Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Egy ✅céges évzáró vacsora✅ megszervezése sok feladattal és stresszel járhat, különösen akkor, ha még nincs meg a tökéletes helyszín hozzá. A Zsidai Csoport különleges, egyedi helyszínei között biztosan megtalálja a céges évzáró vacsora helyszínét!

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínűleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna. 

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy maréknyi ember ül az asztalhoz, de akad olyan is, amikor több tucat embert kell megvendégelni a céges évzáró vacsora alatt, így változatos helyszínekkel várjuk leendő vendégeinket! 

Céges évzáró vacsora Budapesten a Zsidei Csoport éttermeiben

 

A céges évzáró vacsora Budapesten a Zsidai Csoport szervezésében, egy jó alkalom arra, hogy a dolgozók közösen ünnepeljék meg az elmúlt év sikereit. Az ilyen események segítenek abban, hogy a vezetők megköszönjék a beosztottjaik számára az éves munkát, ezáltal egyfajta elismerést adnak a dolgozók számára, amire mindenképp szükség van ahhoz, hogy a későbbiekben is motiváltak legyenek, és hasznosnak érezzék magukat a csapatban.

A cég munkatársainak szüksége van arra, hogy kiszakadjanak az irodai környezetből, hogy ne csak a munkahelyen töltsenek időt együtt, hiszen a közös élmények összekovácsolják a csapatot, ezáltal sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz a munkavégzés.

 

Amennyiben szeretné, hogy a céges évzáró vacsora Budapesten egy gyönyörű helyszínen kerüljön megrendezésre, az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérhet kollégáinktól, akik mindenben a segítségére lesznek!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Céges évzáró vacsora Budapesten a Pierrot étteremben, kifinomult, elegáns helyszínen

A karácsonyi időszakban, az év vége közeledtével valahogy minden egy kicsit ünnepi köntösbe bújik, és az elegancia központi szerepet kap ebben az időszakban. Ha Ön is egy elegáns, ünnepélyes helyszínt álmodott meg a céges karácsonyi vacsora számára a Pierrot lesz a legjobb választás! 

 

Az egyik legkedveltebb helyszíneink közé tartozik a Pierrot, ami valószínűleg egyedi, kifinomult stílusának, elegáns hangulatának köszönhető. Az étterem a Budai Várban található, így egy exkluzív helyszínt biztosít a céges évzáró vacsora számára. Legyen szó egy kisebb céges évzáró vacsoráról, vagy egy nagyobb létszámú eseményről, a Pierrot remek választás! Igény szerint az étterem akár teljesen zártkörűsíthető, így a rendezvényt biztos, hogy semmi sem fogja megzavarni.

 

További információkat ide kattintva olvashat a Pierrot étteremről!

 

Egy 21. századi magyar étterem, ami tökéletes lehet egy céges évzáró vacsora helyszínének – 21 Magyar Vendéglő

Céges évzáró vacsora Budapesten

Az elegancia azonban nem mindenki számára fontos egy céges évzáró vacsora alatt. Amennyiben Ön is inkább egy kicsit kötetlenebb helyszínt választana, arra is van megoldás.  A hagyományos, magyaros stílus és ízek keveredése a 21. századi modern gasztronómiával – ez jellemzi leginkább a 21 Magyar Vendéglőt, ami laza stílusának köszönhetően alkalmas lehet egy kötetlen, jó hangulatú céges évzáró vacsora helyszínének.

 

Az étterem jól alakítható, terasszal és belső térrel rendelkezik, összesen 60 fő ültetett fogadására alkalmas. A teljes helyszín bérlésére van lehetőség, így biztos lehet benne, hogy az céges évzáró vacsora Budapesten zavartalanul fog zajlani.

 

További információkat ide kattintva olvashat a 21 Magyar Vendéglőről! 

 

A laza hangulatú, felejthetetlen céges évzáró vacsora Budapesten, a Baltazárban 

 

 

Jó néha kiszakadni az irodai környezetből a kollégákkal, ilyenkor pedig a legtöbben nem szeretnek a munkával foglalkozni. Amennyiben egy igazán vidám hangulatú, kevésbé elegáns, fiatalos helyszínen képzeli el a céges évzáró vacsorát, a Baltazár lesz a legmegfelelőbb helyszín hozzá. 

 

További információkat ide kattintva olvashat a Baltazárról!

 

 

Céges évzáró vacsora Budapesten és programötletek a remek hangulathoz

 

A céges évzáró vacsora Budapesten remek alkalom, hogy elismerjük munkatársaink egész éves munkáját és erőfeszítéseiket, de hogy a vacsora kötetlenebb hangulatban teljen a vacsora előtt szervezhetünk néhány programot. A céges évzáró programokat nagyszerű alkalomként tekintheted a csapatod motiválására és a közösségépítésre, még a vacsora előtt. Ezek a programok segíthetnek a kollegiális viszonyok erősítésében, a csapatszellem fokozásában, és az év eredményeinek ünneplésében. A céges évzáró vacsora Budapesten néhány plusz ötlettel sokkal mulatságosabb lehet!

 

1.    Közösségi szolgálat: Egy közösségi szolgálati program keretében a csapatod önkéntesen segíthet valamilyen jótékonysági szervezetnek vagy más közösségi projektnek. Ez segíthet a csapatszellem erősítésében és a közösségi érzés kialakításában. Karácsonykor különösen jó jótékonykodási lehetőségek vannak, például ajándékokat csomagolhattok a rászorulóknak a Mikulásgyárban. A céges évzáró vacsora Budapesten a segítség után pedig sokkal jobban fog mindenkinek esni!


2.    Céges játékok: Szervezhettek egyszerű versenyeket és játékokat a munkahelyen, például csocsóversenyt, pingpongot vagy kártyaversenyt. Ezek az egyszerű és szórakoztató játékok elősegíthetik a jó hangulatot és a csapat együttműködését. A céges évzáró vacsora Budapesten így könnyebben is elérhető és együtt érkezhettek az étterembe.


3.    Team-building tevékenységek: Az évzáró rendezvény előtt lehetőség van team-building tevékenységek szervezésére is. Ilyenek lehetnek például túrák, kempingezés vagy más közösségi programok. Ezek a tevékenységek segíthetik az összetartozás érzését és a kommunikációt a csapat tagjai között. A céges évzáró vacsora Budapesten pedig tökéletes lezárása lehet az ünnepi hétvégének.


4.    Értékelés és elismerés: Az év vége a tökéletes időpont az év eredményeinek értékelésére és az elismerés kifejezésére. Hozz létre egy ceremóniát, ahol kiemelheted azokat az alkalmazottakat, akik kiemelkedő munkát végeztek, és jutalmazd meg őket.

Erre akár a céges évzáró vacsora Budapesten található éttermeinkben is sort keríthettek. Nézd meg fentebb ajánlásunkat, hogy a számotokra legmegfelelőbb helyszínt válasszátok.


5.    Céges tréning: Az évzáró esemény lehetőséget nyújthat a cég által szervezett tréningekre vagy oktatási programokra is. Így az alkalmazottak új készségeket sajátíthatnak el vagy fejleszthetik a meglévőket. A kemény munka után a vacsora is jobban fog esni, főleg, ha a céges évzáró vacsora Budapesten, a Zsidai Csoport éttermeiben kerül megrendezésre, amelyek már több éves tapasztalattal rendelkeznek céges rendezvények szervezésében.


6.    Motivációs beszéd vagy előadás: Egy inspiráló beszéd vagy előadás a vállalat céljairól és jövőbeli terveiről is ösztönözheti az alkalmazottakat, és emlékeztetheti őket arra, miért fontos a munkájuk. A céges évzáró vacsora Budapesten egy remek lehetőség arra, hogy kifejezd hálád munkatársaid számára.


7.    Játékos kvíz: Szervezhetsz egy interaktív kvízjátékot a céges év főbb eseményeiről és eredményeiről. A csapatok versenyezhetnek egymás ellen, és a győzteseket jutalmazhatod. A céges évzáró vacsora Budapesten akár záródhat egy ilyen szuper kis játékkal is, és persze jutalmazhatjuk a nyertest.


8.    Alkalmazottak visszajelzése: Kérj visszajelzést az alkalmazottaktól az év folyamán történt eseményekről, és használd ezt az információt a cég javításához.

 

Ezek a programok segíthetnek a csapatmotiválásban és a pozitív légkör megteremtésében az évzáró vacsora előtt. Ne felejtsd el a csapatszellemet és az alkalmazottak elismerését, mivel ezek a tényezők kulcsfontosságúak a munkavállalók elkötelezettségének és elégedettségének növelésében.

 

Válassz a Zsidai Csoport éttermei közül a céges évzáró vacsorához, és emeljétek poharatokat az elmúlt évre miközben felejthetetlen élményeket gyűjtötök!
 

Céges évzáró vacsora az irodában? Lehetséges!

Ha bármilyen oknál fogva úgy döntenek, hogy az idei céges évzáró vacsorát nem külsős helyszínen hanem “otthon”, az irodában tartják meg, az éttermi minőségű ételekről így sem kell lemondaniuk. A Zsidai Home szolgáltatásunk keretein belül a megrendelt ételeket 95%-os készültségben szállítjuk ki, amelyet akár irodai környezetben is pár perc alatt elkészíthetnek! Kattintson az alábbi képre a részletekért. 

 Kapcsolódólegjobb éttermek a Budai Várnál

Legjobb éttermek a Budai Várnál - Kedvenc Zsidai éttermeink a Várnegyedben

Fedezd fel a legjobb éttermeket a Budai Várnál a Zsidai család kiváló vendéglátóhelyein, ahol a hagyományos és modern ízek találkoznak egyedülálló gasztronómiai élményekkel!

Tovább
Magyaros éttermek

Magyaros éttermek - Próbáld ki a legfinomabb magyaros ízeket a Zsidai...

Fedezd fel Budapest legfinomabb magyaros ízeit a Zsidai család éttermeiben, ahol a hagyományos receptek és modern konyhatechnológiák találkozása egyedülálló gasztronómiai élményt kínál!

Tovább
Látogatás a Budai Várba

Látogatás a Budai Várba

A Budai Vár és a Várnegyed Budapest egyik legjelentősebb és legszebb területe, amely gazdag történelmével, lenyűgöző építészetével és kulturális látnivalóival elvarázsolja a látogatókat.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café