Budapest legjobb olasz étterme: fedezd fel a Jamie’s Italiant!

Budapest legjobb olasz étterme: fedezd fel a Jamie’s Italiant!

Ha Budapest legjobb olasz éttermét keresed, a Budai Várnegyed felé vedd az irányt… Jamie Oliver, a híres séf első budapesti étterme ugyanis itt, fővárosunk egyik legszebb részén vár szeretettel, olasz hangulattal, és a legjobb olasz éttermekkel!

Van valami különleges abban, ahogy az olaszok tengetik mindennapjaikat… Valami egészen lenyűgöző: nyugalmas, ráérős, stresszmentes… egyszerű, de nagyszerű. Éppen úgy, ahogy az olasz ételek is készülnek: egyszerűen, mindössze néhány alapanyagból – mégis a lehető legnagyobb odafigyeléssel és a legjobb minőségben. Ez a fajta kiegyensúlyozottság, a sietség elkerülése életük minden területére kihat – és most Te is megtapasztalhatod, hiszen ha Budapest legjobb olasz éttermét keresed, megtaláltad! 

Budapest legjobb olasz étterme, és ahogy ide érkezni érdemes

Egy séta a Budai Várnegyedben, egy teljes szabadnap a kötelezettségek alól… Persze tudjuk, hogy ez nem mindig lehetséges, mégis arra kérünk, ha betérsz Budapest legjobb olasz éttermébe, tedd félre a sietséget és a stresszt! Engedd el a hétköznapokat – ha csak arra az egy órácskára is – és add át magad a gasztronómiai élményeknek. Egyél, igyál egy jót, és éld át a hamisítatlan olasz hangulatot nálunk!

 

Budapest legjobb olasz étterme, és a különlegességek amiket kínálunk

Mit ehetsz Budapest legjobb olasz éttermében? Ahogy azt már fentebb említettük, egyszerű ételeket, nagyszerű alapanyagokból – a lehető legnagyobb gonddal elkészítve. Étlapunkról nem hiányozhatnak a tengeri ételek, a klasszikus olasz nachos vagy éppen az oly kedvelt olasz fokhagymás kenyér amellett, hogy természetesen tésztaételeink is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Az olasz fogások mellett Jamie Oliver kedvenceit is megkóstolhatod itt: nagyszerű superfood salátákka, és persze a város egyik legjobb pizzájával várunk! 

 

Érkezésetek előtt érdemes asztalt foglalni IDE kattintva, hogy biztosan azonnal helyet tudjunk kínálni nektek! 

 

Budapest legjobb olasz étterme, rendezvényekre is

Ha már egyszer megtapasztaltad, biztos, hogy visszajönnél… Pláne, ha valamilyen különleges alkalomról van szó! A Jamie’s Italian-ban az év minden napján várunk, és akár rendezvényed megszervezésére, lebonyolítására is készen állunk! Legyen szó akár egy zártkörű, kisebb létszámú ünnepségről – amelyet különtermünkben zavartalanul élvezhettek -, akár egy üzleti jellegű rendezvényről, nálunk megtaláljátok a számításotokat! 

 

IDE kattintva további részleteket ismerhetsz meg Budapest legjobb olasz étterméről, a Jamie’s Italian-ról mint rendezvényhelyszínről! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner