Rendezvény ajánlatkérés

Egyedi hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek a belvárosban

Egyedi hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek a belvárosban

Különleges eseményre keres különleges hangulatú helyszínt? Ne kössön kompromisszumot, hiszen nálunk számos nagyszerű budapesti rendezvényhelyszín közül választhatja ki az Ön számára tökéleteset! Ismerkedjen meg legjobb helyszíneinkkel és adottságaikkal, és kérje személyre szabott ajánlatunkat még ma!


Legyen szó akár kötött hangulatú, hivatalos – vagy épp kötetlen és vagány céges rendezvényről, kis- vagy épp nagylétszámú privát jellegű rendezvényről, világraszóló esküvőről vagy éppen családias hangulatú menyegzőről – a tökéletes rendezvényhelyszín kiválasztása kulcsfontosságú kérdés.

 

Egyedi hangulatú, változatos éttermeink nem csak a hétköznapokat színesítik meg, de akár rendezvényének is otthont adhat! Nincs szükség rá, hogy több órán át böngésszen a neten a tökéletes budapesti rendezvényhelyszínt kutatva – hiszen nálunk biztosan megtalálja számításait. Az alábbiakban bemutatjuk legnépszerűbb rendezvényhelyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás.

Minden rendezvény más és más. Más szervezést igényel egy zártkörű születésnapi buli és egy esküvő is, így a rendezvényhelyszín kiválasztásakor is teljesen más szempontokat veszünk figyelembe – de az mindegyik eseménynél igaz, hogy a helyszín kiválasztás az egyik legfontosabb mérföldköve a szervezésnek. A tökéletes helyszín adhatja meg az alaphangját az eseménynek, egy profi csapat pedig rengeteget segíthet Önnek egy nagyszerűen kivitelezett, hibátlan rendezvény megszervezésében.

 

 

Budapesti rendezvényhelyszínek, és egy kiváló csapat… avagy kik vagyunk mi?

Mi, a Zsidai Csoportnál több éves gasztronómiai és rendezvényszervezői tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden szakmai tudásunkat bevetni annak érdekében, hogy rendezvénye – legyen az esküvő, születésnap vagy céges esemény – a lehető legjobban sikerüljön és mindennel elégedett lehessen. Különleges kialakítású és hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek közül választhat: az elegáns, exkluzív kategóriába eső helyszínektől a bohém, vagány helyszínekig.

 

Nálunk egy kézben van minden! Így Önnek nem kell kutakodni, több száz webhelyet megtekinteni. Rendezvény oldalunkon számos információ és kép áll rendelkezésére a döntés meghozatalához – de természetesen abban szakképzett és tapasztalt kollégáink is szívesen segítenek. Akkor is, ha pontosan tudja mit szeretne – és akkor is, ha még fogalma sincs! Nincs más dolga, csak ajánlatot kérni tőlünk az alábbi form kitöltésével.

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Budapesti rendezvényhelyszínek széles választéka a belvárosban

Rendezvényhelyszíneink mindegyike külön-külön stílust hivatott képviselni, így biztosan mindenki megtalálja a tökéletes helyszínt a Zsidai Csoport kínálatában.

 

Budapesti rendezvényhelyszíneink a város több pontján találhatóak. Számos étteremmel és hotellel rendelkezünk a Budai Vár páratlan környezetében, de a pesti szórakozó negyed sűrűjében, a Gozsdu udvarban is jelen vagyunk. Ebből következik, hogy minden korosztály, minden stílus számára képesek vagyunk változatos helyszíneket mutatni. 

 

De mi van, ha valamiért mégsem találja meg a számításait rendezvényhelyszíneink között? A profizmusról, a magas minőségről amit nyújtunk, ekkor sem kell lemondania. Catering szolgáltatásunk keretein belül akár kitelepüléssel is megoldjuk rendezvényét.

 

Romantikus, elegáns, történelmi és kifinomult… ez a Pierrot, egyik legnépszerűbb budapesti rendezvényhelyszínünk!

Budapesti rendezvényhelyszínek

Az étterem maga a megtestesült kifinomultság. Egyszerű, mégis klasszikusan elegáns és letisztult hangulata miatt közkedvelt helyszín – első, de nem utolsó sorban esküvőkre, esküvő utáni vacsorákra bérlik ki előszeretettel Vendégeink, ám üzleti típusú rendezvényeknek is tökéletes helyszínéül szolgálhat.

 

Az étterem belső termei 70 és 60 fő befogadására alkalmas , míg kerthelységében akár 120 főt is vendégül tudunk látni – így nagy létszámú eseményekre, gálavacsorákra és protokolláris eseményekre is kifejezetten alkalmas. Az étterem részbeni, vagy teljes zártkörűsítésével rendezvényét biztosan nem zavarja meg senki és semmi!

 

A Pierrot étterem közkedvelt udvara természetes növényzetével már-már festői környezetet biztosít a szabadtérbe vágyóknak is.

 

További részletek a Pierrot étteremről mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

Modern magyar, kötetlen, 21. századi…. Ismerje meg a 21 Magyar Vendéglőt, a magyarok egyik kedvenc budapesti rendezvényhelyszínét!

Budapesti rendezvényhelyszínek

“Szindbádos” gasztronómiai élmények újszerűen, mellőzve minden klisét a konyhában, a dekorációban és a rendezvényekben is. Ez a 21 Magyar Vendéglő, amely zártkörűsíthető rendezvényhelyszínként a Budai Várban várja akár az Ön Vendégeit is.

 

Az étterem belső tere és terasza összesen 120 fő befogadására képes, így akár nagyobb létszámú gálavacsoráknak, céges vacsoráknak és üzleti ebédeknek, diplomáciai eseményeknek is otthont adhat amellett, hogy akár privát jellegű családi eseményei számára is tökéletes választás.

 

További részletek a 21 Magyar Vendéglőről  mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

A családias, tradicionális magyar, otthonos budapesti rendezvényhelyszín: a Pest-Buda Bistro

Budapesti rendezvényhelyszínek

A Pest-Buda Bistro kínálata, ízvilága és hangulata egy az egyben a nagymama konyhájának otthonos, meleg hangulatát idézik fel. Ennek megfelelően ez a helyszínünk nem alkalmas nagy létszámú, világra szóló események szervezésére, de nem is célja. Bár az első és hátsó terem együtt véve 54 fő ültetett fogadására is képes, a teraszon pedig további 40 fő tud helyet foglalni – mégis úgy gondoljuk, ez a helyszínünk a családias hangulatú rendezvények számára tökéletes.

 

Legyen szó akár eljegyzésről, házassági évforduló ünnepléséről vagy csupán egy családi összejövetelről – a Pest-Buda Vendéglőben biztosan mindenki otthon érzi majd magát!

 

További részletek a Pest-Buda Vendéglőről  mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

A vagány, a nyugati, laza és fiatalos, bulis budapesti rendezvényhelyszín: a Spíler Original

Budapesti rendezvényhelyszínek

Egyik legnépszerűbb éttermünk és rendezvényhelyszínünk a Gozsdu udvarban található Spíler Original, amely nem véletlenül tett szert ekkora ismertségre, közkedveltségre a fiatalok körében. Az esték többségében itt Budapest krémje bulizik, élvezi az éjszakai életet kulturált formában – ám a Spíler akár rendezvényének is otthont adhat!

 

Az étterem többi helyszínünkkel ellentétben nem zártkörűsíthető, így hivatalos, protokolláris rendezvényekre kevésbé alkalmas – de nem is célja. Célja azonban otthont adni minden olyan baráti, vagy akár kötetlen céges buliknak, búcsúztatóknak vagy épp évnyitóknak, amelyek a kötetlen hangulatú buliról szólnak, akár egy zseniális hamburger és egy hűsítő sör társaságában!

 

További részletek a Spíler Original-ról mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

A fiatalos, a laza és trendi, a stílusos mégis nyugis budapest rendezvényhelyszín: a Baltazár Grill

Budapesti rendezvényhelyszínek

A Baltazárban minden meg van, amire egy kötetlen hangulatú, grillparty-feelingű rendezvénynél szükség lehet. 150 tételes, magyar- és kárpátmedencei borlistánk, kiváló minőségű Gin-jeink és Jospeer faszén grillünkön készült egyszerű, de kreatív ételeink lenyűgözik majd Önt, és Vendégeit is!

 

Az étterem egy fő teremmel, egy kandallós teremmel, egy borospincével és egy nyugis hangulatú terasszal rendelkezik – így akár nagyobb létszámú rendezvényekre is alkalmas, de a termek külön is bérelhetőek. Felszereltsége, szeparálható elrendezése tökéletes rendezvényhelyszínné teszi mind lazább hangulatú céges események, mind privát rendezvények szervezésére – valamint természetesen borválasztékunknak köszönhetően akár borvacsorával egybekötött mulatságra is.

 

További részletek a Baltazár Grillről mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

Keleti hangulatú, trendi és modern, fiatalos budapesti rendezvényhelyszín különleges köntösben: a Spíler Shanghai

Budapesti rendezvényhelyszínek

Budapest pesti részének sűrűjében, az elegáns bulizó negyed szívében található egyik legkülönlegesebb rendezvényhelyszínünk, a Spíler Shanghai étterem, mely a Gozsdu udvar egyik legjobb helyeként van számon tartva. Az étterem egyedi és fiatalos hangulata miatt előszeretettel veszik igénybe zártkörű születésnapi bulikra, de akár kötetlen hangulatú céges rendezvényeknek is tökéletes otthont adhat.

 

A Spíler Shanghai különlegessége a Hidden room és a Secret bar, amely “rejtve” a külvilágtól várja rendezvénye vendégeit – a kettő együtt akár 120 főt is. Az étterem ezen része természetesen zártkörűsíthető! A keleti hangulat, ehhez passzoló ételek és italok, különleges sörök és buja koktélok gyűrűjében rendezvénye páratlan hangulatot nyer!

 

További részletek a Spíler Shanghai-ról mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

Az olaszos, kötetlen laza, világhírű budapesti rendezvényhelyszín: a Jamie’s Italian

Budapesti rendezvényhelyszínek

Jamie első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra is.

 

Az étterem és a terasz maga nem zártkörűsíthető, ám ha nem szeretné hogy más Vendégek megzavarják rendezvényét, akkor sem kell lemondania a Jamie’s Italianról – hiszen a Private Dining room 27 fő befogadására képes, és önmagában is bérelhető. Ennek megfelelően az étterem kiváló helyszínéül szolgálhat kisebb létszámú összejöveteleknek, akár konferenciák záróvacsorájának is.

 

További részletek a Jamie’s Italian-ról mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik, melyből megismerheti rendezvényhelyszíneink hangulatát!
 

Kapcsolódó

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Budapest legimpozánsabb része, a Budai Várnegyed és az 1. kerület minden bizonnyal az egyik legjobb választás, ha rendezvényének a tökéletes helyszínt keresi. A belvároshoz közel, mégis festői környezetben, páratlan panorámával és változatos stílusú rendezvényhelyszínekkel várjuk az 1. kerületben! 

Tovább
Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket, ha kis létszámú esküvőt terveznek!

Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a leghangulatosabb helyeket!

Míg vidéken és a régi időkben az esküvőkre akár több száz fő is hivatalos lehetett, addig mára ez a trend leáldozni látszik. Nem is véletlen, hiszen a kis esküvőknek rengeteg előnye van a nagy lagzikkal szemben: a költségvetés jobban elosztható, és a szűk családi, baráti körre is több ideje lesz az ifjú párnak, mintha a szegről-végről rokonokkal, 10 évente egyszer látott ismerősökkel kellene foglalkozniuk.  

Tovább
Kis esküvői étterem: esküvő szűk családi körben Budapesten

Esküvő szűk családi körben: íme a legjobb éttermek és rendezvénytermek...

Egy kis létszámú esküvőnek rengeteg előnye lehet a hetedhét országra szóló lakodalmakkal szemben. A hangulat ezeken az eseményeken jóval meghittebb, a meghívottka listájának készítése sokkal stresszmentesebb (hiszen senki nem fog megsértődni, ha mindenki tudja, hogy szűk családi körben ünnepelnék esküvőjüket!), és a költségek is sokkal kényelmesebben optimalizálhatóak, ha nem több száz főre kell elosztanunk azokat. 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria