Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

Worskhop-ot tartanál kollégáiddal Budapesten? Az inspiráló környezet elengedhetetlen! Ismerd meg a legjobb workshop helyszíneket, és legyen produktív a munka nálunk!

A workshopok szervezése kifejezetten népszerű manapság a cégek körében, nem is véletlen. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a csapat összedugja a fejét és egy adott témakört körbejárva megoldásokat találjon a cég életében felmerülő kisebb-nagyobb problémákra, megoldandó kérdésekre, vagy éppen egy-egy új projekt beindítására, előre lendítésére! 

De mi is kell pontosan egy hatékony, produktív workshop megszervezéséhez? Nos, a jó csapaton kívül az inspiráló környezet is elengedhetetlen! Ha még nem találtad meg a tökéletes workshop helyszínt Budapesten, az alábbi form kitöltésével kérheted személyre szabott ajánlátunkat. 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Milyen a tökéletes workshop helyszín Budapesten?

Sok cégvezető gondolja úgy, hogy workshopot szervezni az irodában is lehet. Nos, technikailag valóban. De mitől lenne az több, inspirálóbb, mint egy sima hétfői megbeszélés a főnök irodájában? Semmitől.


A workshop lényege pedig éppen az, hogy a csapat összeülve, egy kifejezetten erre a célra szervezett alkalmon vegyen részt, ahol nem zavarnak be a külső tényezők. Ahol egy picit kiszakadhattok a hétköznapok fogságából, és inspiráló környezetben, eseményként dolgozhassátok ki az akciótervet – vagy amit csak akartok! 


Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy a tökéletes workshop helyszín Budapesten éppen attól lesz tökéletes, hogy valami különlegeset nyújt a résztvevők számára. Ráadásul ez az esemény akár csapatépítőnek is jó! 
 

 

Workshop helyszínek Budapesten – amik között Te is megtalálod a számotokra megfelelőt! 

Mit tudunk mi kínálni? Változatos helyszíneink között számos stílusú és adottságú éttermet találsz workshop helyszínként Budapesten! Engedd meg, hogy az alábbiakban pár szóval bemutathassuk a legjobb workshop helyszíneket.

 

Workshop helyszín Budapesten, a Jamie’s Italian különtermében

Egy vérbeli olasz életérzéssel átitatott étterem a Budai Várnegyedben, amelynek különterme tökéletes választás workshop helyszínként is… A Jamie’s Italian Private Dining Room-ja akár 20 fő befogadására is alkalmas: itt összeülhettek, prezentálhattok, ötletelhettek és megszervezhetitek a jövőt anélkül, hogy bárki megzavarna Titeket! 


Az ínycsiklandó ételekről és italokról mi feltűnés nélkül gondoskodunk, Nektek csak a hatékonyságra kell törekedni. 


Ismerd meg a Jamie’s Italian-t mint workshop helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Workshop helyszín Budapesten, a Baltazár Grill borospincéjében

Mi indítja meg jobban a fantáziát, mint egy finom pohár bor? Na jó, persze a workshop nem az italozásról szól, de a Baltazár Grill borospincéjében inspiráló környezetben, zártkörűen állhattok neki az előttetek álló feladatnak – az est végén pedig akár borkostoló eseményre is lehetőségetek van.


Ha a borozást kihagynátok, sőt, még helyszínként sem a borospincét választanátok, a Baltazár Grill kandallós terme is szeretettel, és kreatív környezettel vár! 

 

Ismerd meg a Baltazár Grillt mint workshop helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Workshop helyszín Budapesten, a Spíler Budában

A Spíler Buda vagány környezete igazán inspirálóan hat. Tudja ezt minden cég, aki tartott már nálunk céges eseményt – és biztosak vagyunk benne, hogy a Te workshop-odnak is jót fog tenni ez a vidám, lezser, mégis stílusos hely! 


Az est lezárásaként – a sikereket megünnepelendő – akár egy finom koktélt is választhattok kínálatunkból!


Ismerd meg a Spíler Budát mint workshop helyszínt Budapesten, IDE kattintva! 
 

 

Workshop az irodában? Az éttermi minőségű ételekre mi gondoskodunk!

Bár tény, hogy a workshop típusú eseményeknek jót tesz a külsős helyszín, néha előfordulhat, hogy mégis az irodában kerül megrendezésre egy-egy ilyen rendezvény. Az éttermi minőségű ételekről azonban itt sem kell lemondanotok, itt is kényeztetheted kicsit a kollégákat! A Zsidai Home szolgáltatásunkkal 95%-os készültségű ételeket rendelhetsz az éttermi ár töredékéért, amelyet az irodában is könnyedén összeállíthattok! 

Kattints az alábbi képre a részletekért! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner