Rendezvény ajánlatkérés

Egyedi hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek a belvárosban

Egyedi hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek a belvárosban

Különleges eseményre keres különleges hangulatú helyszínt? Ne kössön kompromisszumot, hiszen nálunk számos nagyszerű ✅budapesti rendezvényhelyszín✅ közül választhatja ki azt, amelyik Önnek tetszik!

Legyen szó akár kötött hangulatú, hivatalos – vagy épp kötetlen és vagány céges rendezvényről, kis- vagy épp nagylétszámú privát jellegű rendezvényről, világraszóló esküvőről vagy éppen családias hangulatú menyegzőről – a tökéletes rendezvényhelyszín kiválasztása kulcsfontosságú kérdés.

 

Egyedi hangulatú, változatos éttermeink nem csak a hétköznapokat színesítik meg, de akár rendezvényének is otthont adhat! Nincs szükség rá, hogy több órán át böngésszen a neten a tökéletes budapesti rendezvényhelyszínt kutatva – hiszen nálunk biztosan megtalálja számításait. Az alábbiakban bemutatjuk legnépszerűbb rendezvényhelyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás.

Minden rendezvény más és más. Más szervezést igényel egy zártkörű születésnapi buli és egy esküvő is, így a rendezvényhelyszín kiválasztásakor is teljesen más szempontokat veszünk figyelembe – de az mindegyik eseménynél igaz, hogy a helyszín kiválasztás az egyik legfontosabb mérföldköve a szervezésnek. A tökéletes helyszín adhatja meg az alaphangját az eseménynek, egy profi csapat pedig rengeteget segíthet Önnek egy nagyszerűen kivitelezett, hibátlan rendezvény megszervezésében.

 

 

Budapesti rendezvényhelyszínek, és egy kiváló csapat… avagy kik vagyunk mi?

Mi, a Zsidai Csoportnál több éves gasztronómiai és rendezvényszervezői tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden szakmai tudásunkat bevetni annak érdekében, hogy rendezvénye – legyen az esküvő, születésnap vagy céges esemény – a lehető legjobban sikerüljön és mindennel elégedett lehessen. Különleges kialakítású és hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek közül választhat: az elegáns, exkluzív kategóriába eső helyszínektől a bohém, vagány helyszínekig.

 

Nálunk egy kézben van minden! Így Önnek nem kell kutakodni, több száz webhelyet megtekinteni. Rendezvény oldalunkon számos információ és kép áll rendelkezésére a döntés meghozatalához – de természetesen abban szakképzett és tapasztalt kollégáink is szívesen segítenek. Akkor is, ha pontosan tudja mit szeretne – és akkor is, ha még fogalma sincs! Nincs más dolga, csak ajánlatot kérni tőlünk az alábbi form kitöltésével.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Budapesti rendezvényhelyszínek széles választéka a belvárosban

Rendezvényhelyszíneink mindegyike külön-külön stílust hivatott képviselni, így biztosan mindenki megtalálja a tökéletes helyszínt a Zsidai Csoport kínálatában.

 

Budapesti rendezvényhelyszíneink a város több pontján találhatóak. Számos étteremmel és hotellel rendelkezünk a Budai Vár páratlan környezetében, de a pesti szórakozó negyed sűrűjében, a Gozsdu udvarban is jelen vagyunk. Ebből következik, hogy minden korosztály, minden stílus számára képesek vagyunk változatos helyszíneket mutatni. 

 

De mi van, ha valamiért mégsem találja meg a számításait rendezvényhelyszíneink között? A profizmusról, a magas minőségről amit nyújtunk, ekkor sem kell lemondania. Catering szolgáltatásunk keretein belül akár kitelepüléssel is megoldjuk rendezvényét.

 

Romantikus, elegáns, történelmi és kifinomult… ez a Pierrot, egyik legnépszerűbb budapesti rendezvényhelyszínünk!

Budapesti rendezvényhelyszínek

Az étterem maga a megtestesült kifinomultság. Egyszerű, mégis klasszikusan elegáns és letisztult hangulata miatt közkedvelt helyszín – első, de nem utolsó sorban esküvőkre, esküvő utáni vacsorákra bérlik ki előszeretettel Vendégeink, ám üzleti típusú rendezvényeknek is tökéletes helyszínéül szolgálhat.

 

Az étterem belső termei 70 és 60 fő befogadására alkalmas , míg kerthelységében akár 120 főt is vendégül tudunk látni – így nagy létszámú eseményekre, gálavacsorákra és protokolláris eseményekre is kifejezetten alkalmas. Az étterem részbeni, vagy teljes zártkörűsítésével rendezvényét biztosan nem zavarja meg senki és semmi!

 

A Pierrot étterem közkedvelt udvara természetes növényzetével már-már festői környezetet biztosít a szabadtérbe vágyóknak is.

 

További részletek a Pierrot étteremről mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

Modern magyar, kötetlen, 21. századi…. Ismerje meg a 21 Magyar Vendéglőt, a magyarok egyik kedvenc budapesti rendezvényhelyszínét!

Budapesti rendezvényhelyszínek

“Szindbádos” gasztronómiai élmények újszerűen, mellőzve minden klisét a konyhában, a dekorációban és a rendezvényekben is. Ez a 21 Magyar Vendéglő, amely zártkörűsíthető rendezvényhelyszínként a Budai Várban várja akár az Ön Vendégeit is.

 

Az étterem belső tere és terasza összesen 120 fő befogadására képes, így akár nagyobb létszámú gálavacsoráknak, céges vacsoráknak és üzleti ebédeknek, diplomáciai eseményeknek is otthont adhat amellett, hogy akár privát jellegű családi eseményei számára is tökéletes választás.

 

További részletek a 21 Magyar Vendéglőről  mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

A családias, tradicionális magyar, otthonos budapesti rendezvényhelyszín: a Pest-Buda Bistro

Budapesti rendezvényhelyszínek

A Pest-Buda Bistro kínálata, ízvilága és hangulata egy az egyben a nagymama konyhájának otthonos, meleg hangulatát idézik fel. Ennek megfelelően ez a helyszínünk nem alkalmas nagy létszámú, világra szóló események szervezésére, de nem is célja. Bár az első és hátsó terem együtt véve 54 fő ültetett fogadására is képes, a teraszon pedig további 40 fő tud helyet foglalni – mégis úgy gondoljuk, ez a helyszínünk a családias hangulatú rendezvények számára tökéletes.

 

Legyen szó akár eljegyzésről, házassági évforduló ünnepléséről vagy csupán egy családi összejövetelről – a Pest-Buda Vendéglőben biztosan mindenki otthon érzi majd magát!

 

További részletek a Pest-Buda Vendéglőről  mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

A vagány, a nyugati, laza és fiatalos, bulis budapesti rendezvényhelyszín: a Spíler Original

Budapesti rendezvényhelyszínek

Egyik legnépszerűbb éttermünk és rendezvényhelyszínünk a Gozsdu udvarban található Spíler Original, amely nem véletlenül tett szert ekkora ismertségre, közkedveltségre a fiatalok körében. Az esték többségében itt Budapest krémje bulizik, élvezi az éjszakai életet kulturált formában – ám a Spíler akár rendezvényének is otthont adhat!

 

Az étterem többi helyszínünkkel ellentétben nem zártkörűsíthető, így hivatalos, protokolláris rendezvényekre kevésbé alkalmas – de nem is célja. Célja azonban otthont adni minden olyan baráti, vagy akár kötetlen céges buliknak, búcsúztatóknak vagy épp évnyitóknak, amelyek a kötetlen hangulatú buliról szólnak, akár egy zseniális hamburger és egy hűsítő sör társaságában!

 

További részletek a Spíler Original-ról mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

A fiatalos, a laza és trendi, a stílusos mégis nyugis budapest rendezvényhelyszín: a Baltazár Grill

Budapesti rendezvényhelyszínek

A Baltazárban minden meg van, amire egy kötetlen hangulatú, grillparty-feelingű rendezvénynél szükség lehet. 150 tételes, magyar- és kárpátmedencei borlistánk, kiváló minőségű Gin-jeink és Jospeer faszén grillünkön készült egyszerű, de kreatív ételeink lenyűgözik majd Önt, és Vendégeit is!

 

Az étterem egy fő teremmel, egy kandallós teremmel, egy borospincével és egy nyugis hangulatú terasszal rendelkezik – így akár nagyobb létszámú rendezvényekre is alkalmas, de a termek külön is bérelhetőek. Felszereltsége, szeparálható elrendezése tökéletes rendezvényhelyszínné teszi mind lazább hangulatú céges események, mind privát rendezvények szervezésére – valamint természetesen borválasztékunknak köszönhetően akár borvacsorával egybekötött mulatságra is.

 

További részletek a Baltazár Grillről mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

Keleti hangulatú, trendi és modern, fiatalos budapesti rendezvényhelyszín különleges köntösben: a Spíler Shanghai

Budapesti rendezvényhelyszínek

Budapest pesti részének sűrűjében, az elegáns bulizó negyed szívében található egyik legkülönlegesebb rendezvényhelyszínünk, a Spíler Shanghai étterem, mely a Gozsdu udvar egyik legjobb helyeként van számon tartva. Az étterem egyedi és fiatalos hangulata miatt előszeretettel veszik igénybe zártkörű születésnapi bulikra, de akár kötetlen hangulatú céges rendezvényeknek is tökéletes otthont adhat.

 

A Spíler Shanghai különlegessége a Hidden room és a Secret bar, amely “rejtve” a külvilágtól várja rendezvénye vendégeit – a kettő együtt akár 120 főt is. Az étterem ezen része természetesen zártkörűsíthető! A keleti hangulat, ehhez passzoló ételek és italok, különleges sörök és buja koktélok gyűrűjében rendezvénye páratlan hangulatot nyer!

 

További részletek a Spíler Shanghai-ról mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

 

Az olaszos, kötetlen laza, világhírű budapesti rendezvényhelyszín: a Jamie’s Italian

Budapesti rendezvényhelyszínek

Jamie első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra is.

 

Az étterem és a terasz maga nem zártkörűsíthető, ám ha nem szeretné hogy más Vendégek megzavarják rendezvényét, akkor sem kell lemondania a Jamie’s Italianról – hiszen a Private Dining room 27 fő befogadására képes, és önmagában is bérelhető. Ennek megfelelően az étterem kiváló helyszínéül szolgálhat kisebb létszámú összejöveteleknek, akár konferenciák záróvacsorájának is.

 

További részletek a Jamie’s Italian-ról mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva érhetők el.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik, melyből megismerheti rendezvényhelyszíneink hangulatát!
 

Kapcsolódó

Esküvői helyszínek Budapesten

Esküvői helyszínek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket esküvőkhöz!

Esküvői helyszínt találni Budapesten nem könnyű feladat. Számtalan szebbnél szebb helyszínt ismerünk, és rengeteg étterem is kínál lehetőséget esküvői vacsorák rendezésére. A mi éttermeink és esküvői helyszíneink Budapesten rendezvényszervező csapattal a háttérben várja megkeresésed! A tökéletes helyszín kiválasztása ugyanis csak egy lépése az esküvő megszervezésének, ahhoz, hogy az esemény valóban életre szóló legyen nem árt egy jó szervező csapat sem, aki megvalósítja álmaid.

Tovább
Eljegyzési vacsora helyszínek Budapesten

Eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Minden pár számára különleges pillanat ez… feltette a nagy kérdést, és a válasz, természetesen: IGEN! Nincs más hátra, mint a legnagyobb örömet megosztani a családdal, a barátokkal és ismerősökkel – majd belevetnie magát a szervezésbe. A nagy bejelentés mellett nálunk is egyre nagyobb divat, hogy egy kellemes hangulatú eljegyzési vacsorával – vagy akár egy eljegyzési party-val – ünnepelje meg együtt a két család azt, hogy hamarosan egyesülnek. 

Tovább
Eljegyzési party helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket!

Eljegyzési party helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket!

Ha ezt olvassa, minden valószínűség szerint itt az ideje, hogy gratuláljunk! Az eljegyzés minden pár életében az egyik legfontosabb esemény – amikor két ember elhatározza, hogy összekötik az életüket, és fogadalmat tesznek egymásnak. Ha megtörtént a lánykérés, már jöhet is a tervezés! Természetesen számos szuper esküvői vacsorahelyszínnel is szolgálhatunk, de ha szeretné még kiélvezni egy kicsit a menyasszony-lét előnyeit, megünnepelni ezt a különleges alkalmat, egy eljegyzési party nagyon emlékezetes esemény lehet! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria