Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Privát buli vagy céges party a belvárosban? Összegyűjtöttük a legjobb ✅rendezvényhelyszíneket a Gozsdu udvarban✅, a Budapest belvárosának legnépszerűbb részén!

Legyen szó akár egy születésnap megünnepléséről, akár egy céges meeting megtartásáról vagy éppen egy leány-/legénybúcsúról, évzáró partyról, a belváros kedvenc központja, a Gozsdu udvar tökéletes választás, ha rendezvényhelyszínt keres. 

Kollégáink várják jelentkezését! Ha szeretné velük együtt megtalálni a tökéletes rendezvénhelyszínt a Gozsdu udvarban, az alábbi form kitöltésével felveheti velük a kapcsolatot.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Amennyiben szeretne egy kicsit tájékozódni az ajánlatkérés előtt, engedje meg, hogy az alábbiakban röviden bemutassuk 3 kedvenc rendezvényhelyszínünket a Gozsdu udvarban.

 

Spíler Original | vagány buli- és rendezvényhelyszín a Gozsdu udvarban

rendezvényhelyszín a Gozsdu udvarban

Az udvar legnagyobb játékosa, ahol a hangulat mindig csúcs szuper, a lányok mindig gyönyörűek, a fiúk pedig a város legjobbjai: ez a Spíler Original. 

 

A legmenőbb vendégkör kétség kívül ezen az ikonikus helyen gyűlik össze a Gozsdu udvarban: minden bizonnyal a stílusos, hangulatos belső térért, az ütős koktélokért, az izgalmas magyar kézműves sörökért és a fantasztikus ételekért érkeznek, de a fedett terasz és hétvégente persze DJ-nk is sokat tesz a hely népszerűségéért.

És hogy miért gondoljuk, hogy a Spíler Original egy fullos rendezvényhelyszín is a Gozsdu udvarban? A tapasztalat mondja. Számtalan szülinapi partyval, legény- és lánybúcsúval és még kitudja milyen szuper eseménnyel a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy az Ön rendezvényének is jó helye lesz itt! 

 

A Spíler Original olyan népszerűségnek örvend a Gozsdu udvarban, hogy zártkörűsíteni sajnos nem lenne fair a többiekkel szemben – de elhiheti ha azt mondjuk, hogy a legvagányabb vendégkör biztosan nem lesz útban a rendezvényén.

 

IDE kattintva bővebb információkat kaphat a Spíler Original-ról, az egyik legmenőbb rendezvényhelyszínről a Gozsdu udvarban.

 

A legjobb rendezvényhelyszín a Gozsdu udvarban, ha privát szférát igényel: Spíler Shanghai | Hidden Room és Secret Bar: a Spíler vagány hangulata, zártkörűen csak Önöknek!

rendezvényhelyszín a Gozsdu udvarban

Persze azt is megértjük, ha egy-egy eseménynél nem szeretnének a party-n a többi vendéggel osztozni. Éppen ezért alakítottuk ki a Spíler Shanghai Hidden Room-ját és Secret Bar-ját! 

 

A Spílertől megszokott vagány környezet egy kis ázsiai csavarral… Rusztikus ipari környezetben egy igazán buja, laza hangulatú rendezvényhelyszín ez a Gozsdu udvarban, ahol elszabadulhat a buli! Folyjon a koktél, induljon a táncos mulatság és nevessenek nagyokat! 

 

Fedezze fel a Spíler Shanghai-t, ázsiai hangulatú rendezvényhelyszínünket a Gozsdu udvarban IDE kattintva!

 

Jamie Oliver’s Pizzéria |a híres olasz rendezvényhelyszín a Gozsdu udvarban

rendezvényhelyszín a Gozsdu udvarban

Ha egy kicsit visszafogottabb, mégis kötetlen hangulatú és laza rendezvényhelyszínt keres a Gozsdu udvarban, Jamie Oliver Pizzériája minden bizonnyal elnyeri majd tetszését. 

 

A pezsgő belvárosi élet természetesen itt sem marad el, a menő, vagány étteremmel pedig biztosan elkápráztatja majd vendégeit akár egy privát eseményen, akár egy céges party-n.

 

IDE kattintva többet tudhat meg a Jamie Oliver’s Pizzériáról mint rendezvényhelyszínről a Gozsdu udvarban!

 

Gozsdu udvar nappal és éjjel

Sokak fejében a belváros leginkább pezsgő része, a Gozsdu udvar az éjszakai élet szimbólumaként él. Való igaz, ezen épületek falai között az éjszakák nevetéstől hangosak, a bárok koktélokkal telnek meg, és a barátok újabb és újabb élményekkel gazdagodnak – de a Gozsdu udvarnak egy másik arcát is ismerjük mi, akik sűrűn töltjük ott napjainkat.

 

Az éjjeli party-nak ugyanis reggelre nyoma sem marad. Az éttermek és rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban nappal hangulatos, kellemes arcot öltenek: céges reggelik és ebédek, meetingek, álmos, kávé felett töltött lopott percek és baráti csacsogások veszik át a buli helyét. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café