálatával nincsen párja Budapesten – de talán még az országban sem.

 

A Baltazár Grill tökéletes választás ha Ön és partnerei is egy lendületes, modern üzleti vacsorára vágynak Budapesten, ahol akár borkóstolót, vagy épp borvacsorát is rendezhetünk a csapat számára!

 

További részleteket modern, vagány üzleti vacsorahelyszínünkről, a Baltazár Grill-ről ide kattintva olvashat.


Egy híres hely nagy nevekkel, olaszos és trendi üzleti vacsora Budapesten, a Jamie Oliver’s Italian-ban

Üzleti vacsora Budapesten

Tágas és világos termek, barátságos terasz, igazi olasz, friss ételek, Jamie első közép-európai étterme. Lenyűgöző, nem igaz? Partnerei is éppen így fogják gondolni, amennyiben a Jamie Oliver’s Italian-ban kerül megrendezésre az üzleti vacsora Budapesten.

 

Amennyiben az üzleti vacsorát nagyobb létszámban, akár zártkörű eseményként szeretnék megrendezni Budapesten, itt erre is lehetőség van: híres éttermünk Private Dining Room-ja ugyanis 28 fő befogadására képes, és teljes egészében zártkörűsíthető – így biztos, hogy senki nem zavarja meg az üzleti vacsorát és a megbeszélést.

 

További részleteket a Jamie’s-ről mint üzleti vacsorahelyszínről ide kattintva olvashat!
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café