Olasz étterem Budán: fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Olasz étterem Budán: fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Kipróbálnál egy vérbeli olasz éttermet Budán? Fedezd fel Jamie Oliver első budapesti éttermét, őszinte ételeit, felejthetetlen hangulatát!

Az olasz életérzés, az egyszerű, de nagyszerű ételek imádata egy egészen új világba kalauzol. És hogy mindez a lehető legmagasabb minőségben történhessen, arra maga Jamie Oliver a garancia. 

Az brit sztárszakács nevét itthon sem kell senkinek bemutatni, hiszen hihetetlen karriert futott be a médiában, ételei, éttermei pedig világszerte hatalmas elismerésre tettek szert. És mindez számodra is elérhető! Olasz étterme Budán ugyanis az év minden napján várja szeretettel kedves vendégeit, legyen szó akár egy kirándulással töltött nap utáni pihenésről, akár egy nagyobb rendezvényről, esemény megünnepléséről!

 

Olasz étterem Budán, egyszerű ételekkel

Ha egy picit is elmerültél valaha Jamie munkásságában biztosan tudod, hogy a sztárséf az egyszerű ételek híve – és ezt a Jamie’s Italian-ban, olasz éttermünkben Budán kamatoztatjuk. Itt nem az extravagáns konyhatechnológia és a beszerezhetetlennek tűnő, szinte mindenki számára ismeretlen alapanyagokon van hangsúly – sokkal inkább a frissességen, az ételek zamatán, és a legmagasabb minőségű alapanyagokon. 


Étlapunkon olyan olasz előételeket, tésztaféléket, pizzákat találsz, amelyek különlegessége a fentiekben rejlik: a mindig friss, ízletes alapanyagokban, amelyeket Jamie Oliver által jóváhagyott termelőinktől szerzünk be. 


No és persze az evés élvezetéhez a nagyszerű desszertek is dukálnak! 

 

Olasz étterem Budán, lezser, vidám hangulattal

Hisszük, hogy az étterembe járás nem csupán az étkezésről, az ételekről szól! Egy vendéglátóipari egység ennél jóval többet nyújthat számodra is: élményt, együtt töltött időt, felejthetetlen beszélgetéseket és hangos nevetést. 


Olasz éttermünket Budán éppen ezért ebben a szellemben fejlesztjük: csodálatos csapattal, mint egy nagy család várunk Titeket is néhány finom falatra, frissítőre. 

 

Olasz étterem Budán, fővárosunk egyik legszebb részén

Vitathatatlan, hogy a Budai Várnegyed fővárosunk egyik kiemelt lokációja, ahol megannyi látványossággal, programlehetőséggel találkozhat az ember. Turisták, és magyar látogatók garmada érkezik ide minden nap egy kicsit kikapcsolódni, kirándulni, nézelődni – és ehhez a programhoz egy jó olasz étterem Budán tökéletesen passzol. A Várnegyedben sétálva térj be hozzánk, és engedd meg, hogy Jamie receptjei Téged is elkápráztassanak! 

 

Olasz étterem Budán, rendezvényekre is

A különleges események pedig különleges helyszínt követelnek meg, és ezt a Jamie’s Italian-ban is számon tartjuk. Az étterem különtermében – amely körülbelül 20 fő befogadására képes – akár zártkörű rendezvények megrendezésére is lehetőséged van, ahol csak a tiétek a pálya! Születésnapok, gyerekzsúrok, családi összejövetelek és céges vacsorák is helyet kaptak már olasz éttermünk falai között. 


Ha szeretnéd megismerni Jamie munkásságát, ha kikapcsolódnál vagy csak ennél egy jót olasz éttermünkben Budán, IDE kattintva foglalhatsz asztalt! 
 Kapcsolódó

Lánybúcsú feladatok

Lánybúcsú feladatok: vicces és kreatív feladatok lánybúcsúra

Egy pár életében az egyik legnagyobb esemény mikor úgy döntenek, hogy összekötik életüket, és egyesítik családjaikat. Mielőtt kimondanák a boldogító „IGEN”-t, azonban van még egy kis feladata a barátnőknek, barátoknak: hagyományosan ugyanis ekkor kerül sor a leány- és legénybúcsúra, amely alkalommal „hajadonságát” búcsúztatjuk a fiataloknak. Ez a hatalmas bulitól a visszafogott vacsoráig bármilyen esemény lehet, mégis a leggyakrabban a lánybúcsú egy vicces és emlékezetes party-vá válik. A szervezés egyik legfontosabb feladata – a lánybúcsú helyszín megtalálása mellett...

Tovább
Eljegyzési szokások

Eljegyzési szokások: ezeket a hagyományokat Nektek is érdemes megtartani, ha...

A lánykérés a leendő pár mellett mindkét család számára hatalmas öröm, amelyet a hagyományok szerint együtt is szeretnek megünnepelni a rokonok. Nem is csoda, hiszen a házasságkötéssel a két család valamely módon kapcsolódik, „eggyé válik”, és ez ünneplésre ad okot. A szokás szerint az eljegyzés bejelentése – hivatalosan legalábbis – egy eljegyzési vacsora keretében történik, ahol a pár számára fontos emberek mind szemtanúi lehetnek ennek. És hogy milyen eljegyzési szokásokkal érdemes számolnotok ezen az alkalmon? Mutatunk néhány kedves gesztust, kellemes hagyományt, amit érdemes betartani! 

Tovább
Budapest legjobb étterem

Budapest legjobb éttermei: mutatjuk, hova érdemes menni enni!

Pontosan tudjuk, hogy az étterembe járás nem csupán az ételekről, az étkezésről szól. Ennél jóval többet képes adni egy jó étterem a Vendégei számára: élményeket, emlékeket kínálunk amellett persze, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból gondosan készítjük fogásainkat. Akár valamilyen esemény kapcsán keresnéd fel Budapest legjobb éttermét, akár csak egy kirándulással, kalandokkal eltöltött napon pihennél meg néhány finom falat mellett, érdemes olyan helyet választani, ahol a nagybetűs Vendéglátással még emlékezetesebbé tehetjük számodra ezt az alkalmat! Mutatjuk hát Budapest legjobb éttermeit, amelyeket érdemes kipróbálnod!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria