Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Legyen szó privát- vagy céges rendezvényről, esetleg esküvőről, a legkritikusabb pont a helyszín választás. ✅Ismerje meg a legjobb rendezvényhelyszíneket az 1. kerületben ✅, ha a Budai Vár környékén gondolkodik!


Budapest legimpozánsabb része, a Budai Várnegyed és az 1. kerület minden bizonnyal az egyik legjobb választás, ha rendezvényének a tökéletes helyszínt keresi. A belvároshoz közel, mégis festői környezetben, páratlan panorámával és változatos stílusú rendezvényhelyszínekkel várjuk az 1. kerületben! 

Kiváló kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Amennyiben szeretné a segítségüket kérni a tökéletes 1. kerületi rendezvényhelyszín kiválasztásában, kérjük, az alábbi form kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Amennyiben az ajánlatkérés előtt szeretné megismerni budai rendezvényhelyszíneinket, az alábbiakban olvashat róluk bővebb információkat. 

 

Pierrot | Elegáns, kifinomult rendezvényhelyszín az 1. kerületben

rendezvényhelyszín az 1. kerületben

Romantikus hangulatú eseményekre, vagy nívós üzleti rendezvényekre minden kétséget kizáróan az egyik legjobb rendezvényhelyszíne az 1. kerületben a Pierrot éttermünk. Varázslatos eldugott kerthelyiségével, elszeparált elrendezésével és kifinomult, mégis kötetlen hangulatával lenyűgöző hátteret biztosíthat az Ön rendezvényének is! 

 

A Pierrot étteremben akár zártkörű, privát jellegű események megrendezésére is sor kerülhet: a helyszínen összesen 4 különálló terem áll rendelkezésére, így akár kisebb-, akár nagyobb létszámú rendezvények esetében is biztosítani tudjuk a privát szférát meghívottjainak. 

 

Ez a rendezvényhelyszínünk egyaránt alkalmas ültetett vacsorák vagy éppen állófogadások lebonyolítására. Álmodjon meg egy igazán elegáns, nívós rendezvényt nálunk!

 

További információkat a Pierrot étteremről, mint 1. kerületi rendezvényhelyszínről ITT olvashat. 

 

21 Magyar Vendéglő | kötetlen, kényelmes magyar rendezvényhelyszín az 1. kerületben 

rendezvényhelyszín az 1. kerületben

Egy hely, ahol a „Szindbádos” gasztronómiai élmény újra életre kap. Ahol szeretünk kicsit többet enni, ahol a régi klasszikus magyar ételek új értelmet nyernek a legmagasabb minőségű alapanyagok, és a legújabb konyhai technikák által. 

 

Ráadásul mindez rendezvényhelyszínként is elérhető! Fedezze fel a 21 Magyar Vendéglő kötetlen, kényelmes és – minden klisé nélkül – valódi magyar hangulatát, és kápráztassa el vendégeit is ezzel a rendezvényhelyszínnel az 1. kerületben.
A tágas, akár 60 fő befogadására is képes belső tér és a további 40 fő ültetett fogadására alkalmas terasz akár nagyobb létszámú eseményekre is tökéletes választás, ráadásul ha szeretné, a kizárólagos teremhasználatot is biztosítani tudjuk.

 

IDE kattintva bővebb információkat talál a 21 Magyar Vendéglőről, a magyarok kedvenc 1. kerületi rendezvényhelyszínéről, étterméről! 
 

Pest-Buda Bistro | családias, kellemes hangulatú rendezvényhelyszín az 1. kerületben

rendezvényhelyszín az 1. kerületben

Emlékszik még, milyen volt a nagymama konyhája? Az otthon melege, a mama főztjének ízvilága, a kockás terítő… a rántott hús, a hortobágyi húsos palacsinta és persze a zamatos sütemények. 


A Pest-Buda Bistro megálmodásakor éppen ezt az élményt szerettük volna feleleveníteni, természetesen mindezt a legjobb alapanyagokkal, a legjobb minőségben.

 

Az otthonos, családias hangulat pedig rengeteg rendezvénynek ad tökéletes hátteret az 1. kerületben. Akár kis, szűk családi körben tartott esküvőknek, akár házassági évfordulóknak vagy épp privát buliknak, születésnapoknak is, de épp úgy egy kellemes hangulatú céges rendezvénynek is tökéletes választás ez a rendezvényhelyszínünk az 1. kerületben.

 

Fedezze fel a Pest-Buda Bistro-t, a legbensőségesebb rendezvényhelyszínünket IDE kattintva!

 

Baltazár Grill | vagány, stílusos és laza rendezvényhelyszín az 1. kerületben

rendezvényhelyszín az 1. kerületben

Macskaköves terasz, a faszén grillből felszálló illatok, fantasztikus kárpátmedencei borválogatás, szaftos grillhúsok és vagány, industrial stílusba hajló enteriőr… Ha egy igazán belevaló, trendi és markáns rendezvényhelyszínt keres az 1. kerületben, a Baltazár Grill-ben már meg is találta! 

 

A Budai Várnegyed egy eldugott sarkában várja Önt és vendégeit ez az éttermünk, amelynek szeparált elrendezése változatos lehetőségeket tartogat: a borospince, a kandallós terem és a hátsó terem akár külön-külön is zártkörűsíthető, így kisebb létszámú rendezvény esetében is biztosítani tudjuk az Önök számára a nyugalmat.

 

Ismerje meg jobban a Baltazár Grillt, a legvagányabb rendezvényhelyszínt az 1. kerületben IDE kattintva! 

 

Jamie’s Italian | a híres olasz rendezvényhelyszín az 1. kerületben

rendezvényhelyszín az 1. kerületben

Jamie Oliver első magyarországi étterme az olasz hangulattal, a varázslatos, legmagasabb minőséget képviselő olasz ételekkel kihagyhatatlan ajánlat, ha éttermet vagy rendezvényhelyszínt keres az 1. kerületben. 

 

Ez az éttermünk hatalmas népszerűségnek örvend, így az étterem belső terén és a teraszon zártkörű rendezvényeket sajnos nem tudunk lebonyolítani, de természetesen erre is van megoldásunk: a helyszínen kialakított Private Dining Room, amely akár 27 fő befogadására is képes, éppen azért készült, hogy Ön akár itt is megtarthassa rendezvényét, elszeparálva a többi vendégtől! 

 

Ismerje meg jobban a Jamie’s Italian-t, a legjobb olasz rendezvényhelyszínt az 1. kerületben IDE kattintva! 

 

Spíler Buda | féktelen és csillogó rendezvényhelyszín a 12. kerületben

rendezvényhelyszín a 12. kerületben

Egy kicsit eltávolodunk ugyan a Budai Várnegyedtől és az 1. kerülettől, a csillogásból, a féktelenségből, az exkluzivitásból azonban nem adunk alább: a Spíler Buda mint 12. kerületi rendezvényhelyszín ugyanis ezt kínálja.

 

A MOM Park bejáratánál elhelyezkedő éttermünk csak úgy lüktet: a pezsgő belvárosi hangulat, a Rock ’n Roll tökéletes hátteret adhat rendezvényének Budán – ahol vendégei egytől egyig sztárnak érezhetik magukat! 

 

Fedezze fel a legvagányabb rendezvényhelyszínt a 12. kerületben, a Spíler Budát, IDE kattintva! 

 

Mi itt a Zsidai Csoportnál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy minden kívánságát teljesíteni tudjuk. Akármilyen stílusú, hangulatú rendezvényhelyszínt is keres az 1. kerületben vagy Budán, éttermeink, és az azokon belül található rendezvénytermeink között biztosan megtalálja azt, amire vágyik! Kollégáink pedig bármikor készséggel állnak rendelkezésére akár kérdése, akár különleges kérése lenne a rendezvényhelyszínekkel kapcsolatban. Kapcsolódó

Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket, ha kis létszámú esküvőt terveznek!

Kis esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a leghangulatosabb helyeket!

Míg vidéken és a régi időkben az esküvőkre akár több száz fő is hivatalos lehetett, addig mára ez a trend leáldozni látszik. Nem is véletlen, hiszen a kis esküvőknek rengeteg előnye van a nagy lagzikkal szemben: a költségvetés jobban elosztható, és a szűk családi, baráti körre is több ideje lesz az ifjú párnak, mintha a szegről-végről rokonokkal, 10 évente egyszer látott ismerősökkel kellene foglalkozniuk.  

Tovább
Kis esküvői étterem: esküvő szűk családi körben Budapesten

Esküvő szűk családi körben: íme a legjobb éttermek és rendezvénytermek...

Egy kis létszámú esküvőnek rengeteg előnye lehet a hetedhét országra szóló lakodalmakkal szemben. A hangulat ezeken az eseményeken jóval meghittebb, a meghívottka listájának készítése sokkal stresszmentesebb (hiszen senki nem fog megsértődni, ha mindenki tudja, hogy szűk családi körben ünnepelnék esküvőjüket!), és a költségek is sokkal kényelmesebben optimalizálhatóak, ha nem több száz főre kell elosztanunk azokat. 

Tovább
Esküvői vacsora étteremben: ezek a legjobb esküvői éttermek

Esküvői vacsora étteremben: mutatjuk Budapest legjobb éttermeit esküvői...

Bár a korábbi években a legtöbb esküvő alkalmával a ceremónia és az esküvői vacsora egy helyre esett, ez a trend megtörni látszik. Tőlünk nyugatra már egészen elterjedt, és hazánkban is egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal, hogy az esküvői vacsora a szertartás helyszínéhez közel, de más helyen, a legtöbb esetben étteremben kerül megrendezésre.

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria