Rendezvény ajánlatkérés

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Egy ✅céges évzáró vacsora✅ megszervezése sok feladattal és stresszel járhat, különösen akkor, ha még nincs meg a tökéletes helyszín hozzá. A Zsidai Csoport különleges, egyedi helyszínei között biztosan megtalálja a céges évzáró vacsora helyszínét!

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínáleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna. 

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy maréknyi ember ül az asztalhoz, de akad olyan is, amikor több tucat embert kell megvendégelni a céges évzáró vacsora alatt, így változatos helyszínekkel várjuk leendő vendégeinket! 

A céges évzáró vacsora egy jó alkalom arra, hogy a dolgozók közösen ünnepeljék meg az elmúlt év sikereit. Az ilyen eseményen segítenek abban, hogy a vezetők megköszönjék a beosztottjaik számára az éves munkát, ezáltal egyfajta elismerést adnak a dolgozók számára, amire mindenképp szükség van ahhoz, hogy a későbbiekben is motiváltak legyen, és hasznosnak érezzék magukat a csapatban.

 

A cég munkatársainak szüksége van arra, hogy kiszakadjanak az irodai környezetből, hogy ne csak a munkahelyen töltsenek időt együtt, hiszen a közös élmények összekovácsolják a csapatot, ezáltal sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz a munkavégzés.

 

Amennyiben szeretné, hogy a céges évzáró vacsora Budapesten egy gyönyörű helyszínen kerüljön megrendezésre, az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérhet kollégáinktól, akik mindenben a segítségére lesznek!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Céges évzáró vacsora Budapesten a Pierrot étteremben, kifinomult, elegáns helyszínen

A karácsonyi időszakban, az év vége közeledtével valahogy minden egy kicsit ünnepi köntösbe bújik, és az elegancia központi szerepet kap ebben az időszakban. Ha Ön is egy elegáns, ünnepélyes helyszínt álmodott meg a céges karácsonyi vacsora számára a Pierrot lesz a legjobb választás! 

 

Az egyik legkedveltebb helyszíneink közé tartozik a Pierrot, ami valószínűleg egyedi, kifinomult stílusának, elegáns hangulatának köszönhető. Az étterem a Budai Várban található, így egy exkluzív helyszínt biztosít a céges évzáró vacsora számára. Legyen szó egy kisebb céges évzáró vacsoráról, vagy egy nagyobb létszámú eseményről, a Pierrot remek választás! Igény szerint az étterem akár teljesen zártkörűsíthető, így a rendezvényt biztos, hogy semmi sem fogja megzavarni.

 

További információkat ide kattintva olvashat a Pierrot étteremről!

 

Egy 21. századi magyar étterem, ami tökéletes lehet egy céges évzáró vacsora helyszínének – 21 Magyar Vendéglő

Céges évzáró vacsora Budapesten

Az elegancia azonban nem mindenki számára fontos egy céges évzáró vacsora alatt. Amennyiben Ön is inkább egy kicsit kötetlenebb helyszínt választana, arra is van megoldás.  A hagyományos, magyaros stílus és ízek keveredése a 21. századi modern gasztronómiával – ez jellemzi leginkább a 21 Magyar Vendéglőt, ami laza stílusának köszönhetően alkalmas lehet egy kötetlen, jó hangulatú céges évzáró vacsora helyszínének.

 

Az étterem jól alakítható, terasszal és belső térrel rendelkezik, összesen 60 fő ültetett fogadására alkalmas. A teljes helyszín bérlésére van lehetőség, így biztos lehet benne, hogy az céges évzáró vacsora Budapesten zavartalanul fog zajlani.

 

További információkat ide kattintva olvashat a 21 Magyar Vendéglőről! 

 

A laza hangulatú, felejthetetlen céges évzáró vacsora Budapesten, a Baltazárban 

 

 

Jó néha kiszakadni az irodai környezetből a kollégákkal, ilyenkor pedig a legtöbben nem szeretnek a munkával foglalkozni. Amennyiben egy igazán vidám hangulatú, kevésbé elegáns, fiatalos helyszínen képzeli el a céges évzáró vacsorát, a Baltazár lesz a legmegfelelőbb helyszín hozzá. 

 

További információkat ide kattintva olvashat a Baltazárról!

 

Céges évzáró vacsora az irodában? Lehetséges!

Ha bármilyen oknál fogva úgy döntenek, hogy az idei céges évzáró vacsorát nem külsős helyszínen hanem “otthon”, az irodában tartják meg, az éttermi minőségű ételekről így sem kell lemondaniuk. A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül a megrendelt ételeket 95%-os készültségben szállítjuk ki, amelyet akár irodai környezetben is pár perc alatt elkészíthetnek! Kattintson az alábbi képre a részletekért. 

 Kapcsolódó

A tökéletes rendezvényhelyszín: céges karácsonyi vacsora Budapesten, vagy akár a Budai Várban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.   Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám –...

Tovább
Céges évnyitó rendezvény Budapesten? Változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg...

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.   Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt...

Tovább
Workshop helyszínek Budapesten

Workshop helyszínek Budapesten – a tökéletes workshop tervezésének alapjai

A workshop egy kifejezetten hatékony eszköze a csapatmunkának, ám sokan az ide kapcsolódó fogalmakat keverik. Gyakorta találkozunk vele, hogy a különböző fejlesztő foglalkozásokat, tréningeket nevezik workshop-nak, pedig valójában a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner