Rendezvényhelyszín Budapesten – íme a legjobb éttermek és rendezvénytermek!

Rendezvényhelyszín Budapesten – íme a legjobb éttermek és rendezvénytermek!

A rendezvényszervezés egyik legkritikusabb pontja a tökéletes ✅rendezvényhelyszín✅ megtalálása, amely nagyban befolyásolja az egész esemény mentét, hangulatát. Legyen szó akár céges rendezvényről, akár privát eseményekről vagy esküvőkről, széles választékunkban biztosan Ön is megtalálja a legjobb rendezvényhelyszínt Budapesten!

Az Ön rendezvényének milyen helyszínt álmodott meg? Nagy befogadóképességű, elegáns étteremben, vagy épp laza hangulatú bisztróban, esetleg bérelhető különteremben képzeli el az eseményt? Legyen szó akár vidám esküvőről, vagány buliról vagy kötött céges rendezvényről, a Zsidai Csoport éttermei és budapesti rendezvényhelyszínei között bőven van választás mind stílusban, mind lehetőségekben.

Egy zártkörű, exkluzív rendezvény és egy privát buli között hatalmas különbségek lehetnek szervezésben is kivitelezésben is épp úgy, mint bármely rendezvénytípus esetében. Egy azonban biztos: a rendezvényhelyszín kiválasztása során sok minden eldől, így különös odafigyeléssel kell azt meghatároznunk. A helyszín adja meg az esemény alaphangulatát, és egy profi csapat rengeteget segíthet Önnek ahhoz, hogy ne érje csalódás. És mi készen állunk erre: akár egy világraszóló esküvőről, akár egy gálavacsoráról vagy épp konferencia utáni vacsoráról van szó, akár egy vidám iszogatós privát összejövetelről, ránk számíthat!
Amennyiben szeretné kérni kollégáink segítségét a tökéletes rendezvényhelyszín kiválasztásában Budapesten, az alábbi form kitöltésével teheti azt meg. Amennyiben azonban tájékozódna még kicsit lehetőségeinkről, a form alatt olvashat rendezvényhelyszíneinkről Budapesten!


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Romantikus, lezseren elegáns rendezvényhelyszín Budapesten: a Pierrot étterem

Rendezvényhelyszín Budapesten

Csodás magyar ételek, nagypolgári tálalásban a lehető legmagasabb minőségben. Élő zongora, romantikus hangulat és elszeparált termek, gyönyörű kerthelyiség távol a város zajától… Ez a Pierrot étterem, az egyik legkedveltebb rendezvényhelyszínünk Budapesten a Budai Várban, amennyiben romantikus hangulatú eseményekről, esküvőkről, évfordulókról vagy szó. Bár az étterem önmagában valóban a megtestesült romantika, a dekorációval és a hangulattal könnyen elegáns, mégis barátságos céges rendezvényhelyszínné változhat, ha arra van igény – ami szintén gyakorta előfordul.

Az étterem több részre osztott elrendezése változatos lehetőségeket kínál egy rendezvény megszervezésekor is, hiszen az 1. terem, a hátsóterem és a kapualj mellett természetesen páratlan szépségű kerthelyiségünk is alkalmas rendezvényhelyszínnek Budapesten!


További részleteket a Pierrot étteremről, mint rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat.

 

A 21. századi magyar rendezvényhelyszín Budapesten, amely mindenki kedvencévé vált: 21 Magyar Vendéglő

Rendezvényhelyszín Budapesten

Ezen éttermünket – és alkalmanként rendezvényhelyszínünket – kifejezetten a magyar célközönség számára hoztuk létre a Budai Várban, ahol egyébként hemzsegnek a turisták. A rég elfeledett „Szindbádos” gasztronómiai élmény, a bőséges tálak és az egyszerű, mégis lezseren elegáns éttermi környezet a 21 Magyar Vendéglőt az egyik legjobban személyre szabható rendezvényhelyszínünké teszi Budapesten.


A 60 fő befogadására képes étterem kötetlen hangulata és elrendezése egyaránt kiváló lehetőségeket biztosít a rendezvényszervezés terén. Akár privát, akár üzleti eseményekre, de esküvőkre is szívből ajánljuk ezt a zártkörűsíthető éttermünket!


További részleteket a 21 Magyar Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat.

 

A családias hangulatú, meleg és otthonos rendezvényhelyszín Budapesten: a Pest-Buda Vendéglő

Rendezvényhelyszín Budapesten

A Pest-Buda Vendéglő megálmodásakor a nagymama húslevesének ízét vettük alapul, és mindmáig ezt szeretnénk visszaadni ide érkező vendégeinknek akár a la carte fogyasztás során, akár rendezvények alkalmával. A privát hangulatú éttermünkbe a mai napig gyakran látogatnak hírességek, közszereplők – akik egy kis nyugalomra és otthonos ízekre vágynak anélkül, hogy bárki megzavarná őket.


Ezt a privát szférát Ön is élvezheti a Pest-Buda étteremben, a legcsaládiasabb hangulatú rendezvényhelyszínünkön Budapesten! Igaz, a leírás alapján első sorban privát rendezvények és esküvők  juthatnak eszébe, ám a kellemes hangulatú étterem akár céges események, partnertalálkozók és céges vacsorák megrendezésére is alkalmassá teszik azt.


További részleteket a Pest-Buda Vendéglőről, mint rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat.

 

Barátságos és vagány, egyedi rendezvényhelyszín Budapesten: a Baltazár Grill

Rendezvényhelyszín Budapesten

Vagány design, macskaköves terasz, borospince és kandallóterem, autentikus borok és a világ legjobb Gin & Tonic-ja faszén grillen készült ételekkel társítva. Ha ez a leírás megmozgatta fantáziáját, és el tudja képzelni egy ilyen rendezvényhelyszínen eseményét Budapesten, akkor nem is kell tovább keresnie: a Baltazár Grillhez ugyanis hasonlót sem talál.

A tökéletes gasztroélmény és az egyedi design minden olyan rendezvénynek tökéletes hátteret biztosít, ahol a laza és kötetlen hangulat az elvárás: legyen szó akár céges, akár privát rendezvényekről vagy vagány esküvőkről!


További részleteket a Baltazár Grillről, mint rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat.

 

Olaszos és vidám, híres rendezvényhelyszín Budapesten: A Jamie Oliver’s Italian

Rendezvényhelyszín Budapesten

Jamie Oliver első közép-európai étterme a Budai Várban talált helyet magának, és nagyon hamar hatalmas népszerűségre tett szert a vendégek körében. Nem is csoda, hiszen pezsgő hangulatú, olaszos étterem gasztronómiai fogásaiban és hangulatában is rendkívüli, amely egyértelműen kiváló rendezvényhelyszínné is teszi Budapesten.

A Jamie Oliver’s Italianban ráadásul egy bérelhető különtermet is fenntartunk a rendezvények számára, amely Private Dining Room néven keresendő: a 27 fő befogadására képes rendezvényhelyszín Budapesten tökéletes megoldást nyújt minden típusú eseményre!


További részleteket a Jamie Oliver’s Italian-ról, mint rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat.

 

Laza beszélgetős, vagány bulizós rendezvényhelyszín Budapesten: a Spíler Original és a Spíler Shanghai Secret Bar

Rendezvényhelyszín Budapesten

A belváros szívében, a Gozsdu negyedben reggeltől estig a Spíler Original és a Spíler Shanghai Secret Bar az egyik legkedveltebb helyszín, legyen szó akár buliról, akár egy céges reggeliről vagy délutáni baráti összejövetelről. A Spíler esetében modern konyhatechnológiával berendezett konyha, a széles borválaszték és egyedi koktélkínálatunk; míg a Spíler Shanghai Secret Bar esetében ázsiai ételeink, italkülönlegességeink nem csak beugró vendégeink kedvencei azonban, de akár az Ön rendezvényét is ékesítheti!


A Spíler elhelyezkedése miatt ugyan nem zártkörűsíthető, ám amennyiben erre nincs is igényük, biztosak vagyunk benne hogy rendkívül jól fogják itt érezni magukat: ez a rendezvényhelyszín Budapesten ugyanis éppen ezért különleges. Első sorban kötetlen hangulatú, esetleg bulit megalapozó rendezvényekre ajánljuk: születésnap, céges iszogatás, legénybúcsú vagy épp kötetlen céges reggeli is egyaránt tartható itt.További részleteket a Spíler Original-ról, mint rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat, a Spíler Shanghai-ról pedig IDE kattintva talál több információt.

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café