Vérbeli magyar Vendéglő Budapesten: fedezd fel a 21 Magyar Vendéglőt!

Vérbeli magyar Vendéglő Budapesten: fedezd fel a 21 Magyar Vendéglőt!

A Budai Várnegyed forgatagában, megannyi látványosság között egy vérbeli magyar Vendéglő Budapesten, amely kifejezetten a hazai célközönségnek szól… Ez a 21 Magyar Vendéglő, ahova Neked is érdemes ellátogatnod!

Hazánk látványosságai nem csak a turistáknak, de az itt élő, akár budapesti, vagy vidéki emberek számára is megannyi izgalmat tartogat. Hisszük, hogy a Budai Várnegyedbe akár újra és újra ellátogatva felfedezhetitek a legjobb helyeket, az elrejtett kincseket és a legszebb panorámát: hiszen ezt a helyet képtelenség megunni! Ezen gondolatmenet okán döntöttünk úgy, hogy a rengeteg „magyaros”, turistáknak szóló étterem mellett egy olyan vérbeli magyar Vendéglőt nyitunk Budapesten, amelyet Ti is élvezhettek! Minden klisé, minden túlzás nélkül éppen úgy, ahogy mi magyarok valóban szeretjük.

A magyarok kedvenc Vendéglője Budapesten

A Várnegyed kétség kívül hazánk egyik leglátogatottabb turistalátványossága. Az ide érkező külföldi látogatók gyakran választják a „magyarosnak” kikiáltott éttermeket: ahol a felszolgált ételt hazainak állítják be, és minden magyar klisét megtalálhatunk. Természetesen mi is büszkék vagyunk hazánkra és annak kincseire, ám ezúttal egy kevésbé turistáknak, sokkal inkább hazai célközönségnek szánt éttermet szerettünk volna megalkotni: a 21 Magyar Vendéglő szigorúan magyar, és nem magyaros! 

 

Magyar vendéglő Budapesten: 21. századi magyar ételekkel

Mutatja ezt a visszafogott, békebeli magyar konyha, amelyet 21. századi módon tálalunk: az eredeti, hagyományos ízeket megőrizve készítjük fogásainkat, ám a legmodernebb konyhatechnológiákkal, eljárásokkal ötvözzük, így a klasszikus magyar ételek is új értelmet nyernek.

 

Fedezd fel Te is a vérbeli magyar hangulatot és ételeket, foglalj asztalt IDE kattintva

 

Magyar vendéglő Budapesten, magyar borokkal!

Hazánk igen színes borkínálattal rendelkezik, köszönhetően számos borvidékünknek. Egy magyar étterembe, éppen ezért, magyar borok dukálnak! Borlapunk összeállításakor ügyeltünk rá, hogy a híres magyar borvidékek különlegességei, máshol nem hozzáférhető tételei is helyet kapjanak: így ebben a magyar vendéglőben Budapesten úgy kóstolhatsz borkülönlegességeket, hogy közben hazait ízlelsz.

 

Vendéglő Budapesten: rendezvényekre is! 

A 21 Magyar Vendéglő méltán népszerű kategóriájában és a környéken, így nem csoda, hogy sokan találnak el hozzánk akkor is, ha egy egyszerű vacsora helyett egy komplex rendezvényt szerveznének. Bár népszerűsége miatt az étterem zártkörűsítése nem megoldható, a kisebb létszámú rendezvények megszervezésének semmi akadálya! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

Szülinapi ötletek

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Közeledik az a nap, amely kicsit más mint a többi… Ha kedvesed, barátod, szeretted születésnapjára készülsz, minden bizonnyal rengeteget ötleteltél már arról, hogy mivel is lephetnéd meg ezen alkalomra – és itt bizony nem csak az ajándékra gondolunk! Hiszen a születésnap sem csak a tárgyi ajándékokról szól: sokkal inkább a „gondolt rám” érzéséről, a törődésről, és a minőségi együtt töltött időről – mert meglátod, ezeknek sokkal jobban fog örülni, mint bármilyen apróságnak! 

Tovább
osztálytalálkozó ötletek

Osztálytalálkozó ötletek: osztálytalálkozó szervezése, akár egy profi!

Ha úgy döntöttél, idén Te veszed kézbe az osztálytalálkozó szervezését, lehet, hogy már el is késtél… Tudtad, hogy az osztálytalálkozót akár 12 hónappal az esemény előtt is érdemes elkezdeni szervezni? Na jó, kis túlzással, de egy biztos: minél hamarabb állsz neki a szervezésnek, annál biztosabb, hogy sikeres eseményt bonyolítasz majd le hajdani osztálytársaiddal. És hogy mikre érdemes ügyelned, milyen kihívások várnak? Éttermeink számos osztálytalálkozónak biztosítottak már helyszínt, ezért van néhány alapvető „igazságunk”, amit érdemes megfogadnod!

Tovább
Legjobb étterem Budapest

Legjobb étterem Budapest: ide érdemes menned, ha éttermet keresel

Az éttermek sok esetben nyújtanak helyszínt meghitt pillanatoknak, felejthetetlen beszélgetéseknek, akár üzleti sikereknek vagy éppen randevúknak. A legjobb éttermekbe ilyen módon nem csak az ételekért járunk, bár kétség kívül annak minősége és ízvilága is fontos szempont a vendéglátóipari egység kiválasztásakor… Ami azonban ennél is fontosabb, az az élmény amivel távoztok. A Zsidai Csoportnál éttermeink működtetésekor éppen ezért nem csupán a legjobb alapanyagokra, a legmodernebb konyhai technológiákra fektetünk hangsúlyt, de a nagy betűs Vendéglátást is komolyan vesszük! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria