Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café
Céges rendezvények

Céges rendezvények

Ha üzleti rendezvényének, céges vacsorának keres helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Group éttermei és hotelei között ugyanis biztosan Ön is megtalálja rendezvényének a tökéletes helyszínt. Változatos stílusú és adottságú rendezvényhelyszíneink, éttermein és hoteleink csak Önre várnak!#céges karácsony

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.

 

Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A...

Tovább Ajánlatkérés
Céges karácsonyi vacsora Budapesten: íme a legjobb rendezvényhelyszíneink céges vacsorákra!
#céges évzáró

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges...

Tovább Ajánlatkérés
Céges évzáró vacsora Budapesten
#céges évnyitó

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg helyszíneinket!

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.

 

Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes...

Tovább Ajánlatkérés
Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten
#workshop

Workshop helyszínek Budapesten – a tökéletes workshop tervezésének alapjai

A workshop egy kifejezetten hatékony eszköze a csapatmunkának, ám sokan az ide kapcsolódó fogalmakat keverik. Gyakorta találkozunk vele, hogy a különböző fejlesztő foglalkozásokat, tréningeket nevezik workshop-nak, pedig valójában a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.

Tovább Ajánlatkérés
Workshop helyszínek Budapesten
#partnertalálkozó

Partnertalálkozó helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket Pesten és Budán fontos meetingjéhez, partnertalálkozójához

A partnertalálkozók, az üzleti reggelik, -ebédek, és -vacsorák, üzleti meetingek elengedhetetlen eseményei az új céges kapcsolatok kialakításának, amelyeken gyakran a vállalat sikere, fejlődése is múlhat. Sokan az ilyen jellegű partnertalálkozókat irodai keretek között tartják, pedig a környezetváltozás, az informális környezet és egy kellemes üzleti étkezés segíthet egymás megismerésében, az oldottabb hangulat kialakításában, és nem utolsó sorban a...

Tovább Ajánlatkérés
A tökéletes éttermek partnertalálkozó helyszínként Budapesten
#családi nap

Céges családi napot szervezne? Mutatjuk a tökéletes helyszíneket!

Egy vállalat életében rendkívül fontos a hatékony munkavégzés szempontjából, hogy a munkavállalók egymással és a vezetőséggel is jó kapcsolatot ápoljanak, rendszeresen kommunikáljanak és szívesen dolgozzanak együtt egy-egy megvalósítandó projekten, vagy akár a mindennapokban is. A céges csapatépítő rendezvények rendkívül jó lehetőséget biztosítanak erre, azonban ezekkel az eseményekkel is csínján kell bánni, hiszen a szabadidőre szervezett vállalati...

Tovább Ajánlatkérés
Családi nap helyszínek cégek számára Budapesten
#csapatépítő

Csapatépítő helyszínek Budapesten – íme a legjobb helyszíneink csapatépítésre!

Minden csapatépítő program esetében – legyen szó akár egy vidám, kötetlen együtt töltött estéről, akár egy programokkal dúsított, vicces; vagy épp kick-off, esetleg brainstorming jellegű különleges munkanapról – kiemelt szempont, hogy az igényeknek leginkább megfelelő csapatépítő helyszín kerüljön kiválasztásra akár Budapesten, akár más régiókban. Ahhoz, hogy a tökéletes helyszínt tudja kiválasztani, néhány szempontot mindenképp...

Tovább Ajánlatkérés
Csapatépítő helyszín Budapesten - a legjobb éttermek és bérelhető különtermek csapatépítére
#sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten - ismerje meg legjobb helyszíneinket sajtótájékoztatóra!

Egy sajtótájékoztató megszervezésénél kiemelten fontos feladat megtalálni azt a helyszínt, amellyel már az érkezéskor, vagy akár a meghívón jó benyomást tehet a sajtó munkatársaira, elkápráztathatja őket. Tudjuk azonban azt is, hogy minden ilyen esemény más és más: más létszám, más hangulat és más elrendezés, felszereltség szükségeltetik egy-egy sajtótájékoztató megrendezéséhez.

 

Mi a Zsidai Csoportnál azon dolgozunk nap,...

Tovább Ajánlatkérés
Bemutatjuk a legjobb helyszíneinket: sajtótájékoztató helyszín Budapesten
#termékbemutató

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket termékbemutatók tartására!

Termékbemutató helyszínt keresel Budapesten? Szervezd meg termékbemutatód nívós környezetben, és nyűgözd le a résztvevőket! Mutatjuk a legjobb helyszíneinket és éttermeinket. 

Tovább Ajánlatkérés
Termékbemutató helyszín Budapesten
#könyvbemutató

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket és termeinket!

Fedezd fel a legjobb könyvbemutató helyszíneinket, vagy ismerd meg a Festy in Style  könyvbemutatójának részleteit. 

Tovább Ajánlatkérés
Könyvbemutató helyszínek Budapesten
#farsang

Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Egy céges farsangi buli remek lehetőséget kínál arra, hogy a cég munkatársai egy kötetlen esemény keretein belül, az irodai falain kívül építsék a közösséget. Az, hogy milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín, mindenkinek mást jelent, éppen ezért változatos helyszínekkel készülünk vendégeink számára! 

Tovább Ajánlatkérés
Céges farsangi buli különleges helyszínen
#kick-off

Kick off meeting helyszín Budapesten: projektindítás, hatékonyan!

A nyári uborkaszezon végével, vagy épp az év kezdetével ismét fel kell venni a ritmust, hogy a kollégák hatékonyan tudjanak beilleszkedni, vagy épp visszailleszkedni egy-egy nagyobb projektbe, munkába. Ha szeretné az indítást hatékonyan és még élvezetes módon is támogatni, arra egy céges kick off meeting a tökéletes megoldás! És hogy milyen helyszínen érdemes tartani ezeket a kick off projektindításokat? Bemutatjuk a mi legjobb helyszíneinket – amelyek...

Tovább Ajánlatkérés
Hatékony projektindítás: kick off meeting Budapesten, a legjobb helyszíneken!
kisvendéglő

Fekete Holló

Elérhető kisvendéglő helyieknek egyszerű, finom és hétköznapi fogásokkal. 


A Fekete Holló Kisvendéglő a történelmi Budapest szívében, a Budai Várban található , a város egyik leghangulatosabb sarkában. Ez a hagyományos magyar étterem egy igazi gyöngyszem autentikus hangulatával.

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Fekete Holló - Rendezvényhelyszín

Gálavacsora helyszín Budapesten: az Operában

Ha elegáns, kifinomult és valóban emlékezetes rendezvényt szerveznél vendégeid számára, egy gálavacsorával biztosan sikert aratsz majd. A legelegánsabb rendezvénytípusként a gálavacsora formális keretek között, elegáns eseményként emeli az est fénypontját. 

 

Tovább
Gálavacsora helyszín Budapesten
#céges rendezvények

Egyedi hangulatú budapesti rendezvényhelyszínek a belvárosban

Legyen szó akár kötött hangulatú, hivatalos – vagy épp kötetlen és vagány céges rendezvényről, kis- vagy épp nagylétszámú privát jellegű rendezvényről, világraszóló esküvőről vagy éppen családias hangulatú menyegzőről – a tökéletes rendezvényhelyszín kiválasztása kulcsfontosságú kérdés.

 

Egyedi hangulatú, változatos éttermeink...

Tovább Ajánlatkérés
Fantasztikus budapesti rendezvényhelyszínek a belvárosban


Céges rendezvényhelyszínek Budapesten

Egy cég életében számos rendezvény kerül megrendezésre évről évre. A protokolláris és hivatalos jellegű céges rendezvények mellett nem ritkák a lezserebb hangulatú céges rendezvények sem – egy dolog azonban szinte minden ilyen típusú eseményben közös és nem elhanyagolható: a megfelelő céges rendezvényhelyszín kiválasztása Budapesten. 

 

A céges rendezvények szervezésének alapja: a tökéletes céges rendezvényhelyszín Budapesten

De milyen is egy jó céges rendezvényhelyszín Budapesten? Nos, a válasz korántsem olyan egyszerű, mint amilyen egyértelmű a kérdés. Tökéletes céges rendezvényhelyszín ugyanis nincs. Nincs, egészen addig, míg meg nem tudod határozni hogy a kiválasztott céges rendezvényhelyszínnek milyen kritériumoknak kell megfelelni! A leggyakoribb kérdések, amelyekre válaszolnod kell tudni, ha céges rendezvényhelyszínt keresel Budapesten:

 

A céges rendezvény stílusa, megjelenése, a várható hangulat…

-    Milyen típusú céges rendezvénynek keresel helyszínt?
-    Milyen stílusú lesz a céges rendezvény? Elegáns, lezser, laza? Bulis vagy protokolláris?
-    Kb. meddig tart majd a céges rendezvény? Éjszakába nyúlik, esetleg csak egy délelőttöt vesz igénybe?
-    Várható a céges rendezvényen alkoholos ital felszolgálása?


Ami alapvetően meghatározza azt, hogy milyen céges rendezvényhelyszínt keresel Budapesten, az maga a céges rendezvény stílusa. Minden rendezvény más és más, és maga a program, a rendezvény várható menete és a meghívottak igényei is befolyásolják azt, hogy milyen stílusú céges rendezvényhelyszínt érdemes lefoglalnotok.


Legyen szó akár lezser, laza és kötetlen mégis elegáns, akár patinás és protokolláris, akár igazi vagány bulis céges rendezvényről, helyszíneink között biztosan megtalálod azt, amit keresel! 

 

A meghívottak köre a céges rendezvényen

-    Hány fő kerül meghívásra a céges rendezvényre?
-    Pontosan tudjuk a céges rendezvény várható létszámát, vagy szükséges mozgástér?
-    Lesznek gyerekek, idősek, mozgáskorlátozottak, speciális igényű meghívottak a céges rendezvényen? Milyen speciális követelményeknek kell megfelelni ezesetben?


A stílus meghatározása mellett – pontosabban inkább azzal együtt – rendkívül fontos tényező egy céges rendezvény esetében az is, hogy milyen összetételű embereket várunk az eseményre. Természetesen egy zártkörű, csak a cég alkalmazottjai számára szervezett céges rendezvény esetében ezt viszonylag könnyű meghatározni (bár még vállalaton belül is nagy különbséget lehetnek az alkalmazottak között), de egy családi nap, vagy partnertalálkozó esetében fokozottan nehéz lehet erre a tényezőre felkészülni.

 

A céges rendezvények esetében – főként a helyszín kiválasztásakor – különösen fontos, hogy meg tudjuk mondani a várható létszámot. Ez egy belsős rendezvény esetében fix lehet, azonban egy olyan céges rendezvényen ahova a meghívottak kísérőt is hozhatnak, széles sávon mozoghat. 


A meghívottak körében pedig érdemes egy kicsit alaposabban is szétnézni a céges rendezvény szervezésekor: ha az esemény gyerekbarát, akkor a céges rendezvényhelyszínt is úgy kell megválasztani, hogy az a gyerekek biztonságát és jólétét is garantálja. Ugyan így készülhetük az idősebbekre, mozgáskorlátozottakra vagy bármely más, speciális körülményeket igénylő vendégekre is. 

 

A céges rendezvény legfőbb adatai…

-    Hol kerüljön megrendezésre a céges rendezvény?
-    Hogy fognak eljutni a meghívottak a céges rendezvényre?
-    Mikor kerül megrendezésre a céges rendezvény?

 

Hol és mikor? Talán ezek a legfontosabb adatok a rendezvényszervezéskor, a válasz azonban sokszor nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnád. Amellett, hogy a szervezett rendezvény típusához és a meghívottak életviteléhez is tudnod kell igazítani a céges rendezvényt, azt sem árt figyelembe venni, hogy a számotokra alkalmas céges rendezvényhelyszínek Budapesten a megjelölt időpontokban elérhetőek-e. Mindenképp azt javasoljuk, hogy a céges rendezvény szervezésekor annyi időt szánjatok a részletekre – mint a céges rendezvényhelyszín megtalálása – amennyit csak lehetséges: minél korábban kezditek el ugyanis összeállítani a programot, lefoglalni a helyszínt, stb., annál nagyobb eséllyel tudjátok majd megszerezni a legjobb beszállítókat, a tökéletes céges rendezvényhelyszínt.

 

A felszerelés, eszközök, igények a céges rendezvényen…

-    Milyen felszereltségre lesz szükségetek a céges rendezvényen?
-    Milyen étkeztetést, cateringet terveztek a céges rendezvényre?

Míg egyes céges rendezvényeken a „fő attrakció” az maga az étkezés és utána esetlegesen egy buli, beszélgetés – stílustól függően – addig más céges rendezvényeken komoly programok kerülhetnek előtérbe. Itt a lehetőségek tárháza szinte végtelen (a céges vacsorától a sajtótájékoztatón és a termékbemutatón át egészen a gálavacsoráig). Fontos azonban, hogy már a foglalás előtt tisztázd a kiválasztott céges rendezvényhelyszín kollégáival az eszközszükségleteiteket! 


Ugyan így a legtöbb céges rendezvény esetében a catering, az étkeztetés is központi szerepet játszik – amelynek ezer és ezer megvalósítási lehetősége van. A mi céges rendezvényhelyszíneink a hétköznapokban étteremként funkcionálnak, így a catering megvalósítása számunkra sosem jelentett problémát – ám ha egy kizárólag helyszínként funkcionáló épületet béreltek ki, oda külső beszállítóval fog kelleni egyeztetni az étkeztetésről… És hogy milyen típusú cateringet érdemes választani? Nos természetesen ez is az esemény stílusától függ. A finger food-tól kezdve az ültetett fogadáson át, mindenre van lehetőség! 

 

És persze ami mindent meghatároz: a költségkeret…

-    Milyen költségkeret áll rendelkezésedre a céges rendezvény megszervezéséhez? 
-    Hogyan tervezitek szétosztani a fogyasztás árát a meghívottak között?

 

Persze az egyik legfontosabb tényező a céges rendezvények szervezésekor is a rendelkezésedre álló költségkeret. Ezt a legtöbb esetben már a kezdetek kezdetén megkapod főnöködtől – vagy ha Te magad vagy a főnök akkor pontosan tisztában vagy vele – ám a költségkeret felosztása, a fizetés ennél több dolgot vonz maga után.


A büdzsé beosztásakor a céges rendezvény esetében is érdemes „vésztartalékot fenntartani”, mialatt okosan elosztva játszol a kiadásokkal. A másik, amire a céges rendezvények költségvetésének megtervezésekor szóba jön, az a „hogyan” fizetünk rész. Egy céges rendezvény esetében is rengeteg megoldási lehetőség van onnantól kezdve, hogy a teljes fogyasztást a cég állja egészen odáig, hogy a meghívottak ital voucherekkel fizethetnek, vagy épp saját számlát vezethetnek.  
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café