Partnertalálkozó helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket Pesten és Budán fontos meetingjéhez, partnertalálkozójához

Partnertalálkozó helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket Pesten és Budán fontos meetingjéhez, partnertalálkozójához

Sikeres, impozáns partnertalálkozót szervezne? Mutatjuk a legjobb ✅partnertalálkozó helyszíneinket Budapesten✅, amelyekkel biztosan lenyűgözi majd leendő üzlettársát, partnerét, vásárlóját!

A partnertalálkozók, az üzleti reggelik, -ebédek, és -vacsorák, üzleti meetingek elengedhetetlen eseményei az új céges kapcsolatok kialakításának, amelyeken gyakran a vállalat sikere, fejlődése is múlhat. Sokan az ilyen jellegű partnertalálkozókat irodai keretek között tartják, pedig a környezetváltozás, az informális környezet és egy kellemes üzleti étkezés segíthet egymás megismerésében, az oldottabb hangulat kialakításában, és nem utolsó sorban a jó benyomás keltésében. 

 

Ha Ön is szeretné leendő üzleti partnerét meginvitálni egy kellemes találkozóra, akár étkezéssel egybekötött megbeszélésre vagy meetingre, ismerje meg legjobb éttermeinket, amelyekben gyakran megfordulnak üzletemberek! 
 

Partnertalálkozó helyszín Budapesten: miért érdemes éttermet választania a meeting helyszínéül?

Egy finom reggeli, ebéd vagy vacsora tökéletes hátteret biztosít partnertalálkozójának. Nem véletlen keres fel egyre több és több üzletember éttermeket az ilyen típusú eseményekre. Azon felül, hogy az informális környezet, egy nívós vagy épp egyedi stílusú étterem prezentálhatja az üzlethez való hozzáállását, az ilyen partnertalálkozó helyszínek segítenek kicsit feloldódni is a megbeszélés során.

 

Gondolja csak el… Az irodában ülve, formális keretek között, papírok és szerződések garmadával körülvéve szigorúan az üzleti, a munka lehet a téma. Ez természetesen nem is baj, ha a partnert már „megfogta”, ám a kezdetekkor sokkal fontosabb lehet a jó benyomás kialakítása, egymás üzleti politikájának, hitvallásainak megismerése! Az ilyen kötetlen megbeszélésekhez a partnertalálkozó helyszínéül érdemes lehet éttermet választani! 

 

És hogy milyen étterembe érdemes meginvitálnia partnerét, üzlettársát vagy épp leendő vásárlóját? Mutatjuk a legjobb partnertalálkozó helyszíneinket Budapesten, a legstílusosabb éttermeinket a fővárosban! 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott javaslatunkat, ajánlatunk partnertalálkozójára vonatkozóan! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Partnertalálkozó helyszín Budán: a Spíler Buda üzleti reggelik, üzleti ebédek és partnertalálkozó vacsorák tökéletes, modern helyszíne

 

 

A Budai oldal pezsgő, nyüzsgő hétköznapjaiban a Spíler Buda egy igazi színfolt. A maga modern, laza és kötetlen hangulatával, a Rock’n’Roll életérzés átadásával a Spíler Buda az egyik legjobb választás, ha üzleti reggelire invitálná meg leendő üzlettársát, ügyfelét – és informális környezetben kívánja megismerni őt. 


Ez a partnertalálkozó helyszín Budán reggel 08:00-tól egészen este 23:00-ig várja kedves vendégeit, így akármilyen ritmusban is éli életét, itt mindig tökéletes helyszínre lel egy-egy partnertalálkozó alkalmával. 


A meeting fontosságát, formalitását tekintve ez a partnertalálkozó helyszínünk, kiváló éttermünk számos lehetőséget kínál: akár ültetett étkezések, állófogadás, vagy éppen büféasztalos étkeztetés is kérhető attól függően, hogy mekkora volumenű rendezvényt szervez.
 

Partnertalálkozó helyszín Budapesten A Jamie Oliver’s Italian-ban – akár zártkörűsített különteremben is! 

 

 

Bár több évtizedes tapasztalatunk alapján mondhatjuk, hogy a partnertalálkozók esetében egy-egy étteremben akár a sima asztalfoglalás is megfelelő a megbeszélésre, mégis, akadnak esetek amikor egy zártkörűsített különteremre is szükség lehet.


A Jamie Oliver’s Italian Private Dinig Room-ját éppen az ilyen partnertalálkozók, üzleti meetingek részére alakítottuk ki amellett, hogy privát rendezvények szervezésére is alkalmas. Az üvegfallal elválasztott, hangulatos különteremben akár 27 fő is helyet tud foglalni, így a két személyes partnertalálkozók mellett ez az éttermünk olyan eseményeknek, megbeszéléseknek is otthont adhat, amelyek túlmutatnak ezen a létszámon. 


Jamie Oliver első közép-európai éttermében az igazi olasz ételek, a tágas belső tér, a Budai Vár páratlan panorámája és az étterem hírneve is elősegíti, hogy partnertalálkozó helyszíne jó első benyomást keltsen leendő partnerében. 

 

Partnertalálkozó helyszín Budapesten a pesti oldalon: Jamie Oliver’s Diner

 

 

Amennyiben partnertalálkozó helyszínét nem Budán képzeli el, és a pesti oldalon keres megfelelő éttermet ennek megrendezésére, a Gozsdu udvarban elhelyezkedő Jamie Oliver’s Diner tökéletes helyszínt nyújt üzleti ebédek, vacsorák számára.


A Gozsdu udvar az esti órákban a budapesti éjszakai élet egyik központja, nappal azonban egy kellemes hangulatú, könnyen megközelíthető gasztronómiai központtá alakul – amely tökéletes partnertalálkozó helyszínt biztosít Ön, és üzlettársai, leendő ügyfelei számára is. 


A Jamie Oliver nevével fémjelzett pizzériánk világhírű minősége, kötetlen, kellemes hangulata és ínycsiklandó olaszos ízvilága tökéletes hátteret biztosít üzleti megbeszélésének, partnertalálkozójának. 
 

 KapcsolódóPartnertalálkozó Budapesten

Partnertalálkozó Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeinket!

A partnertalálkozó szervezése nagy felelősséggel jár, hiszen az esemény végkimenetele sokban múlik az emlékezetessé tett esten. Az első benyomás pedig néhány perc alatt kialakul: ha egy felejthetetlen, élményekben gazdag partnertalálkozót szervezel, nagyobb esélyed van a sikerre is! Azt, hogy milyen benyomást keltesz partnereidben pedig nagyban meghatározza a kiválasztott partnertalálkozó helyszín is… Éppen ezért, engedd meg hogy bemutassuk a legnépszerűbb partnertalálkozó helyszíneinket, éttermeinket szerte Budapesten! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner