Karrier

Karrier

Dolgozz a gasztronómiában, dolgozz nálunk mint étteremvezető, szakács, felszolgáló, pultos vagy kisegítő! Szerethető Munkahelyek Díj 2019 - Az Év Felelős Foglalkoztatója Díj 2017-2018-2019-2020-2021

Marketing gyakornok

A Zsidai Csoport marketing csapata marketing gyakornokot keres. Tudj meg több információt ide kattintva!

Rendezvény koordinátor

Szendevélyed a rendezvényszervezés? Cégünk rendezvényszervező koordinátort keres, aki felügyeli a különböző rendezvények tervezését és lebonyolítását, meghitt összejövetelektől a nagyszabású, akár 1000 vendéget is magába foglaló rendezvényekig. Részletek itt.

Event coordinator

We have an exciting opportunity for an Event Coordinator to join our team. More infos here.

Baltazár Grill felszolgáló

A Budai Vár legvagányabb étterme három év bezártság után újranyitja kapuit és új, lendületes csapatát keresi. Légy Te is a Baltazár-életérzés része, okozz örömet vendégeinknek, hogy törzshelyük újra a méltó fényében tündököljön! További információkért kattints ide.

Baltazár Grill szakács

A Budai Vár legvagányabb étterme három év bezártság után újranyitja kapuit és új, lendületes csapatát keresi. Ha szereted az igényes munkakörnyezetet, a látványkonyha hangulatát és fontos számodra a jó csapat, akkor itt a helyed. További információkért kattints ide.

Baltazár Grill pultos-báros

A Budai Vár legvagányabb étterme három év bezártság után újranyitja kapuit és új, lendületes csapatát keresi. Lelkes, nyitott személyiséggel rendelkező pultos-báros kollégát várunk közösségünkbe. További információkért kattints ide.

Baltazár Grill mosogató

A Budai Vár legvagányabb étterme három év bezártság után újranyitja kapuit és új, lendületes csapatát keresi. Ha szereted az igényes munkakörnyezetet, a látványkonyha hangulatát és fontos számodra a jó csapat, akkor itt a helyed. További információkért kattints ide.

Főcukrász

Szenvedélyed a cukrászati szakma? Büszke lennél, ha az általad készített süteményeket szolgálnák fel a város legelegánsabb rendezvényein, pl. egy esküvőn a Budai Várban, vagy egy fogadáson a Magyar Állami Operaházban? Ha a válaszod igen, akkor nálunk a helyed! További infók itt!

Pék

Éttermeinkben, bárjainkban és hoteleinkben évente közel egymillió vendéget szolgálunk ki és nyújtunk világszínvonalú gasztronómiai és vendéglátási élményeket. Csapatunk ezúttal pék kollégát keres. További infók itt!

Front office munkatárs

A Baltazár Boutique Hotel a gyönyörű, történelmi Budai Várban található. Smart luxury design boutique hotel, igazi ékszerdoboz, egyedi design-nal, eredeti vintage bútorokkal, képekkel, dekorációs elemekkel, ahova ezúttal front office munkatársat keresünk. További infók itt!

Sous chef

Spíler MOM parkbeli éttermébe, a Spíler Budába keresünk konyhafőnök helyettes (sous chef) kollegát, aki a konyhafőnököt támogatja, szükség szerint helyettesíti munkavégzése során. Egy csapatjátékost keresünk, aki könnyen megérteti magát munkatársaival, hosszú távon tervez, megbízható munkahelyet keres illetve ismeri és szereti a magyar és a nemzetközi konyhát. További részletekért kattints ide.

Éttermi üzletvezető helyettes

Szerinted mitől igazán jó egy étterem üzletvezető helyettes? Szerintünk attól, hogy minden körülmények között inspiráló és példamutató, egyfajta mentor attitűddel rendelkezik. Ha úgy érzed, mindez téged jellemez, jelentkezz hozzánk! További infók itt!

Cukrász

Szenvedélyed a cukrászati szakma? Büszke lennél, ha az általad készített süteményeket szolgálnák fel a város legelegánsabb rendezvényein, pl. egy esküvőn a Budai Várban, vagy egy fogadáson a Magyar Állami Operaházban? Ha a válaszod igen, akkor nálunk a helyed! További infók itt!

Szakács

Ha kreatívan beszéled a gasztronómia nyelvét, elhivatott, lelkes és precíz vagy, emellett nem okozna nehézséget beilleszkedni egy vidám, fiatalos és profi csapatunkba, akkor pont Téged keresünk!

Felszolgáló

Egy csapatjátékost keresünk, aki könnyen megérteti magát munkatársaival, hosszú távon tervez, megbízható munkahelyet keres illetve ismeri és szereti a magyar és a nemzetközi konyhát. Éttermeink a remek lokációnak, csapatnak és étlapoknak és itallapoknak köszönhetően rendkívüli népszerűségnek örvendenek a hazai és külföldi vendégek körében is. Részletek

Pultos / Bartender

Pultos, bártender pozícióra keresünk kollégát, akinek feladatai közé tartozik az italok készítése és a vendégek kiszolgálása. Lelkes, nyitott személyiséggel rendelkező csapatjátékost várunk közösségünkbe. További infók itt!

Mosogató/konyhai kisegítő

Budapesti éttermeinkbe keresünk konyhai kisegítő pozícióra kollégát, mind a konyhai feladatok elvégzésére, mind fekete-fehér mosogatói feladatok ellátására. További infók itt!

Pénzügyi manager

Éttermeinkben, bárjainkban és hoteljeinkben évente közel egymillió vendéget szolgálunk ki és nyújtunk világszínvonalú gasztronómiai és vendéglátási élményeket. A budai várban található központi irodánkba keressük új pénzügyi manager kollégánkat. További infók itt!


Jelentkezés

Válassz a listából
Általános Jelentkezés
Rendezvény koordinátor
Marketing gyakornok
Event coordinator
Baltazár Grill felszolgáló
Baltazár Grill szakács
Baltazár Grill pultos-báros
Baltazár Grill mosogató
Főcukrász
Pék
Front office munkatárs
Sous chef
Éttermi üzletvezető helyettes
Cukrász
Szakács
Felszolgáló
Pultos / Bartender
Mosogató/konyhai kisegítő
Pénzügyi manager
Személyes adatok
Önéletrajz
Önéletrajz feltöltése

Büszkék vagyunk arra, hogy 2016-tól minden évben, 2020-ban és 2021-ben is megkaptuk a Felelős Foglalkoztató Díjat, valamint 2019-ben a Szerethető Munkahelyek Díjat is.

Cégünkben a vendégek tisztelete mellett mindig nagy hangsúlyt kapott munkavállalóinkkal való törődés és foglalkozás.

Ezért kollégáinkat

• folyamatosan képezzük belső és külső tréningeken,

• angol nyelvtanfolyamokat szervezünk,

• 30% kedvezményt biztosítunk éttermeinkben,

• kedvezményes fitness bérlet vásárlásra adunk lehetőséget,

• ingyenes személyzeti étkezést biztosítunk egységeinkben.

• Folyamatos képzéseinkkel, belső tréningekkel segítjük a szakmai tapasztalat megszerzését.

• Az újonnan belépő kollégát minden esetben egy kijelölt mentor kísér az első hónapokban.

• A nemzetközi munkakörnyezet, a továbblépés és fejlődés nálunk garantált.

• A pozitív hozzáállás számunkra a kulcs, a szakmát majd megtanítjuk Neked.

• Nálunk a munka és magánélet egyensúlya biztosított minden munkatársunknak

• Pályakezdők jelentkezését is várjuk

 

Nemzetközi környezet és éttermi csúcsgasztronómia, Magyarországon egyedülállóan.


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café