Legjobb olasz étterem Budapesten: fedezd fel a Jamie Oliver’s Italian-t!

Legjobb olasz étterem Budapesten: fedezd fel a Jamie Oliver’s Italian-t!

A legjobb olasz éttermet keresed Budapesten? Jamie Oliver brit sztárséf első budapesti étterme olasz ételekkel, hangulattal és ínycsiklandó frissítőkkel vár!

Kétség sem férhet hozzá, hogy ha gasztronómiáról beszélünk, az olaszok egy egészen új dimenzióba helyezik azt. A mediterrán félszigeten élő emberek egyébként is híresek arról, hogy tudnak élni: lassan, nyugodtan, boldogan – mellőzve minden túlzást és csak a legfontosabbra koncentrálva. Ahogy az életük, így ételeik is ezt a vonalat képviselik: a legjobb alapanyagok felhasználásával, mindig friss, zamatos zöldségekkel, minőségi tésztákkal dolgoznak, és ételeik nem a túlbonyolított konyhatechnológiai eljárásoktól olyan finomak, hanem éppen az előbbiektől…

Ez a vonal Jamie Oliver-t is megihlette, és felülve az olasz konyha varázslatára, hazánkban, Budapesten is megnyitotta első éttermét (ma már a Jamie Oliver’s Diner mellett), amely nagy valószínűség szerint az egyik legjobb olasz étterem Budapesten. Ha átélnéd egy étkezés erejéig ezt a hangulatot, és megkóstolnád a sztárséf remekeit, látogass el hozzánk a Jamie Oliver’s Italian-ba – ahova IDE kattintva tudsz asztalt foglalni! 


Mit kínálunk? Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mit tud a legjobb olasz étterem Budapesten.

 

A legjobb olasz étterem Budapesten: egyszerű, mégis csodálatos ételekkel

Ahogy fentebb már említettük, az olasz gasztronómia nem a bonyolult megoldásokról, sokkal inkább a frissességről, a legmagasabb minőségről híres. Olasz éttermünkben, Budapesten is ezt a vonalat képviseljük: ínycsiklandó falatkákkal, klasszikus olasz előételekkel (mint például a bruschetta), vagány salátákkal és – természetesen – nagyszerű salátákkal várunk a Budai Várnegyedben olasz éttermünkben. 

 

A legjobb olasz étterem Budapesten, varázslatos hangulattal

Azt is tudjuk és valljuk, hogy az étterembe járás nem csak az ételekről szól. Persze, nem elhanyagolható egy-egy ínycsiklandó fogás, de valójában a hangulat, a környezet is rengeteget tesz azért, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodj a legjobb olasz étterem Budapesten, így a Jamie Oliver’s Italian-ban erre is nagy hangsúlyt fektettünk. A tágas, világos éttermi rész földig érő ablakain át a Budai Várnegyed csodás utcácskáira láthatsz át, kellemes hangulatú teraszunkról pedig egyenesen a Mátyás-templomot csodálhatod, míg megérkezik a kiválasztott fogás asztalodra. 

 

A legjobb olasz étterem Budapesten, nagyszerű italválasztékkal

Finom ételek, szuper hangulat és hangulatos környezet… mi kell még? Nos, a jó társaságról Neked kell gondoskodnod, de italválasztékunkkal hozzá járulhatunk a hangulat növeléséhez! Olasz éttermünk kínálatában kézműves söröket, helyi és eredeti olasz borokat, valamint Jamie kedvenc koktéljait is megtalálod, amelyek tökéletesen passzolnak majd a kiválasztott  ételhez!

 

A legjobb olasz étterem Budapesten, gyerekeknek is

Szeretjük a gyerekeket! Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy nem minden esetben ugyan az a vágyuk mint egy felnőttnek, ha ételekről van szó. Őket nehéz lenyűgözni… nem lehet elkápráztatni őket nagy szavakkal, furfangos konyhatechnológiai megoldásokkal és extra alapanyagokkal. Néhány alapvető finomsággal azonban nem lehet mellé lőni! Étlapunkon természetesen rájuk is gondoltunk, hiszen gyerekbarát étteremként ez szinte kötelező: egyszerű, könnyen fogyasztható fogásokkal, gyerekadaggal várjuk a kicsiket. 

 

A legjobb olasz étterem Budapesten, rendezvényhelyszínként is

Az olasz életérzést egy vacsora alatt is átélheted, de ha éppen rendezvényednek keresel otthont, akkor is van egy jó hírünk: a Jamie Oliver’s Italian-ban ugyanis ilyen események szervezésével is foglalkozunk. Akár az étterem egésze, akár csak a kifejezetten erre a célra elkülönített különterem is bérelhető egy-egy születésnap, osztálytalálkozó, vagy bármely más esemény kapcsán. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner