Olasz étterem Budán: fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Olasz étterem Budán: fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Kipróbálnál egy vérbeli olasz éttermet Budán? Fedezd fel Jamie Oliver első budapesti éttermét, őszinte ételeit, felejthetetlen hangulatát!

Az olasz életérzés, az egyszerű, de nagyszerű ételek imádata egy egészen új világba kalauzol. És hogy mindez a lehető legmagasabb minőségben történhessen, arra maga Jamie Oliver a garancia. 

Az brit sztárszakács nevét itthon sem kell senkinek bemutatni, hiszen hihetetlen karriert futott be a médiában, ételei, éttermei pedig világszerte hatalmas elismerésre tettek szert. És mindez számodra is elérhető! Olasz étterme Budán ugyanis az év minden napján várja szeretettel kedves vendégeit, legyen szó akár egy kirándulással töltött nap utáni pihenésről, akár egy nagyobb rendezvényről, esemény megünnepléséről!

 

Olasz étterem Budán, egyszerű ételekkel

Ha egy picit is elmerültél valaha Jamie munkásságában biztosan tudod, hogy a sztárséf az egyszerű ételek híve – és ezt a Jamie’s Italian-ban, olasz éttermünkben Budán kamatoztatjuk. Itt nem az extravagáns konyhatechnológia és a beszerezhetetlennek tűnő, szinte mindenki számára ismeretlen alapanyagokon van hangsúly – sokkal inkább a frissességen, az ételek zamatán, és a legmagasabb minőségű alapanyagokon. 


Étlapunkon olyan olasz előételeket, tésztaféléket, pizzákat találsz, amelyek különlegessége a fentiekben rejlik: a mindig friss, ízletes alapanyagokban, amelyeket Jamie Oliver által jóváhagyott termelőinktől szerzünk be. 


No és persze az evés élvezetéhez a nagyszerű desszertek is dukálnak! 

 

Olasz étterem Budán, lezser, vidám hangulattal

Hisszük, hogy az étterembe járás nem csupán az étkezésről, az ételekről szól! Egy vendéglátóipari egység ennél jóval többet nyújthat számodra is: élményt, együtt töltött időt, felejthetetlen beszélgetéseket és hangos nevetést. 


Olasz éttermünket Budán éppen ezért ebben a szellemben fejlesztjük: csodálatos csapattal, mint egy nagy család várunk Titeket is néhány finom falatra, frissítőre. 

 

Olasz étterem Budán, fővárosunk egyik legszebb részén

Vitathatatlan, hogy a Budai Várnegyed fővárosunk egyik kiemelt lokációja, ahol megannyi látványossággal, programlehetőséggel találkozhat az ember. Turisták, és magyar látogatók garmada érkezik ide minden nap egy kicsit kikapcsolódni, kirándulni, nézelődni – és ehhez a programhoz egy jó olasz étterem Budán tökéletesen passzol. A Várnegyedben sétálva térj be hozzánk, és engedd meg, hogy Jamie receptjei Téged is elkápráztassanak! 

 

Olasz étterem Budán, rendezvényekre is

A különleges események pedig különleges helyszínt követelnek meg, és ezt a Jamie’s Italian-ban is számon tartjuk. Az étterem különtermében – amely körülbelül 20 fő befogadására képes – akár zártkörű rendezvények megrendezésére is lehetőséged van, ahol csak a tiétek a pálya! Születésnapok, gyerekzsúrok, családi összejövetelek és céges vacsorák is helyet kaptak már olasz éttermünk falai között. 


Ha szeretnéd megismerni Jamie munkásságát, ha kikapcsolódnál vagy csak ennél egy jót olasz éttermünkben Budán, IDE kattintva foglalhatsz asztalt! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café